Mișcări de trupe la CS Mioveni. Ștefan Blănaru și Marian Șerban s-au alăturat lotului cu câteva zile înaintea primului antrenament, dar au fost anunțate cinci plecări

Andrei PASCU 13 Jan. 2021, 16:16 Liga 2

CS Mioveni s-a reunit pentru prima dată în 2021, miercuri. Au fost efectuate testele pentru depistarea noului coronavirus, iar la ele au fost supuși și primii doi jucători veniți în această iarnă. În același timp, au lipsit și cinci fotbaliști, care nu vor mai continua și în partea a doua a campionatului.

CS Mioveni i-a adus pe Ștefan Blănaru și Marian Șerban și a renunțat la cinci jucători alături de care a început campionatul 

În privința venirilor, CS Mioveni i-a adus pe atacantul Ștefan Blănaru (31 de ani), fost la Turris Oltul, și pe mijlocașul Marian Șerban (20 de ani), împrumutat de la Universitatea Craiova. Vârful a semnat un contract valabil pe un an și jumătate.

La capitolul plecări intră portarul Valentin Sima (23 de ani), împrumutat la Știința Miroslava, fundașul Andrei Trașcu (23 de ani), împrumutat la Unirea Slobozia, mijlocașul israelian Eitan Velblum (23 de ani), al cărui contract a fost reziliat, mijlocașul Fabrizio Constantin (17 ani), revenit la Unirea Bascov de unde fusese împrumutat, și mijlocașul Jose Cozma (18 ani), revenit la Campionii FC Argeș după împrumut.

Echipa noastră a efectuat astăzi testul COVID de după vacanţă, jucătorii lui Aelxandru Pelici urmând să înceapă de vineri şi antrenamentele, după ce mâine vor face vizita medicală.

De la testul COVID au lipsit cinci dintre jucătorii care au făcut parte din lot în prima parte a sezonului:  Valentin Sima (împrumutat la Ştiinţa Miroslava), Andrei Traşcu (împrumutat la Unirea Slobozia), Ethan Velblum (contract reziliat), Fabrizio Constantin (reîntors la Unirea Bascov după împrumut), Jose Cozma (reîntors la FC Argeş după împrumut).

În schimb au fost prezente şi două noutăţi faţă prima parte a campionatului, atacantul Ştefan Blănaru de la Turris şi mijlocaşul Marian Şerban de la Academica Clinceni. 

Mâine, jucătorii echipei noastre vor primi rezultatele testelor COVID, după care vor face vizita medicală”, se arată în comunicatul emis de CS Mioveni.

CS Mioveni merge pentru 11 zile în cantonament 

Vineri, CS Mioveni va organizat primul antrenament, în funcție de rezultatele testelor COVID-19. Apoi, Alexandru Pelici și stafful său au programat ca timp de 11 zile, în perioada 18-29 ianuarie, CS Mioveni să se pregătească la Poiana Braşov. Acolo vor avea loc două partide amicale, dar adversarii nu au fost încă deciși. Se are în vedere ca meciurile să fie disputate în compania unor echipe locale.

După revenirea din Poiana Brașov, CS Mioveni va mai disputa alte patru partide amicale, printre care câteva cu adversari mai puternici. Le va întâlni pe CS Afumaţi, Metaloglobus, Unirea Bascov şi Rapid.

Foto: Florin Alboiu/ Sport Pictures și CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-gata-sa-reia-pregatirile-echipa-lui-alexandru-pelici-are-program-incarcat-urmand-sa-plece-in-primul-cantonament-dupa-trei-antrenamente-pe-plan-local-in-total-va-disputa-sase-amicale-19164757

https://liga2.prosport.ro/seria-1/la-cs-mioveni-se-vorbeste-in-continuare-de-play-off-desi-e-doar-pe-10-cu-cinci-etape-inainte-de-linia-de-finish-sergiu-negrut-a-identificat-problema-din-prima-parte-a-campionatului-19164051

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dumitru-olteanu-pune-presiune-la-cs-mioveni-sunt-increzator-ca-vom-accede-in-primele-sase-presedintele-vorbeste-despre-cati-jucatori-vor-pleca-si-vor-veni-si-despre-pregatirea-de-i-19163997

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 13 Jan. 2021, 16:16 Liga 2
Pe aceeași temă