Campioana din Liga 4 Harghita, aceeași ca sezonul trecut. CS Gheorgheni va încerca încă o dată să promoveze în Liga 3

Andrei PASCU 25 May. 2024, 15:59 Liga 4
Campioana din Liga 4 Harghita, aceeași ca sezonul trecut. CS Gheorgheni va încerca încă o dată să promoveze în Liga 3

Asociația Județeană de Fotbal din Harghita a stabilit echipa pe care o va trimite în barajul pentru promovarea în Liga 3. Liga 4 e deja tranșată de CS Gheorgheni- VSK Gheorgheni, care a avut un parcurs aproape perfect în acest sezon, cu doar două eșecuri, ambele în sezonul regular.

CS Gheorgheni- VSK Gheorgheni a disputat 18 meciuri în campionatul regular și a înregistrat 15 victorii, o remiză și două eșecuri. A marcat de 108 de ori și a primit 22 de goluri, fiind la o diferență de șase puncte față de locul 2, CS Agyagfalvi Lendulet Lutița. A adunat 46 de puncte CS Gheorgheni- VSK Gheorgheni, iar locul secund a strâns 40 de puncte.

CS Gheorgheni – VSK Gheorgheni, campioană în Liga 4 Harghita și în acest sezon

S-a intrat apoi în play-off, din care mai sunt de disputat două etape în această ediție a diviziei a patra din Harghita. Echipele au mers în această fază a întrecerii cu punctele înjumătățite, dar până acum CS Gheorgheni – VSK Gheorgheni nu a avut emoții, bifând patru victorii în patru meciuri și fiind, deja, campioană, chiar dacă au mai rămas două runde de jucat.

În play-off punctele s-au înjumătățit, așa cum se întâmplă în prima ligă din România, iar în grupa respectivă au mers primele patru clasate la finalul sezonului regular. CS Gheorgheni- VSK Gheorgheni contabilizează și un golaveraj foarte bun, cu 19 goluri marcate și două primite, având, în total, 35 de puncte, iar pe locul 2 fiind FC Sânsimion, cu 26 de puncte.

Pe locurile 3 și 4 se situează Agyagfalvi Lendulet Lutița, cu 21 de puncte, și Golimpiakosz Odorheiu Secuies, cu 18 puncte.

Adversara echipei CS Gheorgheni- VSK Gheorgheni, campioana Ligii 4 Sibiu

În barajul pentru Liga 3, CS Gheorgheni- VSK Gheorgheni va întâlni campioana din Liga 4 Sibiu, unde mai sunt de disputat două etape din acest sezon. Se luptă pentru titlu ACS Paltinis Rășinari (66 de puncte) și LSS Voința Sibiu (64 de puncte).

CS Gheorgheni- VSK Gheorgheni a câștigat campionatul Ligii 4 Harghita și sezonul trecut.

În această perioadă, Liga2.ro a mai scris despre campioanele județene din Vaslui (Sporting Club Comstar Vaslui), Alba (CIL Blaj), Botoșani (Pro Sport Vârfu Câmpului) și Olt (Iris Titulescu), Gorj (Vulturii Fărcășești), Dâmbovița (ACS Urban Titu), Sălaj (CS Barcău Nușfalău), Buzău (Voința Lanurile), Caraș-Severin (Magica Balta Caransebeș) și Arad (Viitorul Arad).

Barajul de promovare în Liga 3, ediția 2024/25, se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, în data de 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30.

Foto: CS Gheorgheni – VSK Gheorgheni 

Andrei PASCU 25 May. 2024, 15:59 Liga 4
Pe aceeași temă