Viitorul Pandurii și-a prezentat primele achiziții pentru promovare: trei jucători de la Turris Oltul. ”Cu acest gând am venit”

Viitorul Pandurii și-a prezentat primele achiziții pentru promovare: trei jucători de la Turris Oltul. ”Cu acest gând am venit”

Reunită luni, 11 ianuarie, ocupanta locului 2 din Liga 2, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, a perfectat deja primele trei transferuri din această iarnă.

Rămași liber de contract, după ce și-au reziliat înțelegerile cu Turris Oltul Turnu Măgurele, jucătorii Cătălin Pîrvulescu (29 ani), Alin Buleică (29 ani) și Alin Țeghe (24 ani) au fost prezentanți astăzi pe pagina oficială de Facebook a clubului gorjean.

Coechipierul acestora de la Turris Oltul, Ionuț Cionac (29 ani), cu care antrenorul Flavius Stoican a mai lucrat la Pandurii Târgu Jiu, Politehnica Iași și Petrolul Ploiești, este și el în discuții avansate cu Viitorul Pandurii și ar putea semna zilele viitoare cu echipa din Târgu Jiu.

Pîrvulescu, Buleică și Țegle au semnat cu Viitorul Pandurii după ce au jucat la Turris Oltul

În prima parte a acestui sezon, Cătălin Pîrvulescu a evoluat în 14 dintre cele 15 meciuri de Liga 2 disputate de Turris Oltul, în 13 fiind titular și în doar unul fiind înlocuit. Pîrvulescu a debutat la Liga 1 chiar la Târgu Jiu, dar pentru Pandurii, în 2014, într-un joc cu FCSB, pierdut cu 6-0 de gorjeni. În cariera sa a mai jucat pentru CSM Râmnicu Vâlcea, Damila Măciuca, Pandurii Târgu Jiu și FC Hermannstadt.

Alin Țegle a evoluat în actualul campionat la Turris Oltul în 11 meciuri, dintre care 10 în Liga 2 și unul în Cupa României. El a și marcat un gol, într-un 1-1 cu Fotbal Comuna Recea. Anterior, a mai jucat la CSM Reșița, Luceafărul Oradea și Gloria Bistrița.

Alin Buleică: ”Avem toate premisele să promovăm”

Și Alin Buleică a evoluat în trecut, mai exact între 2013-2015, la Pandurii Târgu Jiu, devenită, de 2 ani, rivala din oraș a Viitorului Pandurii. Buleică a jucat în ultimele două sezoane la Turris Oltul, unde a fost un jucător important. Doar în această stagiune, până să plece de la clubul din Turnu Măgurele, a evoluat în 15 meciuri, 14 în Liga 2 și unul în Cupa României. Anterior, Buleică a mai fost legitimat la Campionii FC Argeș, UTA, Concordia Chiajna, Pandurii, Universitatea Cluj, CS Turnu Severin, Petrolul și Universitatea Craiova.

”Am venit la Viitorul Pandurii cu gândul promovării. A contat foarte mult că m-a dorit mister (n.r. – antrenorul Flavius Stoican). Am fost aproape de a lucra cu dânsul la Petrolul, dar nu s-a putut atunci. Vom colabora la Viitorul Pandurii, unde am găsit un grup tânăr și un staff profesionist. Avem toate premisele să promovăm. Ne așteaptă șase etape grele, dar sperăm ca la finalul sezonului regular să ne clasăm între primele șase echipe și astfel să jucăm în play-off. Vrem să luăm cât mai multe puncte în această perioadă, pentru a păstra șanse reale de promovare. Până atunci, ne așteaptă meciul cu Gaz Metan Mediaș, din Cupa României, pe care sper să-l câștigăm și să ne calificăm în sferturile de finală”, a declarat Buleică, pentru Liga2.ro, la scurt timp după ce a fost prezentat la Viitorul Pandurii.

Mijlocașul de 29 de ani ar putea debuta sâmbătă la Viitorul Pandurii, în amicalul cu Minerul Costești.

Viitorul Pandurii merge în cantonament la Sânmartin

Pe 18 ianuarie, echipa gorjeană va pleca în cantonament la Sânmartin (Bihor), unde se va pregăti până la sfârșitul lunii. În acest stagiu, Stoican și-a propus patru amicale, primul urmând să aibă loc în data de 22 ianuarie. ASU Politehnica Timișoara, Luceafărul Oradea și Minaur Baia Mare sunt adversarele stabilite deja.

După revenirea la Târgu Jiu, Viitorul Pandurii va mai disputa un test, pe 6 februarie, cu CSM Slatina, iar pe 10 februarie va întâlni Gaz Metan Mediaș, în Cupa României. În jurul datei de 20 februarie, echipa lui Stoican va juca, tot pe teren propriu, cu Universiattea Cluj, în etapa a 16-a din Liga 2.

După 15 etape, Viitorul Pandurii se află pe locul secund în Liga 2, la aptru puncte sub liderul ”FC U” Craiova.

Foto: Viitorul Pandurii Târgu Jiu

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-catalin-pirvulescu-primul-transfer-pentru-play-off-facut-de-viitorul-pandurii-m-am-dus-cu-gandul-sa-promovam-19163737

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/acum-are-loc-tragerea-la-sorti-pentru-stabilirea-meciurilor-din-8-imile-cupei-romaniei-19164666

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-a-stabilit-programul-amicalelor-dar-si-lista-de-achizitii-la-viitorul-pandurii-echipa-gorjeana-va-efectua-cantonamentul-la-sanmartin-19164385

Pe aceeași temă