David Duțu nu a stat mult pe tușă după plecarea de la Turris Oltul. Portarul și-a dat acordul pentru primul contract în afara României și a declinat două oferte din Liga 2

Andrei PASCU 14 Jan. 2021, 13:17 Liga 2
David Duțu nu a stat mult pe tușă după plecarea de la Turris Oltul. Portarul și-a dat acordul pentru primul contract în afara României și a declinat două oferte din Liga 2

David Duțu (20 de ani) și-a găsit repede echipă după ce a plecat de la Turris Oltul. Portarul a părăsit pentru prima dată România, pentru un transfer în afară. Și-a dat acordul pentru o ofertă venită din Cipru, de la Onisilos Sotira, locul 10 în liga secundă.

David Duțu a avut și două propuneri din Liga 2 

David Duțu a avut însă și câteva tatonări cu echipe din Liga 2, dar pe care le-a declinat pentru a merge în Cipru. Tânărul portar a fost dorit de Unirea Slobozia și CS Mioveni, precizează 100 Sport, însă a hotărât să dea curs propunerii din a doua divizie cipriotă.

David Duțu a evoluat în ultimii doi ani la Turris Oltul. Dacă sezonul trecut a fost utilizat în 12 partide, în actuala stagiune, până să rezilieze cu formația din Turnu Măgurele, a fost folosit în șapte confruntări, toate în campionat.

David Duțu a plecat de la Turris Oltul cu puțin timp înainte de anunțul retragerii din campionat

David Duțu s-a numărat printre jucătorii de la Turris Oltul care au plecat înainte de anunțul retragerii clubului din Liga 2. Formația din Teleorman e pe marginea prăpastiei, după ce principalul finanțator, Valentin Dragnea, a anunțat angajații, într-o ședință din data de 7 ianuarie, că se retrage din proiect.

Situația se contura încă de la finalul anului trecut una complicată, când au început să fie puși pe liber mulți dintre jucătorii importanți și s-a aflat că strategia urma să se schimbe. Se avea în vedere formarea unui lot de jucători tineri, dar în cele din urmă a picat și această variantă, iar echipa merge spre retragerea din campionat.

”Urmează să reziliez cu Turris Oltul, suntem în tratative. Au fost niște probleme acolo, ne-au spus și nouă jucătorilor despre ce e vorba. Se schimbă strategia din ce am înțeles, dar nu știu exact, cel puțin eu, ce înseamnă asta concret.

Urmează să facem o înțelegere amiabilă. Eu pe unde am fost, n-am plecat cu scandal și nici aici nu o să fie așa. Pentru că eu nu îmi doresc asta, dar nici clubul, sunt sigur de asta. O să reziliem în zilele următoare. O să fie ceva rapid, dar o să vedem în ce mod se închide situația mea acolo.

Am câteva discuții cu anumite echipe din Liga 2, dar mai întâi aștept să reziliez cu Turris. Cu cât se rezolvă mai repede situația de acolo, cu atât mai bine, pentru că echipele deja încep pregătirile. Unele au început deja și o să văd unde merg. Să văd ce oferte mai apar, cum decurg negocierile”, declara Liviu Mihai pentru Liga2.ro, cu privire la situația sa cu Turris Oltul, dar și anumite lucruri legate de statutul clubului, înainte de anunțul retragerii finanțatorului.

Foto: 100 Sport și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-reactie-dupa-ce-turris-oltul-a-decis-sa-se-retraga-din-liga-2-silviu-bogdan-saptamana-viitoare-se-trimite-hartie-oficiala-la-frf-19164866

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-oltul-turnu-magurele-se-retrage-din-campionatul-ligii-2-patronul-valentin-dragnea-si-a-retras-finantarea-19164853

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-pierde-o-suma-importanta-in-razboiul-cu-fc-u-craiova-verdictul-dat-de-cnsl-in-litigiul-dintre-olteni-si-fostul-lor-antrenor-19164935

 

 

 

 

Andrei PASCU 14 Jan. 2021, 13:17 Liga 2
Pe aceeași temă