CS Comunal Șelimbăr continuă campania de transferuri. A luat un mijlocaș care sezonul trecut a evoluat în Liga 1, la Gaz Metan. Durata contractuală și prima reacție a jucătorului

Răzvan STÎNGĂ 19 Jun. 2022, 14:33 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr continuă campania de transferuri. A luat un mijlocaș care sezonul trecut a evoluat în Liga 1, la Gaz Metan. Durata contractuală și prima reacție a jucătorului

CS Comunal Șelimbăr este destul de activă pe piața transferurilor în această vară, iar sâmbătă, 18 iunie, a anunțat a patra achiziție. Cu formația sibiană a semnat și Denis Ursu (18 ani), mijlocaș care stagiunea trecută a evoluat în Liga 1, pentru Gaz Metan Mediaș.

Denis Ursu, transferat de CS Comunal Șelimbăr. Mijlocașul a jucat sezonul trecut la Gaz Metan

Ursu a prins 12 meciuri pentru formația medieșeană stagiunea trecută, dar CS Comunal Șelimbăr nu este la primul jucător adus de la Gaz Metan. A mai fost transferat și Simion Bumbar, dar au mai ajuns sub comanda lui Eugen Beza și Stefan Visic (Someșul Dej) și Mircea Manole (Unirea Dej).

Fiind un fotbalist tânăr, Denis Ursu a semnat un contract pe patru ani cu CS Comunal Șelimbăr. Mijlocașul va purta tricoul cu numărul 11.

După sosirile lui Simion Bumbar (Gaz Metan Mediaș), Stefan Visic (Someșul Dej) și Mircea Manole (Unirea Dej), CSC 1599 Șelimbăr a mai bifat încă un transfer. Este vorba despre mijlocașul Denis Ursu, jucător care a bifat 12 meciuri în Liga 1 în sezonul 2021-2022, în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș.

Fotbalistul născut în 10 ianuarie 2004, a fost trasnferat definitiv de echipa noastră și a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu călăreții roșii, iar pe tricou va purta numărul 11 în stagiunea viitoare.

Echipa antrenată de Eugen Beza va demara pregătirile pentru noul sezon în 21 iunie, iar pe data de 4 iulie formația antrenată de Eugen Beza va pleca pentru 10 zile în cantonament în Turcia!”, a anunțat clubul pe site-ul oficial.

Denis Ursu, după venirea la CS Comunal Șelimbăr: ”Sper ca împreună să facem un sezon cât mai bun”

Denis Ursu a recunoscut că venirea la Șelimbăr a fost argumentată de faptul că echipa are condiții de pregătire bune și că poate crește și se poate dezvolta mult mai bine decât la Gaz Metan Mediaș, club care, de altfel, este aproape de desființare și riscă să nu ia startul în sezonul următor de Liga 2.

Vin la Șelimbăr cu gânduri bune, cu multă încredere că vom termina cât mai sus în clasament, am ales Șelimbăr pentru că sunt condiții foarte bune, am văzut că sunt niște jucători foarte buni și cu multă experiență care pot ajuta juniorii să crească și sper ca împreună să facem un sezon cât mai bun”, a declarat Denis Ursu.

CS Comunal Șelimbăr, ”campioană” la capitolul plecări

Tudor Telcean este al 10-lea jucător care a plecat de la Șelimbăr, clubul făcând anunțul zilele trecute. E un număr impresionant de plecări, deși echipa și-a exprimat mulțumirea pentru evoluțiile și rezultatele din primul sezon de Liga 2, după promovarea din urmă cu un an.

Sibienii au mai anunțat și plecările altor nouă jucători: Nicolas Antone, Alexandru Șerban, Bogdan Rotar, Toni Suciu, Cosmin Vâtcă, Yazalde Gomes, Rareș Gal, Firmin Mubele și Blaise Yameogo.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-interviu-la-rece-despre-primul-sezon-cu-selimbar-in-liga-2-si-planurile-de-viitor-ale-echipei-sibiene-am-gasit-un-loc-plin-de-posibilitati-19235087

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tudor-telcean-nu-ramane-la-cs-comunal-selimbar-u-cluj-a-intrerupt-prematur-imprumutul-fundasului-la-formatia-din-sibiu-19235202

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-daniel-tatar-fundasul-golgheter-al-cs-comunal-selimbar-ma-simt-extraordinar-nu-puteam-merge-undeva-mai-potrivit-relatia-cu-antrenorul-eugen-beza-cat-mai-are-contract-19234923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-la-a-noua-plecare-a-verii-contractul-cu-blaise-yameogo-nu-a-fost-prelungit-multumim-si-mult-succes-in-cariera-19234246

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Jun. 2022, 14:33 Liga 2
Pe aceeași temă