S-a decis campioana și în Liga 4 Botoșani. Pro Sport Vârfu Câmpului și-a asigurat locul 1 și așteaptă finalul luptei ”la baionetă” din județul Iași

Andrei PASCU 14 May. 2024, 17:47 Liga 4
S-a decis campioana și în Liga 4 Botoșani. Pro Sport Vârfu Câmpului și-a asigurat locul 1 și așteaptă finalul luptei ”la baionetă” din județul Iași

Se trage linie și în Liga 4, iar tot mai multe județe își anunță campioanele, care urmează să le reprezinte în barajul pentru promovarea în Liga 3. Lucrurile sunt clare și în Botoșani, astfel că titlul i-a fost acordat formației Pro Sport Vârfu Câmpului.

Va întâlni campioana din Liga 4 Iași, dar acolo situația este foarte strânsă, când mai sunt de disputat patru etape. Pe primele două locuri se află CSM Pașcani și ACS USV Iași, la egalitate de puncte, 64.

Pro Sport Vârfu Câmpului, campioană în Liga 4 Botoșani!

Din acest sezon de divizie a patra din Botoșani mai sunt de disputat trei etape, dar Pro Sport Vârfu Câmpului are avans de 12 puncte peste ocupanta locului secund, Inter Dorohoi, campioana acumulând 59 de puncte până acum, în 21 de meciuri. Nu a pierdut în divizie, având 19 victorii, două remize și un golaveraj de 83 de goluri marcate și numai 14 primite.

Ultimul meci din calendar disputat de Pro Sport Vârfu Câmpului a avut loc weekendul trecut, duminică, 12 mai, când a beneficiat de neprezentarea echipei Viitorul Albești și a câștigat întâlnirea la ”masa verde”, scor 3-0.

Am fost informați că, din cauza unor situații neprevăzute, formația Viitorul Albești a decis să nu se prezinte la partida cu Pro Sport, programată duminică, 12 mai, la Vârfu Câmpului și contând pentru etapa a 23-a din #liga4.

Prin urmare, următorul meci în care va fi angrenată echipa noastră, va semifinala de Cupa României cu AS 2000 Bucecea, programată joi, 16 mai, la Pomârla (ora 18:00)”, se arată pe pagina de Facebook Echipa Super12, care relatează despre viața campioanei din Liga 4 Botoșani.

Și în Vaslui și Alba s-au desemnat campioanele din Liga 4

În acest moment, pe locul 2 în Liga 4 Botoșani se află, după cum precizam, Inter Dorohoi, cu 47 de puncte, iar podiumul este completat de CS Partizanul Tudora, cu 45 de puncte. Locul 4 este ocupat de Viitorul Albești, 42 de puncte.

S-a tras linie pentru lupta la locul 1 și în Liga 4 Vaslui, unde s-a încoronat campioană Comstar Vaslui. Apoi, s-a decernat titlul și în divizia a patra din Alba, unde pe prima poziție a terminat CIL Blaj.

Foto: Echipa Super12

Andrei PASCU 14 May. 2024, 17:47 Liga 4
Pe aceeași temă