Despărțirea de Turris Oltul i-a adus transferul carierei lui Florinel Mitrea. Echipa din Liga 1 cu care a semnat fundașul

Marius ANGHEL 21 Jan. 2021, 15:54 Liga 2
Despărțirea de Turris Oltul i-a adus transferul carierei lui Florinel Mitrea. Echipa din Liga 1 cu care a semnat fundașul

Despărțirea de Turris Oltul Turnu Măgurele, din cauza faptului că echipa din județul Teleorman are de gând să se retragă din campionatul Ligii 2, i-a adus transferul carierei lui Florinel Mitrea (27 de ani).

Fundașul de bandă stângă care cel mai sus evoluase până acum în Liga 2, chiar la echipa din orașul natal, a semnat cu Chindia Târgoviște, formație aflată acum pe locul 6 în Liga 1, după 17 etape.

Florinel Mitrea a prins transferul carierei, în Liga 1, la Chindia Târgoviște

Florinel Cătălin Mitrea era cel mai vechi component al lotului echipei Turris Oltul. Jucătorul originar chiar din Turnu Măgurele a evoluat pentru trupa din Teleorman inclusiv în Liga 4, când purta numele de Voința Saelele. A reușit promovări în Liga 3, apoi în Liga 2, iar în sezonul trecut a fost la câteva secunde de performanța de a accede în Liga 1, dacă Rapid n-ar fi egalat în ultima secundă în Regie formația antrenată atunci de Erik Lincar.

Acum, rămas liber de contract după ce Turris Oltul a decis să se retragă din Liga 2 în pauza de iarnă, abandonând competiția după un an și jumătate, Mitrea a primit oferta carierei. Chindia Târgoviște i-a propus un contract, iar fundașul nu avea cum să refuze șansa de a juca în Liga 1.

În actualul sezon, Mitrea a fost integralist în toate cele 13 meciuri în care a fost utilizat de Turris Oltul. În ediția trecută a Ligii 2 a prins 23 de meciuri, dintre care în 22 a fost titular. Acestea au fost singurele sale prezențe în Liga 2, în cariera sa evoluând în ligi și mai inferioare.

”Bun venit, Milan Kocic și Florinel Mitrea!
AFC Chindia Târgoviște anunță transferurile lui Milan Kocic (30 ani, fundaș, ex-FC Voluntari) și Florinel Mitrea (27 ani, fundaș, ex-Turris Tr. Măgurele). Kocic va îmbrăca tricoul cu numărul 23, iar Mitrea tricoul cu numărul 27.
Succes în culorile roșu și albastru și cât mai multe realizări la Chindia Târgoviște!”, a anunțat Chindia pe pagina sa de Facebook.

 

 

Aproape toți jucătorii celor de la Turris Oltul au semnat cu alte echipe

Majoritatea jucătorilor care s-au despărțit de Turris Oltul Turnu Măgurele în această iarnă și-au găsit noi echipe pentru care să joace.

Dacă Florinel Mitrea (Chindia), Albert Voinea (UTA), Adrian Niță (FCSB) și Florian Haită (Viitorul) au ajuns în Liga 1, acesta din urmă debutând săptămâna trecută pentru echipa constănțeană, ceilalți au rămas în Liga 2.

Cristian Pușcaș a ajuns la Dunărea Călăraşi, Ilie Damașcan, Liviu Mihai și Vlad Rusu au semnat cu Farul Constanța, Ștefan Blănaru și Răzvan Ducan au trecut la CS Mioveni, Cătălin Pîrvulescu, Alin Buleică și Alin Țeghe au mers la pachet la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Sălcianu și Alexandru Sima au semnat amândoi cu CSM Reșița, Denis Ispas și Adrian Voicu au ajuns la U Craiova 1948 SA, în timp ce Silviu Pană și Ștefan Bărboianu continuă la Petrolul Ploiești.

În schimb, portarul David Duțu s-a transferat în Cipru, la Onisilos Sotira.

La Liga 3 a ajuns Bogdan Matei, la Minaur Baia Mare.

 

Marius ANGHEL 21 Jan. 2021, 15:54 Liga 2
Pe aceeași temă