”Călăreții roșii” au luat cu asalt Turcia! CS Comunal Șelimbăr a plecat în cantonament cu 23 de jucători, cea mai recentă achiziție fiind de la Poli Timișoara

Ovidiu BOICA 04 Jul. 2022, 18:41 Liga 2
”Călăreții roșii” au luat cu asalt Turcia! CS Comunal Șelimbăr a plecat în cantonament cu 23 de jucători, cea mai recentă achiziție fiind de la Poli Timișoara

Jucătorii echipei CS Comunal Șelimbăr, într-un număr de 23, au plecat astăzi, 4 iulie 2022, într-un stagiu de pregătire în Turcia, la Bolu.

Cantonamentul se întinde pe perioada a 10 zile, interval de timp în care ”călăreții roșii” vor susține și trei meciuri de verificare, programul acestora și adversarii urmând să fie anunțați ulterior.

Șelimbărul a plecat cu 23 de jucători în cantonamentul din Turcia

Antrenorul Eugen Beza are la dispoziție un lot de 23 de jucători, printre care se află și cei opt transferați în această vară, ultimul fiind mijlocașul Octavian Ursu, ultima dată fost la Poli Timișoara.

Lotul Șelimbărului pentru cantonamentul de la Bolu este următorul: Aleksander Mitrovic, Alexandru Silveanu, Simion Bumbar – portari; George Monea, Igor Arhirii, Alexandru Dandea, Bogdan Vișa, Ciprian Natea, Radu Crișan, Daniel Tătar – fundași; Ruben Vecerdea, Lucian Buzan, Ion Cărăruș, Alexandru Curtean, Robert Boboc, Denis Ursu, Mircea Manole, Tudor Hulpușiu, Octavian Ursu, Alexandru Luca – mijlocași; Alexandru Ciocâlteu, Adrian Cîrstean, Stefan Visic – atacanți.

Octavian Ursu, cea mai recentă achiziție a echipei din Șelimbăr

Echipa din Șelimbăr a făcut un nou transfer înaintea plecării în cantonamentul din Turcia. După Denis Ursu, echipa sibiană l-a luat pe Octavian Ursu, un fotbalist originar tot din Mediaș, dar care ultima dată a evoluat pentru Politehnica Timișoara.

Octavian Ursu are 27 de ani, evoluează pe postul de mijlocaș de bandă și va purta tricoul cu numărul 25. Medieșeanul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2022/2023.

”CSC 1599 Șelimbăr continuă seria achizițiilor, astfel că «alb-roșii» din Șelimbăr au bifat transferul cu numărul opt din această vară. Este vorba despre un jucător cu experiență Octavian Ursu, jucător venit de la Politehnica Timișoara.
Contractul lui Octavian Ursu este valabil un sezon, iar mijlocașul de bandă va evolua cu numărul 25 pe tricou. În vârstă de 27 de ani, Ursu are în CV echipe importante din fotbalul românesc, iar aici putem aminti Universitatea Cluj, ASA Tg. Mureș, UTA Arad, CS Mioveni, Rapid București sau Politehnica Timișoara.
Noul nostru jucător este născut pe data de 15 Noiembrie 1994, măsoară 1,76 metri și este cotat la 125.000 euro de site-urile de specialitate”
, a anunțat clubul sibian pe site-ul oficial.

În ultimul sezon, Octavian Ursu a evoluat în 25 de meciuri de Liga 2 pentru Poli Timișoara, în 22 ca titular, totalizând 1842 de minute pe teren, și a marcat 5 goluri.

”Mă bucur mult că am ajuns la Șelimbăr, nu ascund faptul că sunt de loc din județul Sibiu, deci pot spune că am revenit acasă. O să fac tot ceea ce depinde de mine pentru a ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele”, a declarat Octavian Ursu.

Ceilalți șapte jucători transferați în această vară de CS Comunal Șelimbăr sunt portarii Aleksander Mitrovic (Genoa), Alexandru Silveanu (Concordia Chiajna) și Simion Bumbar (Gaz Metan Mediaș), fundașul Alexandru Dandea (Rapid), mijlocașii Mircea Manole (Unirea Dej) și Denis Ursu (Gaz Metan Mediaș) și atacantul Stefan Visic (Someșul Dej)..

https://liga2.prosport.ro/seria-1/statistica-685-de-jucatori-au-evoluat-in-sezonul-2021-2022-de-liga-2-dintre-care-13-au-urcat-in-timpul-campionatului-in-liga-1-iar-257-au-inscris-unirea-constanta-a-utilizat-cei-mai-multi-unirea-19236213

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-noul-sezon-de-liga-2-editia-2022-2023-se-va-desfasura-exact-in-acelasi-mod-ca-precedentul-campionat-cand-incepe-echipele-care-ar-trebui-sa-ia-startul-si-modul-in-care-se-promoveaza-si-r-19236034

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-portar-fost-la-dinamo-noua-achizitie-a-cs-comunal-selimbar-ultima-data-a-jucat-la-genoa-19236001

Ovidiu BOICA 04 Jul. 2022, 18:41 Liga 2
Pe aceeași temă