”FC U” Craiova a perfectat al doilea transfer pentru participarea în Liga 2. Un fundaș pe care Eugen Trică l-a antrenat la Sportul Snagov a semnat cu oltenii

Marius ANGHEL 22 Jun. 2020, 09:32 Liga 2

”FC U” Craiova mută și la capitolul achiziții, nu doar la cel al despărțirilor. Echipa antrenată de Eugen Trică a mai perfectat un transfer pentru participarea în campionatului Liga 2, ediția 2020/2021. După portarul Robert Popa (17 ani), de la Flacăra Horezu, nou-promovata în Liga 2 a ajuns la un acord și cu Alexandru Gîț (22 de ani), fundaș lateral care ultima dată a evoluat la SCM Gloria Buzău.

Al doilea transfer realizat de U Craiova 1948 SA pentru participarea în Liga 2 este, potrivit Ediție.ro, Alexandru Gîț, un jucător care a mai fost pregătit de Eugen Trică la Sportul Snagov, în sezonul trecut al eșalonului secund.

Alexandru Gîț, al doilea transfer al ”FC U” Craiova pentru Liga 2

Născut la Timișoara, Gîț a început fotbalul la LPS Banatul, iar apoi a jucat pentru Sănătatea Cluj, Performanța Ighiu, Dacia Unirea Brăila, Sportul Snagov și SCM Gloria Buzău, primul său joc în Liga 2 avându-l la 28 martie 2018, în Dacia Unirea – Luceafărul Oradea 1-1.

La ultima sa echipă, SCM Gloria Buzău, a ajuns în vara trecută, iar în acest sezon de Liga 2, în care fosta sa formație a desfășurat 22 de meciuri, el a fost utilizat în 16, toate ca titular, și în două fiind înlocuit, fără să marcheze vreun gol.

Alexandru Gîț a semnat cu U Craiova 1948 SA un contract valabil pe un an, cu opțiunea de prelungire încă doi.

Eugen Trică sună adunarea la ”FC U”

Altfel, ”FC U” Craiova are programată reunirea astăzi, 22 iunie, la baza sportivă Aripile, iar un prim amical și l-a programat peste mai bine de o lună, la data de 29 iulie, contra fostei adversare din Liga 3, Flacăra Horezu.

În ultima perioadă, trupa antrenată de Eugen Trică s-a despărțit de Claudiu Dragu (atacant, 28 de ani), Constantin Grecu (fundaș stânga, 31 de ani), Claudiu Chindriș (portar, 21 de ani), Cornel Suciu (fundaș, 26 de ani) și Kevin Trabalka (atacant, 23 de ani). În plus, clubul a decis să îi prelungească contractul mijlocașului Robert Tudor (19 ani).

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-u-craiova-a-programat-primul-meci-amical-va-intalni-o-fosta-adversara-din-liga-3-cu-ce-formatie-din-liga-2-ar-putea-juca-o-partida-de-verificare-19136460

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bursa-transferurilor/primul-transfer-efectuat-de-fc-u-craiova-pentru-liga-2-e-un-international-de-tineret-valceanul-ii-calca-pe-urme-lui-florin-costea-la-echipa-lui-mititelu-imi-doresc-sa-am-a-19132333

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dupa-cinci-despartiri-consecutive-fc-u-craiova-a-anuntat-prima-prelungire-contractuala-robert-tudor-continua-la-echipa-lui-trica-trebuie-sa-ajungem-acolo-unde-ne-este-loc-19136398

Marius ANGHEL 22 Jun. 2020, 09:32 Liga 2
Pe aceeași temă