Alexandru Raicea a reziliat cu CSM Unirea Alba Iulia din cauza unor ”probleme personale”, după ce echipa din Liga 3 a învins FCU Craiova. Acum, a semnat chiar cu oltenii

Andrei PASCU 04 Sep. 2024, 14:45 Liga 2
Alexandru Raicea a reziliat cu CSM Unirea Alba Iulia din cauza unor ”probleme personale”, după ce echipa din Liga 3 a învins FCU Craiova. Acum, a semnat chiar cu oltenii

FCU Craiova nu se oprește și continuă achizițiile, iar joi, 4 septembrie, a mai anunțat o mutare, prin care speră să aducă un plus în zona mijlocului terenului. Oltenii au transmis că au ajuns la un acord cu Alexandru Raicea (27 de ani), care a mai evoluat la clubul din Bănie.

Experiența lui Raicea la formația patronată de Adrian Mititelu s-a încheiat în octombrie 2023, când semna cu formația CSM Unirea Alba Iulia, din Liga 3.

Surprinzător sau nu, Raicea nu a evoluat pentru clubul din Liga 3 în play-off-ul Cupei României, când a întâlnit chiar FCU Craiova. CSM Unirea Alba Iulia a trecut la penalty-uri de formația din Liga 2, iar jucătorul nu a fost nici măcar rezervă, semn că e posibil să se fi înțeles cu oltenii înainte de jocul de la Alba Iulia. În plus, imediat după partida din Cupa României, CSM Unirea Alba Iulia transmitea că s-a despărțit de Raicea pe motiv că jucătorul a cerut rezilierea, din cauza unor probleme personale.

FCU Craiova l-a readus pe Alexandru Raicea, fost la CSM Unirea Alba Iulia

Alexandru Raicea este un mijlocaș în vârstă de 27 de ani, originar din Craiova, care de-a lungul sezoanelor a fost împrumutat de FCU Craiova la mai multe cluburi din Liga 2. La finalul stagiunii 2020/ 2021 mijlocașul promova cu echipa din Craiova din Liga 2, în acea ediție de campionat prinzând 18 jocuri (doar 550 de minute), doar într-unul intrat ca titular, și înscria două goluri.

În ianuarie 2022 a venit primul împrumut, la CS Mioveni, iar apoi a mai fost cedat, pe perioadă determinată de timp, la CSC Șelimbăr și Viitorul Pandurii. În octombrie 2023 a ajuns la CSM Unirea Alba Iulia, iar acum FCU Craiova a decis să îl readucă.

Bine ai revenit, Alexandru Raicea!

Alexandru Raicea a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an cu FCU 1948.

Jucătorul craiovean evoluează pe postul de mijlocaș.

În trecut, Alexandru a jucat la FCU 1948, CS Mioveni, CSC Șelimbăr, Viitorul Târgu-Jiu și Unirea Alba Iulia.

Alexandru Raicea are în palmares titlul de campion al Ligii a-II-a cu FCU 1948 cu care a obținut promovarea în sezonul 2020/2021.

Alexandru are 27 de ani și este jucător de picior drept.

Alexandru Raicea va evolua în tricoul cu numărul 17.

Mult succes, Alexandru Raicea! Îți dorim cât mai multe performanțe în tricoul FCU 1948”, a transmis FCU Craiova, miercuri, 4 septembrie, pe Facebook.

CSM Unirea Alba Iulia a anunțat plecarea lui Raicea imediat după partida cu FCU Craiova

Așadar, Raicea a plecat de la CSM Unirea Alba Iulia, echipă care a învins FCU Craiova în play-off-ul Cupei României. Trebuia să fie om de bază în echipa care va lupta pentru promovarea din Liga 3 în Liga 2 sub comanda lui Alexandru Pelici, dată fiind experiența pe care o are. Până la urmă, nu a fost nici în lot în duelul direct dintre cele două echipe din Cupa României.

Motivul rezilierii invocat de formația din divizia a treia a fost legat de o problemă personală a jucătorului, Raicea cerând ruperea acordului.

Mulțumim, Alexandru Raicea!

CSM Unirea Alba Iulia și Alexandru Raicea au ajuns la un acord privind rezilierea contractului. Menționăm faptul că încetarea colaborării s-a produs la solicitarea jucătorului, acesta invocând unele probleme de familie.

Noi îi mulțumim lui Alexandru Raicea pentru tot ceea ce a făcut la Unirea Alba Iulia și îi dorim mult succes în carieră”, scria CSM Unirea Alba Iulia în privința lui Alexandru Raicea, după partida cu FCU Craiova din Cupa României.

Ce achiziții a mai făcut FCU Craiova pentru acest sezon de Liga 2

Anterior, la capitolul achiziții, trupa patronată de Adrian Mititelu i-a prezentat oficial până acum pe Nestorly Lumbu (ex CSM Alexandria), Darius Ghindovean (ex Munster / Germania), Codruț Sandu (portar împrumutat de la Rapid), Claudiu Bălan (ex PAS Giannina/ Grecia), Traian Ciubotaru (ex Gravina/ Italia), Mihai Răduț (ex FC Voluntari) și Răzvan Bălașa (ex ACSO Filiași, foto articol).

Semnat încă de la finalul lunii martie este și Tudor Oltean (ex Ceahlăul Piatra Neamț) și, în plus, FCU Craiova FC îl va avea la dispoziție și pe ghanezul Moses Abbey, care a reușit după un an să obțină viză pentru a juca în România.

În plus, FCU Craiova a prelungit, până la urmă, contractul cu Vlad Achim, căruia în primă fază, după retrogradarea în Liga 2, îi anunța plecarea.

Foto: FCU Craiova și CSM Unirea Alba Iulia

Andrei PASCU 04 Sep. 2024, 14:45 Liga 2
Pe aceeași temă