CSM Reșița încheie săptămâna în forță, cu două amicale împotriva unor adversari din prima ligă

Marius ANGHEL 06 Sep. 2023, 15:07 Liga 2
CSM Reșița încheie săptămâna în forță, cu două amicale împotriva unor adversari din prima ligă

CSM Reșița profită de pauza luată de cluburile de fotbal din primele două ligi pe perioada meciurilor echipelor naționale ale României și și-a programat nu unul, ci două amicale la finalul acestei săptămâni.

Amicale cu FCU Craiova FC și ”U” Cluj pentru CSM Reșița

Pentru a-și cunoaște cât mai bine jucătorii, noul antrenor al trupei din Valea Domanului, Flavius Stoican, îi va urmări la treabă în două amicale stabilite de conducere. Ambele contra unor adversari din prima ligă.

Vineri, de la ora 16:30, CSM Reșița merge la Craiova pentru a o întâlni pe FCU 1948 Craiova FC SA, echipa lui Adrian Mititelu, cea care din această săptămână are această nouă denumire, față de U Craiova 1948 SA. Jocul are loc la baza sportivă a echipei din prima ligă.

Ulterior, duminică, trupa din Valea Domanului va ajunge la Alba Iulia, pe stadionul Cetate, pentru a juca împotriva Universității Cluj, de la ora 11:30.

  • FCU Craiova FC ocupă locul 9 în SuperLigă după opt etape, cu 9 puncte acumulate, iar ”U” Cluj este pe locul 13, cu 7 puncte.
  • CSM Reșița se află pe locul 14 în Liga 2, cu 5 puncte acumulate în cinci etape.

”Și echipa noastră profită de pauza competițională pentru a susține două meciuri amicale în compania unor formații de Superligă!
Vineri, de la ora 16,30, vom întâlni la Craiova formația FCU 1948.
Duminică vom întâlni echipa Universitatea Cluj pe stadionul din Alba Iulia. Partida va începe la ora 11,30”, a informat CSM Reșița.

  • Cu această ocazie, la CSM Reșița va debuta și Ndiaye Mediop, revenit la trupa din Valea Domanului în această săptămână după ce ultima dată a fost la Concordia Chiajna, tot o echipă din Liga 2.

CSM Reșița, două remize cu Flavius Stoican antrenor. Este pe locul 14 în Liga 2

CSM Reșița este condusă de Flavius Stoican de două săptămâni, după ce la finalul primelor două etape s-a despărțit de Călin Cheregi, antrenorul care a promovat-o din Liga 3, iar o etapă l-a avut ca interimar pe antrenorul secund – jucător Ștefan Bărboianu.

Cu Stoican pe bancă, Reșița a obținut o remiză în deplasare la FK Miercurea Ciuc (scor 1-1), iar runda trecută, a 5-a a noului sezon, a terminat la egalitate jocul de acasă cu Progresul Spartac (scor 0-0).

Cu 5 puncte acumulate în cinci etape, CSM Reșița ocupă locul 14 din 20, fiind la egalitate cu CSC Dumbrăvița, care are un meci în minus, și FK Miercurea Ciuc, însă se situează sub acestea din cauza golaverajului mai slab.

În etapa a 6-a a Ligii 2, CSM Reșița va juca în deplasare la Corvinul Hunedoara, tot o nou-promovată, însă una cu un început mult mai bun. Trupa condusă de Florin Maxim are 11 puncte acumulate și se află pe locul 2.

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/motivele-pentru-care-cei-doi-jucatori-de-la-uta-n-au-mai-ajuns-la-csm-resita-in-ultima-zi-a-perioadei-de-transferuri-19283940

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-l-a-achizitionat-pe-mediop-ndiaye-19283798

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/e-oficial-frf-a-aprobat-noua-denumire-a-clubului-fc-u-craiova-numele-ales-de-adrian-mititelu-19733998

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-remiza-cu-progresul-spartac-0-0-19283551

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-debut-cu-egal-fk-miercurea-ciuc-csm-resita-1-1-19282429

Marius ANGHEL 06 Sep. 2023, 15:07 Liga 2
Pe aceeași temă