Slătineni, voi cu cine votați? CSM Slatina, postare incredibilă după salvarea de la retrogradare, prin care poate fi acuzată că face campanie electorală actualului primar: ”A asigurat de toată susţinerea”

Răzvan STÎNGĂ 23 Apr. 2024, 13:30 Liga 2
Slătineni, voi cu cine votați? CSM Slatina, postare incredibilă după salvarea de la retrogradare, prin care poate fi acuzată că face campanie electorală actualului primar: ”A asigurat de toată susţinerea”

România e în an electoral, iar primarii fac orice pentru a atrage atenția alegătorilor, chiar dacă mulți dintre ei sunt sătui de promisiuni în gol. Politicienii în cauză se folosesc și de sport pentru a câștiga voturi în plus, chiar dacă inițiativele de acest fel sunt ”prăfuite” și mai mult, poate, atrag antipatia și reacții în contradictoriu din partea votanților.

Mai nou, CSM Slatina face un fel de campanie electorală pe pagina de Facebook, după ce a obținut salvarea de la retrogradare matematic!

CSM Slatina, campanie electorală pentru actualul primar?!

O decizie incredibilă și deplasată au luat, aparent, conducerea și oamenii care se ocupă de promovarea echipei în mediul online. Anume, după victoria cu Viitorul Pandurii de sâmbătă, scor 2-0, primarul Slatinei, Emil Moţ, a mers să se bucure alături de jucători pentru obiectiv, dar parcă lipsea ceva… lauda din mediul online, tocmai pentru ca suporterii din Slatina să ia aminte de planurile edilului, pentru a fi votat din nou, pentru un nou mandat.

CSM Slatina a transmis, ceea ce poate fi interpretat destul de ușor ca fiind o campanie electorală, faptul că edilul în funcție va continua să își îndrepte atenția către echipa de fotbal, mai ales că Primăria Slatina finanțează clubul din Liga 2. Așadar, slătineni, atenție pe ce candidat puneți ștampila!

Echipa noastră şi-a atins obiectivul, menţinerea şi în stagiunea viitoare pe scena eşalonului secund fotbalistic, mai devreme cu trei etape de încheierea actualului sezon al Ligii a II-a, printr-o victorie clară, scor 2-0, pe teren propriu, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Primarul municipiului Slatina, Emil Moţ, s-a aflat în tribune, iar la final a luat parte la bucuria din vestiarul divizionarei secunde slătinene. Edilul Slatinei a felicitat jucătorii şi staff-ul tehnic pentru parcursul din actuala stagiune.

Totodată, primarul Slatinei, Emil Moţ, i-a asigurat în continuare de toată susţinerea!”, a transmis CSM Slatina după victoria cu Viitorul Pandurii, alături de o fotografie din vestiar, în care sunt jucătorii, stafful, dar și primarul!

CSM Slatina, meci pe terenul Stelei în runda următoare

CSM Slatina are 29 de puncte și se află pe locul 4 din șapte echipe în Grupa B a play-out-ului Ligii 2. Este la egalitate cu Viitorul Pandurii, pe care o devansează la golaveraj, dar gorjenii au și un meci în plus. Formația din județul Olt mai are trei jocuri în acest sezon, cu Steaua (deplasare), Progresul Spartac (acasă) și Chindia Târgoviște (deplasare).

În play-out, CSM Slatina, înaintea partidei cu Viitorul Pandurii, a mai înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu CS Tunari și 2-3 cu Concordia Chiajna.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-programul-etapelor-6-si-7-din-play-off-si-5-din-play-out-19313257

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-fac-cartile-pentru-cristian-balasa-la-chindia-19313252

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-continua-la-csm-resita-19313189

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-momente-foarte-bune-dupa-victoria-cu-fc-voluntari-a-trecut-si-de-cs-mioveni-19313231

Răzvan STÎNGĂ 23 Apr. 2024, 13:30 Liga 2
Pe aceeași temă