Un francez de aproape 2 metri a semnat cu CS Comunal Șelimbăr. Vine din liga a treia din Elveția, iar sibienii i-au dat tricoul cu numărul 10: ”A venit momentul să descopăr altceva”

Marius ANGHEL 28 Jul. 2022, 15:16 Liga 2
Un francez de aproape 2 metri a semnat cu CS Comunal Șelimbăr. Vine din liga a treia din Elveția, iar sibienii i-au dat tricoul cu numărul 10: ”A venit momentul să descopăr altceva”

CS Comunal Șelimbăr surprinde cu cea mai recentă achiziție a sa, una făcută cu puțin peste o săptămână înainte de startul noului sezon de Liga 2. Cu sibienii a semnat atacantul francez Jordan Youri Gele, de 29 de ani, ultima dată fost la un club din liga a treia din Elveția, căruia i s-a înmânat tricoul cu numărul 10.

Jordan Youri Gele vine la Șelimbăr de la o echipă din Elveția

Formația din Șelimbăr a anunțat astăzi, 28 iulie, acordul semnat pe un sezon cu atacantului francez Jordan Youri Gele, care în cariera sa a evoluat pentru echipe din liga a patra și a cincea din Franța, respectiv a doua și a treia din Elveția.

Înalt de 192 de centimetri, Gele primește multă încredere din partea lui Eugen Beza, având în vedere că i s-a dat tricoul de joc cu numărul 10.

Din vara anului 2019 și până de curând a fost legitimat la echipa elvețiană din liga a treia Rapperswil-Jona, unde CS Comunal Șelimbăr spune, citându-l pe francez, că ”a fost un jucător important pentru gruparea din Elveția, reușind să înscrie nu mai puțin de 38 de goluri în 58 de meciuri, timp în care a furnizat și 13 assist-uri”.

”Dorința mea pentru acest sezon este să ajut echipa înscriind cât mai multe goluri și de asemenea să ofer cât mai multe pase de gol pentru ca jocul colectiv să funcționeze cât mai bine. După 3 ani petrecuți în Elveția cu 58 de meciuri, 38 de goluri și mai multe pase de gol, cred că a venit momentul să descopăr altceva. Am vorbit cu președintele și cu antrenorul de aici și m-au convins să iau parte la aventura acestui proiect și sunt foarte fericit să fiu aici cu voi”, a declarat Jordan Gele, citat de echipa sibiană.

Gele, a noua achiziție a Șelimbărului în această vară

De-a lungul carierei sale, Gele a evoluat pentru echipe ca Boulogne-sur-Mer Côte d’Opale II, AFC Compiegne, Sainte Genevieve Sports, FC Mulhouse, FC Nantes II (toate din ligile inferioare din Franța), FC Winterthur și FC Rapperswil-Jona (din liga a doua, respectiv a treia din Elveția).

Videoclipul prin care CS Comunal Șelimbăr îl prezintă publicului pe Jordan Youri Gele:

https://www.youtube.com/watch?v=ngBnaM9DlE8

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-da-startul-noului-sezon-de-liga-2-la-chiar-prima-participare-a-sa-in-acest-esalon-steaua-joaca-in-incheierea-primei-etape-programul-rundei-si-meciurile-televizate-19238660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-va-juca-meciurile-de-pe-teren-propriu-din-noul-sezon-de-liga-2-tot-la-ramnicu-valcea-directorul-cornel-stanila-despre-alegerea-clubului-19238504

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-pe-final-pentru-cs-comunal-selimbar-sibienii-au-pierdut-amicalul-cu-viitorul-pandurii-exact-cum-o-facusera-si-cu-ripensia-eugen-beza-aici-trebuie-sa-tragem-noi-concluziile-referit-19238430

Marius ANGHEL 28 Jul. 2022, 15:16 Liga 2
Pe aceeași temă