CS Comunal Șelimbăr a renunțat la jucători și din cauza diminuărilor salariale. Sibienii au pus pe liber nouă fotbaliști, iar președintele Remus Șerban a făcut publice planurile clubului

Răzvan STÎNGĂ 26 Jan. 2023, 14:36 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr a renunțat la jucători și din cauza diminuărilor salariale. Sibienii au pus pe liber nouă fotbaliști, iar președintele Remus Șerban a făcut publice planurile clubului

CS Comunal Șelimbăr este echipa din Liga 2 cu cele mai multe schimbări de lot în această iarnă și a confirmat recent, prin președintele Remus Șerban, că motivele plecărilor au constat și în faptul că jucătorii nu au acceptat diminuările salariale.

CS Comunal Șelimbăr, nevoită să renunțe la jucătorii care au refuzat diminuările salariale

CS Comunal Șelimbăr a avut o strategie interesantă în acest sezon, după cum a declarat și Remus Șerban, calificarea în play-off. Pentru că au început bine campionatul de Liga 2, sibienii au început să creadă în calificarea în grupa pentru promovare, dar apoi rezultatele au început să aibă oscilații.

Pentru că primele șase locuri sunt departe acum, când mai sunt doar câteva runde din sezonul regular, CS Comunal Șelimbăr a decis, în actuala pauză competițională, să reducă din buget, automat din salariile jucătorilor, numai că s-a lovit și de refuzuri.

CS Comunal Șelimbăr i-a făcut pe plac lui Claudiu Niculescu

Astfel, o parte din plecări a avut la bază acest detaliu, chiar dacă, în declarația ce va fi redată în cele ce urmează, care îl citează pe Remus Șerban, și antrenorul principal Claudiu Niculescu a avut un cuvânt de spus în achiziții.

Jucătorii sosiți în această iarnă la CS Comunal Șelimbăr se pliază pe stilul ”principalului”.

(N.r. – Despre plecări) ”După ce am analizat împreună cu stafful tehnic rezultatele din prima parte a campionatului, am luat decizia de a schimba strategia clubului, atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv, motiv pentru care am renegociat toate contractele jucătorilor, iar fotbaliștii care au părăsit echipa nu au fost de acord cu noile condiții propuse.

(N.r. – Despre veniri) În primul rând, am adus jucători care se încadrează în noile condiții financiare impuse de către club. Din punct de vedere sportiv, au sosit jucători care se pliază pe stilul de joc propus de antrenorul echipei noastre, jucători care își doresc să obțină performanțe la clubul nostru.

Din punct de vedere al experienței  jucătorilor, consider că nu am renunțat la acest profil de jucători, exemplu în acest sens fiind jucătorii Nini Popescu, Florinel Mitrea și Raul Palmeș, care au o vastă experiență la nivelul ligii a doua”, a spus președintele echipei din Șelimbăr, conform site-ului clubului.

CS Comunal Șelimbăr, cu gândul la sezonul următor de Liga 2, în care vrea play-off-ul

Cum șansele la play-off au dispărut pentru anul fotbalistic în curs, acum CS Comunal Șelimbăr își face planurile pentru stagiunea care vine, formarea unui lot care să aibă pretenții la calificarea în top șase la finalul sezonului regular.

Un an (n.r. – 2022) în care clubul nostru a acumulat experiență din toate punctele de vedere, atât din punct de vedere sportiv, cât și administrativ. Din punct de vedere sportiv, în prima jumătate a anului ne-am îndeplinit obiectivul de menținere în Liga a 2-a.

Cu privire la noua ediție de campionat din păcate nu am reușit să ne clasăm unde ne-am fi dorit, respectiv pe o poziție de play-off, obiectiv pe care ni l-am propus în vară, motiv pentru care am regândit strategia pentru următorul an.

Ne dorim să menținem echipa în Liga a 2-a, iar pentru noul sezon să formăm o echipă puternică cu care să ne luptăm la accederea în play-off”, a mai spus Remus Șerban.

CS Comunal Șelimbăr, în partea a doua a clasamentului de Liga 2, a disputat și primul amical al iernii

CS Comunal Șelimbăr începe anul 2023 de Liga 2 pe locul 12, cu 21 de puncte după 16 runde, fiind la cinci puncte de locul 6, Gloria Buzău, ultima poziție care duce în play-off la finalul întrecerii regulare.

În ultimele nouă meciuri de campionat, de anul trecut, formația din Sibiu a bifat doar un singur succes, 2-1 cu FK Miercurea Ciuc, în runda a 15-a. În rest, gruparea pregătită în acest moment de Claudiu Niculescu a bifat cel mult rezultate de egalitate.

CS Comunal Șelimbăr a evoluat în primul amical al iernii, în cantonamentul pe care îl organizează la Râmnicu Vâlcea, chiar în compania echipei locale SCM Râmnicu Vâlcea, în fața căreia s-a impus cu 2-0, prin golurile lui Stefan Visic și Jordan Gele.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucator-plecat-cu-scandal-sezonul-trecut-de-la-fc-brasov-noua-achizitie-a-cs-comunal-selimbar-19258679

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-s-a-impus-in-primul-amical-disputat-in-2023-atacantii-lui-claudiu-niculescu-si-au-facut-datoria-s-a-vazut-o-usoara-oboseala-dar-chiar-au-aratat-bine-19258513

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-pluseaza-la-achizitii-cu-dandea-si-jarovic-gneba-a-revenit-si-el-la-baia-mare-primul-amical-a-cazut-19258278

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-pregateste-selimbarul-pentru-noul-sezon-de-liga-2-cate-achizitii-isi-mai-doreste-acum-de-cand-spera-ca-acasa-sa-fie-sibiul-si-ce-spune-despre-obtinerea-dreptului-19258220

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Jan. 2023, 14:36 Liga 2
Pe aceeași temă