Metropolitan Işalniţa este, în premieră, campioana Doljului. Își cunoaște deja adversarul din barajul pentru promovarea în Liga 3

Cosmin STAICU 27 May. 2024, 17:11 Liga 4
Metropolitan Işalniţa este, în premieră, campioana Doljului. Își cunoaște deja adversarul din barajul pentru promovarea în Liga 3

Cu două etape înaintea încheierii campionatului Ligii a 4-a Dolj, se cunoaşte deja campioana judeţului, cea care va participa şi în barajul pentru promovarea în Liga 3.

Cu un bilanţ de 22 de victorii, 3 egaluri şi 3 înfrângeri, Metropolitan Işalniţa este pe primul loc în clasament, cu 69 de puncte, cu 6 puncte peste ocupanta locului secund, Tractorul Cetate. Iar formaţia de la Işalniţa a câştigat ambele dueluri directe din campionat cu Cetate (5-1 şi 4-1).

Metropolitan Işalniţa, campioană în Dolj cu două etape înainte de finalul Ligii 4

În etapa a 28-a, Metropolitan Işalniţa, antrenată de Adrian Gheorghiţă, a câştigat cu 1-0 în deplasare cu Progresul Băileşti, gol marcat de Florin Năstase, fiind matematic campioană şi deja se gândeşte la barajul de promovare.

”SUNTEM CAMPIONI! Astăzi am reușit sa câștigăm la Băilești și ne-am adjudecat titlul de campioană a Ligii a 4-a Dolj datorită golului marcat de Florin Năstase. Felicitări tuturor băieților care au pus umărul la această realizare și împreună cu antrenorul Gheorghiță Adrian au reușit să aducă primul titlu din istoria acestei echipe! To be continued”, a fost mesajul transmis pe pagina de Facebook de formaţia din Işalniţa.

Primele două clasate în Liga a 4-a Dolj, Metropolitan Işalniţa şi Tractorul Cetate, se întâlnesc şi în semifinalele Cupei României, faza pe judeţ, şi au remizat în prima manşă, scor 0-0, la Işalniţa, returul fiind programat miercuri, de la ora 17:30, la Cetate. În cealaltă semifinală, Avântul Pieleşti, deţinătoarea Cupei României în Dolj, a câştigat cu 2-0 prima manşă cu Unirea Amărăştii de Jos.

Dâmbovița – Dolj, din nou adversare în barajul pentru Liga 2. Acum se întâlnesc Urban Titu și Metropolitan Işalniţa

În barajul de promovare în Liga 3, Metropolitan Işalniţa se va duela cu campioana din Dâmboviţa, Urban Titu, care s-a clasat pe primul loc în campionatul care a luat sfârşit în weekend-ul trecut.

Barajul se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, în data de 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30. Turul are loc la Titu, iar returul se joacă la Ișalnița.

La fel ca anul trecut, campioanele Doljului şi Dâmboviţei, se vor duela pentru promovare. Anul trecut FCU Craiova 2 a trecut de Recolta Gura Şuţii, dar la finalul acestui sezon, a doua echipă a clubului lui Adrian Mititelu a retrogradat, ocupând ultimul loc în Seria 7.

Foto: CS Ișalnița

Cosmin STAICU 27 May. 2024, 17:11 Liga 4
Pe aceeași temă