CS Comunal Șelimbăr, Dej(a) la al treilea nou transfer! Sibienii i-au dat lovitura Unirii Dej și i-au luat golgheterul: ”Îmi place stilul de joc al antrenorului”

Ovidiu BOICA 04 Jun. 2022, 15:22 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr, Dej(a) la al treilea nou transfer! Sibienii i-au dat lovitura Unirii Dej și i-au luat golgheterul: ”Îmi place stilul de joc al antrenorului”

După ce și-a asigurat serviciile sârbului Stefan Visic, atacantul de 24 de ani care a înscris 20 de goluri în 18 meciuri pentru Someșul Dej (Liga 3), CS Comunal Șelimbăr a semnat și cu Mircea Manole (23 de ani), golgheterul divizionarei secunde Unirea Dej.

CS Comunal Șelimbăr i-a luat și golgheterul Unirii, nu doar al Someșului

CS Comunal Șelimbăr a făcut, vineri, 3 iunie, anunțul achiziționării lui Mircea Manole, mijlocașul fiind al treilea jucători care intră în rândul ”călăreților roșii” în această vară, după portarul Simion Bumbar (ex Gaz Metan Mediaș) și vârful de atac Stefan Visic (ex Someșul Dej).

Manole vine tot de la o formație din Dej, la fel ca sârbul Visic, fostul golgheter al Someșului, fiind golgheterul Unirii în sezonul 2021-2022, cu șapte reușite în Liga 2.

”Abia așteptam să semnez, pentru că am auzit că e un grup fain, că echipa este bună, că se doresc lucruri importante aici (n.a. la Șelimbăr) și îmi doresc să mă bat cât mai sus, a spus Manole, în momentul semnării contractului cu echipa sibiană.

Mircea Manole speră ca Șelimbărul să fie o rampă de lansare pentru el

Mircea Manole va îmbrăca tricoul cu numărul 98, cel deținut, în a doua parte a sezonului trecut, de Bogdan Rotar, atacantul reîntors la FK Miercurea Ciuc după împrumut.

”Mi-au spus mulți oameni de fotbal, este o rampă de lansare pentru mine. Am venit aici pentru condițiile foarte bune. Consider că mă mulez pe stilul de joc al antrenorului, îmi place stilul lui de joc”, a adăugat mijlocașul, care a avut o rampă de lansare și de la Unirea Dej, unde a evoluat cel mai bine în cariera sa de până acum.

Manole a refuzat oferta de a continua cu Unirea Dej și a semnat pe 3 ani cu CS Comunal Șelimbăr și se așteaptă să joace în grupa de promovare a Ligii 2 cu noua sa echipă: ”Îmi doresc să prindem play-off-ul, să terminăm cât mai sus,să progresez alături de echipă și să ne fie cât mai bine împreună.”

Mircea Manole este originar din Constanța și a mai trecut pe la Viitorul Constanța 2, CS Afumați, Rapid, Luceafărul Oradea, Aerostar Bacău și Unirea Dej. Cel mai sus în cariera sa a jucat în Liga 2 pentru Afumați (14 meciuri / 2017-2018), Aerostar (10 meciuri – 1 gol / 2020-2021) și Unirea Dej (24 meciuri – 7 goluri / 2021-2022).

Cel mai nou jucător al Șelimbărului, care va împlini 24 de ani pe 2 noiembrie, a adunat 24 prezențe (1551 minute) în Liga 2 în tricoul Unirii Dej, în sezonul recent încheiat, iar pe lângă cele 7 goluri și-a trecut în cont și două pase decisive.

Foto: Alex Nicodim (Mediafax Foto) și CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-curtean-acord-cu-cs-comunal-selimbar-clubul-a-confirmat-semnarea-noului-contract-durata-intelegerii-si-reactia-fotbalistului-19233820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-anuntat-17-jucatori-cu-care-va-continua-si-in-noul-sezon-de-liga-2-iar-discutiile-nu-s-au-incheiat-primii-doi-golgheteri-ai-echipei-se-lasa-greu-convinsi-19232990

https://liga2.prosport.ro/liga-3/selimbarul-i-a-luat-golgheterul-somesului-dej-atacantul-sarb-care-a-inscris-20-de-goluri-ultimul-sezon-si-a-semnat-cu-sibienii-19233218

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primul-transfer-al-selimbarului-pentru-noul-sezon-de-liga-2-portarul-cu-care-gaz-metan-medias-a-incheiat-campionatul-ligii-1-19233086

Ovidiu BOICA 04 Jun. 2022, 15:22 Liga 2
Pe aceeași temă