CSC Șelimbăr a anunțat primii cinci jucători de care se desparte în această vară, printre care și de golgheterul echipei

Marius ANGHEL 03 Jun. 2024, 19:44 Liga 2
CSC Șelimbăr a anunțat primii cinci jucători de care se desparte în această vară, printre care și de golgheterul echipei

CSC Șelimbăr nu a ajuns să numească un nou antrenor principal după despărțirea de Claudiu Niculescu, între timp a încheiat colaborarea și cu preparatorul fizic Andrei Antoce, iar noua săptămână a început-o prin a anunța că nu va mai continua cu cel puțin cinci jucători care s-au aflat în lot la finalul sezonului 2023-2024.

Printre cei cinci ”călăreți” care părăsesc herghelia unde odată a dat o bătălie Mihai Viteazul se numără golgheterul Raul Rotund!

CSC Șelimbăr s-a despărțit de cinci jucători

Doi portari, Marius Aldescu și Simion Bumbar, doi fundași laterali, Florinel Mitrea și Cătălin Alexe, și un atacant, Raul Rotund, sunt primii jucători care nu vor mai continua cu CSC Șelimbăr în noul sezon, unul în care conducătorii clubului spuneau la un moment dat că va fi abordat sub o altă formă de organizare, care să permită promovarea în prima ligă.

”La cel mai bun sezon din istoria clubului nostru au contribuit toți călăreții roșii, însă de-a lungul drumului sportiv există și momente în care colaborările iau sfârșit.
Contractele următorilor jucători au ajuns la final, iar noi le mulțumim pentru munca depusă la CSC 1599 Selimbar:
68 Aldescu Marius Leonard – 1 prezență
12 Bumbar Simion
13 Alexe Cătălin – 15 prezențe
2 Mitrea Florin – 25 prezențe
17 Raul Rotund – 27 prezențe
Odată un călăreț roșu, mereu un călăreț roșu!”, a anunțat clubul din Șelimbăr.

Doi portari, doi fundași și un atacant, chiar golgheterul echipei, primii plecați de la CSC Șelimbăr în această vară

Portarul Marius Aldescu (21 de ani) a semnat cu echipa din Șelimbăr în pauza de iarnă și în cele 14 meciuri oficiale din 2024 a fost folosit o singură dată, 90 de minute în meciul de acasă cu CS Mioveni.

Simion Bumbar (19 ani), tot portar, a fost adus la club din vara anului 2022 și nu a apucat să joace nici măcar un meci pentru echipă în două sezoane de Liga 2!

Fundașul Cătălin Alexe (28 ani) a evoluat în 15 meciuri (713 minute) de Liga 2 pentru CSC Șelimbăr, cu care a semnat în vara anului 2023, la începutul sezonului.

Florinel Mitrea (30 ani), și el tot fundaș lateral, era din sezonul trecut la echipa sibiană și în campionatul recent încheiat a prins 25 de meciuri (2121 minute) din cele 29 de Liga 2 sub comanda lui Claudiu Niculescu. În partea a doua a sezonului trecut a prins 9 meciuri.

În fine, atacantul Raul Rotund (19 ani – foto) a evoluat în 27 de meciuri (1168 minute) pentru CSC Șelimbăr, 14 ca titular, de 13 ori a fost înlocuit. El a reușit să înscrie 5 goluri, dintre care doar unul în 2024, cu acestea fiind golgheterul echipei.

Cornel Stănilă anunța prelungirea contractelor cu doi jucători și cel puțin alți doi plecați

Într-o declarație oferită la o săptămână după încheierea meciurilor oficiale din sezonul 2023-2024 de Liga 2, directorul clubului, Cornel Stănilă, anunța că lui Tudor Călin și Raul Palmeș li s-a activat opțiunea de prelungire a contractelor cu încă un an.

Dacă Alexandru Roșca era dorit definitiv de la UTA, însă jucătorul a cerut timp de gândire pentru a semna, fundașul Florinel Mitrea și mijlocașul Emanuel Baba Ayine erau și ei doriți în continuare în lot. După anunțul de astăzi, se pare că Mitrea a refuzat prelungirea contractului.

În schimb, doi dintre jucătorii sosiți în iarnă, Gabriel Deac și Alexandru Darius Pop, nu au convins și li s-a pus în vedere că sunt liberi să-și caute altă echipă.

Prin intermediul canalelor sale de comunicare, CSC Șelimbăr nu a anunțat nimic despre Călin, Palmeș, Roșca, Ayine, Deac și Pop.

Foto: Răzvan Păsărică, Valentin Macrea (Sport Pictures) și CSC Șelimbăr

Marius ANGHEL 03 Jun. 2024, 19:44 Liga 2
Pe aceeași temă