Șelimbărul i-a luat golgheterul Someșului Dej. Atacantul sârb care a înscris 20 de goluri ultimul sezon și a semnat cu sibienii

Ovidiu BOICA 28 May. 2022, 16:53 Liga 3
Șelimbărul i-a luat golgheterul Someșului Dej. Atacantul sârb care a înscris 20 de goluri ultimul sezon și a semnat cu sibienii

După portarul Simion Bumbar, echipa CS Comunal Șelimbăr și-a asigurat serviciile lui Stefan Visic, un vârf de atac de 24 de ani care a fost golgheterul Someșului Dej, în Liga 3.

Visic a fost achiziționat definitiv de trupa sibiană și speră să fie inspirată cu noua alegere.

Sârbul Stefan Visic a trecut de la Someșul Dej la CS Comunal Șelimbăr: ”Am venit cu inima deschisă și cu toate forțele”

După despărțirile de Toni Suciu, Bogdan Rotar, Firmin Mubele și Yazalde, CS Comunal Șelimbăr și-a completat ofensiva cu sârbul Stefan Visic. În vârstă de 24 de ani, Visic nu e la prima experiență în România, el venind de la o echipă din Liga 3, Someșul Dej, pentru care a marcat 30 de goluri în 26 de partide, dintre care 20 în cele 16 meciuri jucate în sezonul actual. 18 a dat în sezonul regular și doar două în play-off, unde au fost meciurile mai dificile.

Stefan Visic a semnat un contract valabil până în vara lui 2025 cu echipa sibiană.

”CSC 1599 Șelimbăr a bifat cel de-al doilea transfer din această vară! Atacantul Stefan Visic a semnat un contract valabil până în vara anului 2025 cu «călăreții roșii»! Jucătorul sârb are 24 de ani (născut pe 20 noiembrie 1997) și a sosit la echipa noastră de la Someșul Dej, grupare pentru care a înscris de 20 de ori în 18 partide jucate, având un total de 30  de goluri în 26 de partide de la sosirea sa în România, iar aceste cifre i-au determinat pe conducătorii clubului nostru să-l achiziționeze definitiv”, a notat clubul sibian pe site-ul propriu.

”Am venit la CSC 1599 Șelimbăr cu inima deschisă, cu toate forțele, cu tot dragul, fiind sută la sută convins că din toate ofertele avute am luat cea mai bună decizie. Am venit pregătit pentru a ajuta echipa să își îndeplinească obiectivele și pentru a deveni golgeterul ligii a doua, așa cum am făcut în Liga a III-a”, a declarat Stefan Visic.

Visic vrea să facă pasul spre Liga 1 de la Șelimbăr

Stefan Visic va purta numărul 14 pe tricou. Atacantul măsoară 1,84 metri.

”Am încredere sută la sută în agentul meu (n.a. Horia Crișan), iar când mi-a spus condițiile de aici, grupul de jucători, staff-ul tehnic și administrativ, în secunda a doua am decis să vin aici. Sunt convins că această echipă mă va ajuta să fac pasul spre Liga 1”, a mai spus Visic, întrebat ce l-a determinat să aleagă Șelimbărul.

Acesta a mai trecut pe la echipele Jedinstvo Banatsko (Serbia), SK Novohrad Lucenec, din liga a treia din Slovacia, la aceasta a fost coleg cu Horia Crișan, actualul său impresar, FK Pohronie, din liga a doua din Slovacia, la aceasta din urmă bifând 190 de minute în cinci jocuri în sezonul 2018/2019, în care s-a reușit promovarea. A mai trecut și pe la FK Frydek-Mistek (Cehia) și FK Marcelova (Slovacia) înainte să ajungă la Someșul Dej.

  • Înainte de cele două noi achiziții, CS Comunal Șelimbăr a reușit să prelungească și contractele cu trei jucători pe care stafful tehnic i-a dorit să-i aibă la dispoziție și în noul sezon. Este vorba despre basarabenii Ion Cărăruș și Igor Arhirii, cât și de Alexandru Ciocâlteu. La capitolul despărțiri, sibienii au opt plecați până acum.

Stefan Visic a fost golgheterul Someșului Dej în sezonul recent încheiat de Liga 3

Someșul Dej, a patra clasată în acest sezon în play-off-ul Seriei a 10-a a Ligii 3, și-a luat la revedere de la Stefan Visic.

”Mulțumim, Visic Stefan!
Clubul nostru și CSC 1599 Șelimbărul din liga a ll-a au ajuns la un acord pentru transferul atacantului Visic Stefan. Acesta înscrisese în sezonul recent încheiat 20 de goluri pentru echipa noastră.
Familia FC Someșul Dej îți urează mult succes mai departe în carieră și ne bucurăm că am fost echipa care a contribuit la lansarea ta în România”, a scris echipa din Dej, care s-a mai despărțit și de Boison de Sousa și Raul Cristea.

Ovidiu BOICA 28 May. 2022, 16:53 Liga 3
Pe aceeași temă