EXCLUSIV | Cătălin Pîrvulescu, primul transfer pentru play-off făcut de Viitorul Pandurii. ”M-am dus cu gândul sa promovăm”

Adrian MUJEA 05 Jan. 2021, 18:32 Liga 2

După ce s-a despărțit de Turris Oltul Turnu Măgurele, fundașul central Cătălin Pîrvulescu (29 ani) a semnat pentru doi ani cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, ocupanta locului 2 în Liga 2 după 15 etape.

Cătălin Pîrvulescu, primul transfer făcut în 2021 de Viitorul Pandurii

Jucătorul originar din Râmnicu Vâlcea a mai avut oferte de la Campionii FC Argeș (Liga 1) și SCM Gloria Buzău (Liga 2), însă a preferat să meargă la echipa din Târgu Jiu, unde devine primul transfer în 2021.

”Este un proiect frumos, m-am dus cu gândul sa promovăm, chiar din acest sezon. Patronul (n.r. – Nicolae Sarcină) vrea neapărat sa promoveze, acesta este obiectivul și din acest motiv am mers la Târgu Jiu. Sper să fie o echipă bună și să ne legăm repede ca joc”, a spus Cătălin Pîrvulescu pentru Liga2.ro.

În prima parte a acestui sezon, Cătălin Pîrvulescu a evoluat în 14 dintre cele 15 meciuri de Liga 2 disputate de Turris Oltul, în 13 fiind titular și în doar unul fiind înlocuit.

Pîrvulescu a debutat la Liga 1 chiar la Târgu Jiu, dar pentru Pandurii, în 2014, într-un joc cu FCSB, pierdut cu 6-0 de gorjeni.

În cariera sa a mai jucat pentru CSM Râmnicu Vâlcea, Damila Măciuca, Pandurii Târgu Jiu și FC Hermannstadt.

Viitorul Pandurii se întărește pentru play-off-ul de promovare

După ce și-a asigurat serviciile fundașului central, echipa pregătită de Flavius Stoican este în discuții și cu alți jucători cu experiență.

Viitorul Pandurii iernează pe locul 2 în Liga 2, la patru puncte de liderul ”FC U” Craiova, 26 față de 30 de puncte. Gorjenii au șanse mari să intre în play-off-ul de promovare în Liga 1, având patru puncte avans față de locul 7, cu șase etape înainte de finalul sezonului regular.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-a-fi-sau-a-nu-fi-in-liga-2-turris-oltul-e-la-rascruce-va-avea-loc-o-sedinta-si-atunci-se-va-hotari-ce-se-va-intampla-mai-departe-cum-se-poate-continua-activitatea-in-o-19163575

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-a-gasit-varianta-perfecta-si-stie-cum-sa-mentina-viitorul-pandurii-in-topul-ligii-a-2-a-antrenorul-porneste-increzator-in-nou-an-vom-arata-ca-nu-e-o-intamplare-locul-ocupat-19163431

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-scrie-istorie-la-viitorul-pandurii-insa-n-a-uitat-de-pandurii-e-loc-pentru-doua-echipe-in-targu-jiu-ce-i-doreste-antrenorul-fostei-sale-echipe-pe-care-a-retrograd-19163238

Adrian MUJEA 05 Jan. 2021, 18:32 Liga 2
Pe aceeași temă