”FC U” Craiova continuă campania de transferuri. Oltenii au luat doi jucători care în prima parte a sezonului au evoluat la Turris Oltul

Andrei PASCU 28 Dec. 2020, 17:56 Liga 2
”FC U” Craiova continuă campania de transferuri. Oltenii au luat doi jucători care în prima parte a sezonului au evoluat la Turris Oltul

U Craiova 1948 SA a făcut alte două transferuri în încercarea de a promova la finalul acestui sezon de Liga 2 în Liga 1. Oltenii au ajuns la trei mutări odată cu anunțurile făcute luni, cu privire la venirile fundașului central Denis Ispas (27 de ani) și atacantului Adrian Voicu (28 de ani).

Amândoi au evoluat în prima parte a campionatului la Turris Oltul Turnu Măgurele, echipă de care s-au despărțit de curând.

Denis Ispas a semnat până în vară, Adrian Voicu – până în vara lui 2022 

Apărătorul a semnat pe jumătate de an, până la finalul stagiunii în curs, dar cu opțiune de prelungire pe încă unul. De partea cealaltă, vârful a semnat o înțelegere pe un an și jumătate.

”Bine ați venit, Adrian Voicu și Denis Ispas!”, se arată pe pagina de Facebook Fotbal Club Universitatea 1948, cu privire la transferurile celor doi.

Denis Ispas nu a evoluat foarte mult la Turris Oltul în acest sezon din cauza unei accidentări. A fost utilizat în numai două partide, ambele în Liga 2. Anterior, fundașul central a mai jucat pentru Chindia Târgoviște, ACS Șirineasa, Dunărea Călărași și Farul Constanța.

Adrian Voicu a jucat ceva mai mult, în 11 partide, toate în campionatul Ligii a 2-a, și a și reușit să marcheze în două meciuri. În CV-ul atacantului mai figurează echipele Juventus București, FC Voluntari și Olimpia Satu Mare.

”FC U” Craiova l-a mai luat pe Arsene Luboya de la Fotbal Comuna Recea 

U Craiova 1948 SA a ajuns, astfel, la trei transferuri. Atacantul Arsene Luboya (28 de ani) a fost prima achiziție a oltenilor în această iarnă. Vârful a venit de la Fotbal Comuna Recea, unde a avut o primă parte de sezon destul de bună. Pentru formația din Recea a jucat în 11 meciuri, toate în Liga 2, și reușind trei goluri.

”FC U” Craiova și Arsene Luboya au căzut de acord, pe 17 decembrie, asupra unui contract pe șase luni, până la finalul campionatului. Însă, dacă atacantul african va da un randament bun, înțelegerea va fi prelungită cu un an, după cum prevede o clauză din contract.

Trecerea în Bănie reprezintă a treia echipă pentru care va juca Arsene Luboya în România. În sezonul 2019-2020, a evoluat pentru CSM Reșița.

Foto: Cătălin Ciupureanu / Sport Pictures și Fotbal Club Universitatea 1948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-stanga-nerabdator-sa-dea-drumul-la-treaba-la-fc-u-craiova-a-inceput-adrenalina-sa-se-activeze-in-corpul-meu-ce-spune-despre-atingerea-obiectivului-promov-19163116

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mititelu-junior-reactie-ferma-dupa-numirea-lui-ovidiu-stanga-la-fc-u-craiova-sa-arate-tuturor-ca-a-gresit-ce-spune-despre-tradarea-din-2013-19163104

https://liga2.prosport.ro/echipe/u-craiova-1948-sa

 

 

 

 

Andrei PASCU 28 Dec. 2020, 17:56 Liga 2
Pe aceeași temă