Andrei Ciolacu l-a convins pe Eugen Trică și a semnat cu ”FC U” Craiova

Marius ANGHEL 23 Jul. 2020, 18:13 Liga 2
Andrei Ciolacu l-a convins pe Eugen Trică și a semnat cu ”FC U” Craiova

”FC U” Craiova a mai perfectat un transfer pentru noul sezon de Liga 2. Echipa antrenată de Eugen Trică l-a testat în meciul amical disputat miercuri cu CSM Reșița (scor 5-2) pe atacantul Andrei Ciolacu (28 de ani) și s-a decis să îl păstreze în lot. Fostul rapidist a semnat cu oltenii un contract pe un sezon, anunță Ediție.

În amicalul cu CSM Reșița, Andrei Ciolacu a fost introdus la pauză în locul atacantului italian Andrea Campagno, iar în minutul 61 a făcut faza în care ”FC U” Craiova a înscris golul de 5-0. Ciolacu a pătruns în careu pe stânga, a centrat la bara a doua, acolo unde Vlad Boția, nemarcat, a înscris la colțul scurt. Boția a rămas și el în lot, cel puțin pentru moment, după ce singur anunțase că a ajuns la un acord cu Adrian Mititelu pentru a fi împrumutat în altă parte.

Tot în jocul cu bănățenii, Eugen Trică l-a testat în prima repriză și pe fundașul lituanian Olberkis Sigitas (23 de ani). Acesta a evoluat ultima dată în campionatul Maltei, la Senglea Athletic, iar în cariera sa a mai jucat la Kruoja, Siauliai, Panevezys, Zalgiris (toate patru din Lituania), Dnepr Mogilev (Belarus) și Jelgava (Letonia). Antrenorul Craiovei n-a luat încă o decizie în privința sa.

Andrei Ciolacu, în duel cu Robert Boboc pentru minge, în amicalul dintre U Craiova 1948 SA și CSM Reșița. Foto: Miruna Mihancea

Andrei Ciolacu a jucat ultima dată în Georgia

Andrei Ciolacu a început fotbalul la Rapid și era considerat un mare talent. Regresul clubului giuleștean l-a afectat inclusiv pe el.

În cariera sa a mai jucat pentru CS Otopeni, Slask Wroclaw (Polonia), ASA Târgu Mureș, Warriors FC (Singapore), Juventus București, Metaloglobus sau Tskhinvali (Georgia). La această echipă din urmă a evoluat ultima dată, în 2019, în 16 meciuri, pentru care a și marcat 3 goluri.

Cu ”FC U” Craiova au mai semnat Robert Popa (17 ani, portar, ex Flacăra Horezu), Alexandru Gîț (22 de ani, fundaș, ex SCM Gloria Buzău), Călin Cristea (32 de ani, mijlocaș, ex CSM Reșița), Jeremy Huyghebaert (31 de ani, fundaș belgian, ex Royal Excel Mouscron), Andrea Compagno (24 de ani, atacant italian, ex Tre Fiori), Constantin Dragoș Albu (19 ani, mijlocaș, ex Utrecht) și Andrei Cătălin Albu (16 ani, mijlocaș, ex Academia Gheorghe Hagi).

Marius ANGHEL 23 Jul. 2020, 18:13 Liga 2
Pe aceeași temă