Mihai Onicaș și Laurențiu Rus sunt campioni în Liga 4 Cluj și vor juca barajul pentru promovarea în Liga 3

Andrei PASCU 30 May. 2024, 17:42 Liga 4
Mihai Onicaș și Laurențiu Rus sunt campioni în Liga 4 Cluj și vor juca barajul pentru promovarea în Liga 3

S-a aflat și numele campioanei din Liga 4 Cluj. În penultima etapă a întrecerii, Vulturul Mintiu Gherlii a reușit să își adjudece prima poziție și, implicit, accederea în barajul pentru promovarea în Liga 3, unde va întâlni campioana divizie a 4-a din județul Sălaj, pe CS Barcău Nușfalău.

Vulturul Mintiu Gherlii a trecut în etapa a 21-a de Unirea Iclod, scor 2-0, are patru puncte avans peste locul 2, Victoria Viișoara, și șase peste poziția a 3-a, Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca.

Liga 4 Cluj, adjudecată de Vulturul Mintiu Gherlii

Linia de clasament a campioanei județului Cluj este de 18 victorii, un egal și două înfrângeri, cu 79 de goluri marcate și numai 16 primite. Mai e o rundă de disputat din acest sezon, dar dată fiind diferența de puncte, Vulturul Mintiu Gherlii nu mai poate fi depășită de principala urmăritoare.

În barajul pentru promovarea în Liga 3, Vulturul Mintiu Gherlii va întâlni campioana Ligii 4 Sălaj, unde titlul a fost decernat de etape bune, iar locul 1 și-a l-a asigurat CS Barcău Nușfalău.

Mihai Onicaș și Laurențiu Rus, în lotul echipei Vulturul Mintiu Gherlii

Vulturul Mintiu Gherlii are în lot și jucători cu trecut important la nivelul fotbalului românesc. Unul dintre ei este Mihai Onicaș (foto articol), care a jucat de-a lungul carierei la echipe precum FCSB, Unirea Urziceni, Poli Iași, FCM Târgu Mureș, Viitorul Constanța sau Universitatea Cluj. Ajuns la 34 de ani, mijlocașul, care a adunat și patru meciuri la echipa națională sub 21 de ani, se va lupta pentru promovarea în Liga 3 alături de Vulturul Mintiu Gherlii.

Celălalt fotbalist cu trecut important este Laurențiu Rus (39 de ani), care în carieră a evoluat pentru Dinamo, Astra, FCM Târgu Mureș, FC Voluntari, CFR Cluj sau Poli Timișoara. Are peste 200 de meciuri în prima ligă din România, dar și trei trofee, un campionat cu CFR Cluj (2018), o Supercupă a României cu Dinamo (2013) și o Cupă a României tot cu Dinamo (2012).

Conform Gherla Info, lotul complet al campioanei din Liga 4 Cluj este:  Lorand Szekely, Andrei Cămărașan, Sebastian Drăgan, Lorant Kis, Mihai Onicaș, Paul Timoc, Paul Chiș, Ștefan Patrick, Tudor Tothăzan, Sergiu Pop, Vlad Pop, Armand Svichi, Adrian Rad, Răzvan Andronic, Mihai Forna, Mihai Szabo, Alexandru Rus, Laurențiu Rus, Darius Hîmpea, Darius Farcaș, Ovidiu Farcaș, Bocoș Iuliuț, Dan Bucșa. Antrenor: George Cotuț. Director sportiv: Sorin Oros. Președinte: Hatfaludy Francisc. Vicepreședinte: Gavril Grigoreanu.

Campioniii, campioniii, ole, ole….

Bravo băieții, felicitări și multă baftă pe mai departe”, a transmis campioana Ligii 4 Cluj pe pagina de Facebook.

Barajul pentru promovarea din Liga 4 în Liga 3 se joacă în iunie

În această perioadă, Liga2.ro a mai scris despre campioanele județene din Vaslui (Sporting Club Comstar Vaslui), Alba (CIL Blaj), Botoșani (Pro Sport Vârfu Câmpului) și Olt (Iris Titulescu), Gorj (Vulturii Fărcășești), Dâmbovița (ACS Urban Titu), Sălaj (CS Barcău Nușfalău), Buzău (Voința Lanurile), Caraș-Severin (Magica Balta Caransebeș), Arad (Viitorul Arad), Harghita (CS Gheorgheni- VSK Gheorgheni), Teleorman (CSL Nanov) și Dolj (Metropolitan Ișalnița).

Barajul de promovare în Liga 3, ediția 2024/25, se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, în data de 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30.

Rezumatul ultimei partide disputate de Vulturul Mintiu Gherlii și festivitatea de premiere:

Foto: Vulturul Mintiu Gherlii și Gherla Info
Video: Gherla Info

Andrei PASCU 30 May. 2024, 17:42 Liga 4
Pe aceeași temă