CS Comunal Șelimbăr mărește numărul achizițiilor din această vară cu un jucător format de CFR Cluj. Sibienii susțin că și-au luat ”un tânăr de perspectivă”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Aug. 2022, 23:25 Actualizat: 25 Aug. 2022, 23:26 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr mărește numărul achizițiilor din această vară cu un jucător format de CFR Cluj. Sibienii susțin că și-au luat ”un tânăr de perspectivă”

Cu o zi înainte de meciul pe care îl va disputa în etapa a 4-a a Ligii 2, CS Comunal Șelimbăr, liderul campionatului, a perfectat o nouă achiziție în această vară.

Sibienii și-au luat un jucător de la juniorii campioanei CFR Cluj, pe Tudor Man, pe care singuri în consideră drept un ”tânăr de perspectivă”. Acesta a semnat un contract valabil pe trei ani cu echipa care joacă în Liga 2 fără să aibă dreptul de a promova în prima ligă.

Tudor Man a fost în probe la Șelimbăr în perioada de pregătire și i s-a oferit contractul abia acum!

Informații în meciul online despre Tudor Man sunt de negăsit, astfel că rămâne de văzut ce jucător de mare perspectivă este el, având în vedere că are deja 18 ani și nu s-a remarcat cu nimic la CFR Cluj, unde la prima echipă nu și-a făcut apariția.

Acesta este mijlocaș central, va purta tricoul cu numărul 18 la Șelimbăr, adică cel al vârstei sale, și se pare, din câte transmite echipa sibiană, că a susținut probe pentru a-l convinge pe Eugen Beza să-l păstreze în lot în perioada de pregătire de vară. Aceasta s-a încheiat la începutul lunii august, iar contractul i s-a oferit abia acum!

Man spune că principalul său obiectiv este să debuteze în Liga 2!

”CSC 1599 Șelimbăr a mai efectuat un transfer! Este vorba despre Tudor Man, un tânăr de perspectivă, crescut de CFR 1907 Cluj, care a semnat un contract valabil pe trei ani cu ”călăreții roșii”.

Tudor Man evoluează pe postul de mijlocaș central și este eligibil pentru regula under, fiind născut pe 10 iunie 2004. Prestațiile sale din perioada de pregătire i-au determinat pe oficialii clubului șelimbărean să-i ofere un angajament valabil pe 3 sezoane fotbalistului crescut de campioana României.

”Îmi doresc să debutez în Liga a II-a, acesta cred că este principalul meu obiectiv. Pe urmă cel mai important cred că este ca echipa să ajungă în play-off și odată cu asta să reușesc și eu să am evoluții cât mai bune. Știm cu toții că dacă echipa are rezultate reușim să ne facem remarcați și individual”, a declarat Tudor Man.

Tudor Man va purta numărul 18 la Șelimbăr și va lupta pentru un loc în primul 11 cu Alexandru Luca, Denis Ursu și Tudor Hulpușiu, toți fiind jucători născuți după 1 ianuarie 2004”, informează CS Comunal Șelimbăr.

11 achiziții făcute în această vară de echipa sibiană

CS Comunal Șelimbăr va juca vineri, de la ora 16:30, pe teren propriu, la Râmnicu Vâlcea, cu SC Oțelul Galați, în debutul etapei a 4-a a Ligii 2. Sibienii sunt pe locul 1, iar gălățenii ocupă poziția a treia, cu două puncte mai puțin.

Achizițiile din această vară ale echipei din Șelimbăr sunt portarii Aleksander Mitrovic (Genoa), Alexandru Silveanu (Concordia Chiajna) și Simion Bumbar (Gaz Metan Mediaș), fundașii Alexandru Dandea (Rapid) și Robert Riza (Astra), mijlocașii Mircea Manole (Unirea Dej), Denis Ursu (Gaz Metan Mediaș) și Octavian Ursu (Poli Timișoara) și atacanții Stefan Visic (Someșul Dej) și Jordan Youri Gele (francez, Rapperswil-Jona / Elveția). Între timp, Visic a fost cedat sub formă de împrumut la Progresul Spartac.

Cu Tudor Man, echipa sibiană a ajuns la 11 achiziții făcute în această campanie de transferuri care încă nu s-a încheiat.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Aug. 2022, 23:25 Actualizat: 25 Aug. 2022, 23:26 Liga 2
Pe aceeași temă