Viitorul Pandurii a pierdut testul cu ”FC U” Craiova după ce a condus cu 3-1 în minutul 72

Mircea OGLINDOIU 27 Mar. 2023, 11:40 Liga 2

La fel ca majoritatea echipelor din Liga 2, Viitorul Pandurii Târgu Jiu a profitat de pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale și a disputat, în weekend, o partidă de verificare.

Gorjenii pregătiți de Călin Cojocaru s-au deplasat duminică după-amiaza în Bănie, pentru amicalul cu ”FC U” Craiova, și au fost aproape de a învinge echipa clasată pe primul loc în play-out-ul SuperLigii.

Viitorul Pandurii a condus cu 3-1 în amicalul cu ”FC U” Craiova

Viitorul Pandurii a deschis scorul în minutul 26, prin Radu Rodac, Claudiu Dragu (48′) a majorat avantajul imediat după pauză, iar până la finalul jocului s-au mai marcat încă șase goluri.

Jibril Ibrahim a redus din diferență în minutul 67 pentru prim-divizionară, Gabriel Dodoi a dus scorul la 3-1 pentru echipa din Liga 2, în minutul 72, dar ”FC U” Craiova a câștigat în cele din urmă cu 5-3, după hattrickul lui Sekou Sidibe (76′, 79′, 85′) și reușita lui Aurelian Chițu (80′).

Viitorul Pandurii va disputa și marți, de la ora 14:00, la Târgu Jiu, un amical, cu Minerul Costești, ultima clasată din Seria a 7-a din Liga 3.

Cu ”FC U” Craiova, echipa gorjeană a mizat pe: Răzvan Udrea – Răzvan Vulpe, Radu Rogac, Alexandru Băican, Paulian Banu – Alin Țegle, Charles Acolatse, Vlad Toma, Alexandru Raicea – Alexandru Gîrbiță, Claudiu Dragu. Pe parcursul reprizei secunde au intrat în teren: Robert Geantă – Robert Dănescu, Valeryi Stepanenko, Adrian Godja, Denis Brînzan, Nicholas Geană, Alexandru Dulca, Florin Răsdan, Gabriel Dodoi și Philippe Nsiah.

Echipa lui Nicolo Napoli a început amicalul în formula: R. Popa – Ciobanu, Paramatti, Henriques, Van Durmen – Blidar, Zanfir – Sidibe, Bauza, Giovanni – Jibril.

Joc facil în etapa a 2-a din play-out-ul Ligii 2 pentru Viitorul Pandurii

Sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul ”Municipal – Constantina Diță” din Târgu Jiu, Viitorul Pandurii va întâlni Unirea Constanța în etapa a 2-a din play-out-ul Seriei B din Liga 2.

Gorjenii au intrat în play-out cu 25 de puncte, de pe locul 3 în Grupa B, dar au coborât un loc, pe 4, după înfrângerea de la FC Brașov (scor 1-3).

Echipa lui Călin Cojocaru este la opt puncte peste clasata pe locul 5, care duce la barajul de menținere, poziție ocupată de Progresul Spartac, care în prima rundă din play-out nu a jucat. Primele locuri în Grupa B ale play-out-ului sunt ocupate de Concordia Chiajna și FC Brașov, cu 32, respectiv 31 de puncte.

Adversarul de sâmbătă este situat pe ultimul loc în grupă, 7, cu 12 puncte, play-out-ul începându-l cu un eșec pe teren propriu, 0-2 cu CSC Dumbrăvița.

Rezumat amical ”FC U” Craiova – Viitorul Pandurii 5-3:

https://www.youtube.com/watch?v=iudDUEcnWoE

Foto și video: ”FC U” Craiova

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-primele-sase-meciuri-din-ultima-etapa-a-sezonului-regular-au-loc-astazi-mai-sunt-7-locuri-disponibile-in-play-off-si-6-in-play-out-19264382

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-un-nou-termen-in-dosarul-falimentului-19264436

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/ultimul-antrenor-al-echipei-pandurii-se-lupta-pentru-viata-sa-a-fost-diagnosticat-cu-o-tumora-cerebrala-s-a-operat-iar-acum-are-nevoie-de-ajutor-19264370

Mircea OGLINDOIU 27 Mar. 2023, 11:40 Liga 2
Pe aceeași temă