”FC U” Craiova a perfectat al 12-lea transfer pentru Liga 2. Un belgian de 23 de ani a intrat sub comanda lui Nicolo Napoli

Andrei PASCU 31 Aug. 2020, 16:00 Liga 2
”FC U” Craiova a perfectat al 12-lea transfer pentru Liga 2. Un belgian de 23 de ani a intrat sub comanda lui Nicolo Napoli

U Craiova 1948 SA continuă să mute pe piața transferurilor. Luni, oltenii au anunțat aducerea mijlocașului central William Baeten, în vârstă de 23 de ani. Belgianul a jucat până acum numai pentru echipe din eșalonul al treilea din țara natală, pentru KFC Dessel Sport și Patro Eisden Maasmechelen.

Contractul dintre ”FC U” Craiova și mijlocaș a fost semnat pe o perioadă de un an competițional, dar oltenii pot să prelungească automat înțelegerea în cazul în care vor fi mulțumiți de evoluțiile sale, pe încă doi ani.

Un nou jucator la FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948 !

Belgianul William Baeten, 23 de ani, mijlocas central de picior stang, a semnat un contract pe durata de un an cu optiune de prelungire de inca doi ani !”, precizează ”FC U” Craiova.

U Craiova 1948 SA a ajuns la 12 transferuri după promovarea în Liga 2

U Craiova 1948 SA a adus un număr impresionant de jucători după promovarea în Liga 2, 11: Robert Popa (17 ani, portar, ex Flacăra Horezu), Alexandru Gîț (22 de ani, fundaș, ex SCM Gloria Buzău), Călin Cristea (32 de ani, mijlocaș, ex CSM Reșița), Jeremy Huyghebaert (31 de ani, fundaș belgian, ex Royal Excel Mouscron), Andrea Compagno (24 de ani, atacant italian, ex Tre Fiori), Constantin Dragoș Albu (19 ani, mijlocaș, ex Utrecht), Andrei Ciolacu (28 de ani, atacant, ex Tskhinvali), Marian Anghelina (29 de ani, mijlocaș, ex CS Mioveni), Valentin Munteanu (30 de ani, mijlocaș, ex SCM Gloria Buzău), Bradley Diallo (30 de ani, fundaș, ex Chindia Târgoviște) și Abdelaye Diakite (fundaș, 30 de ani, ex Menemenspor, din liga a doua turcă).

Debutul în Liga 2 a fost amânat

Meciul U Craiova 1948 SA – Ripensia Timișoara, din prima etapă a noului sezon al Ligii 2, programat pentru sâmbătă, 29 august, de la ora 15:30, nu a avut loc și a fost amânat, deoarece echipa gazdă are șase cazuri pozitive de COVID-19 în lot, dintre care trei sunt portarii, astfel că a fost în imposibilitatea de a juca acum.

Federația Română de Fotbal a anunțat oficial că meciul care trebuia să se dispute la Drobeta Turnu Severin, pe stadionul Municipal, a fost amânat. Decizia a fost luată de Departamentul de Competiții al FRF după ce la clubul ”FC U” au fost depistate 6 cazuri de COVID-19.

Oltenii vor juca pe teren propriu, în primele cinci etape, de trei ori, conform tragerii la sorți. În afara partidei din prima rundă cu echipa de pe Bega, mai primesc vizita formațiilor Dunărea Călărași și CSM Slatina. Cele două dueluri din deplasare sunt cu FK Csikszereda și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Programul complet al Ligii 2 poate fi citit AICI.

 

 

Andrei PASCU 31 Aug. 2020, 16:00 Liga 2
Pe aceeași temă