Eugen Trică a mai programat un amical. CSM Alexandria va întâlni o echipă din Liga 3 înaintea meciului cu Steaua

Andrei PASCU 06 Feb. 2024, 17:12 Liga 2
Eugen Trică a mai programat un amical. CSM Alexandria va întâlni o echipă din Liga 3 înaintea meciului cu Steaua

CSM Alexandria continuă pregătirile pe plan local. Doar în localitate au loc ședințele de antrenament, iar până la reluarea Ligii 2 mai sunt trei amicale programate. Mai erau două, dar până la prima rundă din campionat, din acest an, au mai rămas mai bine de două săptămâni.

Din acest motiv, Eugen Trică a decis să mai programeze un test, contra Gilortul Târgu Cărbunești, locul 8 în Seria 7 din Liga 3.

CSM Alexandria a mai programat un amical, contra Gilortul Târgu Cărbunești

Chiar următorul joc de verificare va avea loc pentru CSM Alexandria în compania clubului din Liga 3, pe Stadionul CSS Peco- Alexandria, miercuri, 7 februarie, de la ora 11.30. Înainte de acest anunț al formației din Teleorman, în program era amicalul cu Steaua, de sâmbătă, 10 februarie.

Contactat de Liga2.ro, Eugen Trică a declarat că va vorbi despre cum a decurs perioada de pregătire în cursul săptămânii următoare, dar și despre cum vede șansele echipei sale în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Trică a venit la Alexandria la finalul anului trecut, după ultima etapă programată în Liga 2 în 2023, astfel că nu a apucat să conducă echipa într-un meci oficial.

Amical suplimentar cu Gilortul Tg. Cărbunești

Echipa de fotbal CSM Alexandria va susține un amical în plus față de lista de cinci jocuri de verificare anunțată inițial.

Formația pregătită de Eugen Trică se va duela cu Gilortul Tg. Cărbunești, formație din liga a III-a, din județul Gorj.

Meciul va avea loc la Stadionul CSS Peco din Alexandria, miercuri, 7 februarie, de la ora 11.30. Apoi, la final de săptămână, pe 10 februarie avem amicalul din Ghencea, cu Steaua, care va fi transmis în direct de canalul oficial al clubului militar, Steaua TV.

Mult succes!”, a transmis CSM Alexandria.

CSM Alexandria va termina perioada de pregătire cu șase amicale. A disputat trei

CSM Alexandria a disputat trei meciuri amicale până acum. A trecut de Petrolul Potcoava cu 5-1, a pierdut partida contra Concordia Chiajna, scor 1-5, după care a cedat în fața formației CSM Slatina, scor 1-2.

După testul cu formația din divizia a treia, următorul pentru CSM Alexandria va fi contra unei formații din Liga 2, cu Steaua (10 februarie). Ultimul amical va fi în compania unei echipe din Liga 3, Cetatea Turnu Măgurele (17 februarie), formație cu care CSM Alexandria împarte terenul pentru meciurile de pe teren propriu.

CSM Alexandria, posibile noi achiziții

La CSM Alexandria, în această iarnă, au ajuns până acum la nivel oficial: Florin Răsdan (ex CSM Slatina), Alberto Călin (ex Chindia), Mario Răducan (ex Gloria Băneasa), Blaise Yameogo (ex Gloria Bistrița Năsăud), Leandro Desabato (ex Rotonda, liga a patra din Italia) și David Sala (împrumutat de la Universitatea Craiova). Eugen Trică are și alți fotbaliști în lot, pe care echipa nu îi avea legitimați înainte de pauza competițională, dar nu a fost comunicat nimic în privința lor.

E posibil ca ei să fie în probe la CSM Alexandria, Trică mizând pe ei în amicalele de până acum.

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-asteapta-banii-de-la-autoritatile-locale-19298954

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-castigat-amicalul-cu-miedz-legnica-19298964

https://liga2.prosport.ro/liga-3/raphael-stanescu-a-semnat-cu-minaur-baia-mare-19298953

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-obtinut-a-doua-victorie-in-amicalele-din-turcia-19298949

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-plecat-in-turcia-cu-28-de-jucatori-19298941

Andrei PASCU 06 Feb. 2024, 17:12 Liga 2
Pe aceeași temă