”FC U” Craiova și-a luat fundaș din Liga 1. Oltenii au ajuns la al 10-lea transfer după promovarea în Liga 2

Andrei PASCU 08 Aug. 2020, 16:16 Liga 2
”FC U” Craiova și-a luat fundaș din Liga 1. Oltenii au ajuns la al 10-lea transfer după promovarea în Liga 2

U Craiova 1948 SA a mai perfectat un transfer înaintea startului Ligii 2. Oltenii au reușit de această dată să cadă la înțelegere cu fundașul central Bradley Diallo (30 de ani). Potrivit Ediție, ”FC U” i-a oferit un contract pe doi ani francezului de 1.83 m care stagiunea precedentă a jucat în Liga 1, la Poli Iași și Chindia Târgoviște. În România, Diallo a mai fost legitimat la Gaz Metan Mediaș.

Bradley Diallo a jucat 19 meciuri pentru LA Galaxy 

Înainte să sosească în România, la Mediaș, în iulie 2018, apărătorul a evoluat la Marseille B, Oldham Athletic, LA Galaxy și LA Galaxy 2. Pentru prima echipă a echipei din Los Angeles are 19 meciuri. În ceea ce privește experiența de la noi, Diallo a adunat până acum 43 de meciuri în Liga 1 și două în Cupa României.

”FC U” Craiova, la al 10-lea transfer după ce a obținut promovarea 

U Craiova 1948 SA a ajuns, prin aducerea lui Bradley Diallo, la zece transferuri după ce a fost desemnată campioană în Seria 4 din Liga 3. Cu ”FC U” Craiova au mai semnat Robert Popa (17 ani, portar, ex Flacăra Horezu), Alexandru Gîț (22 de ani, fundaș, ex SCM Gloria Buzău), Călin Cristea (32 de ani, mijlocaș, ex CSM Reșița), Jeremy Huyghebaert (31 de ani, fundaș belgian, ex Royal Excel Mouscron), Andrea Compagno (24 de ani, atacant italian, ex Tre Fiori) și Constantin Dragoș Albu (19 ani, mijlocaș, ex Utrecht), Andrei Ciolacu (28 de ani, atacant, ex Tskhinvali), Marian Anghelina (29 de ani, mijlocaș, ex CS Mioveni) și Valentin Munteanu (30 de ani, mijlocaș, ex SCM Gloria Buzău).

”FC U” Craiova s-a despărțit în această vară de Claudiu Dragu (atacant), Constantin Grecu (fundaș stânga), Claudiu Chindriș (portar), Cornel Suciu (fundaș), Kevin Trabalka (atacant), Ovidiu Dănănae (fundaș) și Robert Tudor (fundaș). Dănănae s-a retras din cariera de fotbalist și va continua la echipa din Bănie ca antrenor secund în stafful lui Eugen Trică.

În privința lui Robert Tudor, acesta a fost cedat la numai o lună după ce i-a prelungit contractul până în vara anului următor. Tânărul fotbalist a fost împrumutat pentru o stagiune la CSM Alexandria, până în vara lui 2021, tot atunci când îi expiră și noul contract cu oltenii.

Foto: FC Universitatea Craiova 1948

 

 

Andrei PASCU 08 Aug. 2020, 16:16 Liga 2
Pe aceeași temă