CS Comunal Șelimbăr, achiziție din prima ligă în ultima zi de transferuri. L-a luat pe Raicea de la ”FC U” Craiova. Sibienii au încă o noutate

Marius ANGHEL 06 Sep. 2022, 12:56 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr, achiziție din prima ligă în ultima zi de transferuri. L-a luat pe Raicea de la ”FC U” Craiova. Sibienii au încă o noutate

CS Comunal Șelimbăr a mai făcut o achiziție pentru acest sezon, în chiar ultima zi a perioadei de transferuri din această vară, după ce din actualul campionat s-au scurs cinci etape.

Clubul sibian, lider al clasamentului după etapele 2, 3 și 4, l-a împrumutat până în vară pe Alexandru Raicea de la ”FC U” Craiova.

În plus, în stafful tehnic condus de Eugen Beza a fost adus încă un maseur, în persoana lui Ovidiu Vaida.

Alexandru Raicea, împrumutat de ”FC U” Craiova la CS Comunal Șelimbăr

Deși nu are drept de promovare în prima ligă, astfel că singurul ei obiectiv real este menținerea în eșalonul secund, CS Comunal Șelimbăr continuă să își ”întărească” lotul de jucători. Formația antrenată de Eugen Beza și-a adus în această campanie de transferuri încă un jucător de la o echipă din prima ligă.

Alexandru Raicea, neutilizat de Marius Croitoru în primele nouă etape ale SuperLigii și cu șanse mici să se întâmple acest lucru în rundele viitoare, a fost cedat sub formă de împrumut la Șelimbăr.

Alexandru Nicușor Raicea este un mijlocaș de 25 de ani originar din craiova, care în sezonul trecut de prima ligă a evoluat în prima sa parte pentru ”FC U” Craiova, în 18 meciuri (doar 384 minute), în care o singură dacă a intrat ca titular și a marcat un gol, în 2-0 cu Gaz Metan, iar în a doua parte a prins 11 jocuri (tot doar 384 minute) pentru CS Mioveni, unde a fost împrumutat. Pentru argeșeni a început trei meciuri ca titular și a înscris tot o dată, în 2-0 cu Academica Clinceni.

La finalul sezonului 2020-2021 promova cu ”FC U” Craiova din Liga 2, în acea ediție de campionat prinzând 18 jocuri (doar 550 de minute), doar într-unul intrat ca titular, și înscria 2 goluri.

”Alex Raicea a fost împrumutat la formația CSC 1599 Șelimbăr până la finalul sezonului.
Mult succes în acest sezon, Alex!”, a comunicat clubul patronat de Adrian Mititelu, care s-a mai despărțit și de Claudiu Bălan (28 de ani), atacantul nesemnând încă cu vreo altă echipă.

Ovidiu Vaida, maseur la echipa din Șelimbăr

Echipa sibiană nu și-a anunțat până la publicarea acestui articol noua achiziție, însă și-a informat suporterii că are un nou maseur.

”Bine ai venit în echipa noastră, Ovidiu Vaida!
Începând din această săptămână staff-ul echipei noastre se mărește, iar maseurul Ovidiu Vaida se alătură „călăreților roșii”.
Mult succes, alături de CSC 1599 Șelimbăr!”, a transmis CS Comunal Șelimbăr, club care nu și-a actualizat pe site-ul oficial noua componență a staffului condus de Eugen Beza.

Achizițiile din această campanie de transferuri de vară ale echipei din Șelimbăr sunt portarii Aleksander Mitrovic (Genoa), Alexandru Silveanu (Concordia Chiajna) și Simion Bumbar (Gaz Metan Mediaș), fundașii Alexandru Dandea (Rapid) și Robert Riza (Astra, ex Chindia), mijlocașii Mircea Manole (Unirea Dej), Denis Ursu (Gaz Metan Mediaș), Octavian Ursu (Poli Timișoara) și Tudor Man (CFR Cluj juniori) și atacanții Stefan Visic (Someșul Dej) și Jordan Youri Gele (francez, Rapperswil-Jona / Elveția). Între timp, Visic a fost cedat sub formă de împrumut la Progresul Spartac.

Alexandru Raicea: ”Am ales Șelimbăr pentru că am înțeles că sunt condiții foarte bune aici”

UPDATE: Ulterior, clubul din Șelimbăr a anunțat aducerea lui Raicea. Acesta va purta numărul 9 pe tricou.

”CSC 1599 Șelimbăr a mai perfectat încă un transfer, chiar în ultima zi oficială în care cluburile mai puteau efectua mutări.
Echipa noastră l-a achiziționat sub formă de împrumut de la FC Universitatea Craiova pe jucătorul Alexandru Raicea, component al echipei patronate de Adrian Mititelu încă din Liga a IV-a.

«Îmi propun să avem un an cât mai bun, să strângem cât mai multe puncte și să ne batem pentru un loc în play-off. Am ales CSC 1599 Șelimbăr pentru că am înțeles că sunt condiții foarte bune aici, e un grup unit cu jucători de calitate, mă bucur că am ales această echipă și abia aștept să debutez», a declarat Alexandru Raicea.

Fotbalistul va îmbrăca timp de un sezon tricoul „călăreților roșii” și va purta numărul 9 pe tricou la CSC 1599 Șelimbăr.

Născut pe 17 Decembrie 1996, Alexandru Raicea este cotat la 150.000 euro de site-ul transfermarkt.com, iar până în prezent a mai evoluat pentru FC „U” Craiova și CS Mioveni”, a precizat CS Comunal Șelimbăr.

Șelimbărul a cedat primul loc și întâlnește în etapa a 6-a noul lider al Ligii 2

Rămasă tot cu 10 puncte, după ce în etapa a 5-a a suferit primul eșec în acest sezon de Liga 2, după 0-1 în deplasare cu Viitorul Pandurii, CS Comunal Șelimbăr a picat după trei runde de pe locul 1 al clasamentului pe poziția a 3-a, devansând la golaveraj alte patru echipe care au acumulat tot câte 10 puncte (Slobozia, Buzău, Iași și Steaua).

În etapa a 6-a va evolua pe teren propriu, la Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, de la ora 11:00, cu noul lider al clasamentului, Unirea Dej (12 puncte).

Foto: Cătălin Ciupureanu și Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-6-a-a-ligii-2-va-avea-in-componenta-sa-derby-ul-fotbalului-romanesc-dinamo-steaua-runda-incepe-la-buftea-si-se-termina-la-miercurea-ciuc-19244225

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-a-pierdut-primul-loc-in-liga-2-dupa-esecul-de-la-targu-jiu-eugen-beza-a-gasit-scuza-perfecta-oricum-venea-mai-devreme-sau-mai-tarziu-si-prima-infrangere-19243949

Marius ANGHEL 06 Sep. 2022, 12:56 Liga 2
Pe aceeași temă