VIDEO | Revenit în primul 11, Daniel Tătar a înscris decisiv pentru Șelimbăr, cu o execuție superbă: ”M-am simțit bine, mi-am revenit!” Antrenorul, despre fundaș: ”Înger și demon!”

Ovidiu BOICA 17 Oct. 2022, 10:02 Liga 2
VIDEO | Revenit în primul 11, Daniel Tătar a înscris decisiv pentru Șelimbăr, cu o execuție superbă: ”M-am simțit bine, mi-am revenit!” Antrenorul, despre fundaș: ”Înger și demon!”

După accidentarea care l-a ținut departe de gazon multe săptămâni în acest noul sezon, Daniel Tătar (35 de ani) a fost folosit de Eugen Beza în meciul cu Unirea Slobozia, din etapa a 10-a a Ligii 2, pentru prima dată din primul minut.

Fundașul originar din Blaj a rezistat tot meciul de la Râmnicu Vâlcea, ba, mai mult, în prelungiri, a înscris golul prin care CS Comunal Șelimbăr a salvat un punct.

Tătar a înscris superb direct dintr-o lovitură liberă de la circa 22 de metri central, peste zid, în vinclul din dreapta. Scorul îl deschisese Andrei Dorobanțu, pnetru Unirea Slobozia, în minutul 31.

Daniel Tătar i-a adus Șelimbărului un punct in extremis în meciul cu Unirea Slobozia

După întâlnirea cu ialomițenii, disputat sâmbătă, Tătar a declarat că echipa sa a controlat jocul și că a crezut că aceasta va avea un meci mai ușor, după cum a început. Totodată, fundașul a considerat rezultatul de egalitate drept unul echitabil.

”A fost un meci destul de greu. Mă bucur că, până la final, am reușit la ultima fază să egalăm, dar cred că astăzi (n.a. sâmbătă) am fost echipa mult mai bună, mai determinată, doar că nu am reușit să înscriem. Cred că, la prima fază, unde am avut o ocazie destul de mare, cred că ne era mult mai ușor jocul, dar ei sunt o echipă bună, care se bate pentru play-off, s-au legat de orice să câștige punctele acestea, au stat foarte mult pe jos, au tras de timp, dar până la urmă asta am fi făcut și noi dacă am fi condus cu 1-0 în deplasare. Per total, cred că a fost un rezultat echitabil. E bine că am jucat, că m-am simțit bine și că mi-am revenit. Golul, poate este rodul muncii din tot anul acesta, pentru că am avut parte de accidentări, dar mă bucur că am reușit să-mi ajut colegii”, a afirmat Tătar, care deși a fost trimis din primul minut nu a mai primit banderola de căpitan, aceasta ajungând pe brațul lui Alexandru Dandea.

  • Tătar a fost la primul meci ca titular în acest sezon de Liga 2, deoarece a mai fost utilizat ca titular și a fost tot integralist în cel cu Petrolul din play-off-ul Cupei României.

Eugen Beza, despre evoluția lui Tătar cu Slobozia: ”Înger și demon”

Antrenorul ”călăreților roșii”, Eugen Beza, consideră că Tătar, prin golul marcat, și-a răscumpărat greșeala de la reușita oaspeților: ”Tătar, înger și demon, pentru că el a pierdut omul în marcaj la gol, dar i-a ajutat soarta, am avut încredere în el și de aceea l-am și trimis în primul «unsprezece».

Contra Unirii Slobozia, Daniel Tătar a bifat primul meci ca titular în acest sezon și al treilea în care a fost utilizat după accidentarea peste care a trecut. În ediția trecută a Ligii 2, căpitanul echipei sibiene a evoluat în 19 meciuri, toate începute ca titular și a marcat 4 goluri.

Golul lui Daniel Tătar din meciul cu Unirea Slobozia, care i-a adus un punct echipei CS Comunal Șelimbăr:

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-lemnaru-discurs-dur-in-privinta-a-doua-cluburi-din-liga-2-noi-tratam-meciurile-serios-nu-ca-altii-care-au-trimis-juniorii-sau-fara-antrenor-asta-e-fotbalul-in-romania-19249729

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-dupa-ce-selimbarul-a-smuls-un-egal-din-meciul-de-acasa-cu-unirea-slobozia-pana-la-urma-trebuie-sa-ne-bucuram-ca-am-obtinut-un-punct-nu-si-a-menajat-deloc-jucatorii-19249736

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alo-se-aude-la-frf-sau-cca-costel-enache-taxeaza-aroganta-arbitrilor-din-jocul-cs-comunal-selimbar-unirea-slobozia-imi-amaraste-sufletul-sunt-din-alt-fenomen-nu-i-putem-deranja-19249470

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tatar-salveaza-un-punct-in-ultimele-secunde-contra-unirii-slobozia-cs-comunal-selimbar-al-patrulea-1-1-consecutiv-acasa-si-doar-doua-puncte-in-ultimele-trei-etape-19249519

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-10-am-ajuns-la-jumatatea-sezonului-regular-de-la-ora-1100-se-disputa-cinci-meciuri-printre-echipele-care-intra-la-joc-fiind-si-trei-care-ocupa-locuri-de-play-off-19249380

Ovidiu BOICA 17 Oct. 2022, 10:02 Liga 2
Pe aceeași temă