Chindia pune în vânzare biletele pentru meciul cu Steaua, al doilea în care va juca în nocturnă la Târgoviște. Dâmbovițenii au un nou sponsor

Bogdan ISTRATE 02 Aug. 2023, 11:54 Liga 2
Chindia pune în vânzare biletele pentru meciul cu Steaua, al doilea în care va juca în nocturnă la Târgoviște. Dâmbovițenii au un nou sponsor

Târgoviștea se pregătește pentru al doilea meci în nocturnă din istoria sa și a Chindiei și primul după cel nefericit cu FC Voluntari, care a marcat inaugurarea stadionului ”Eugen Popescu”, după aproape patru ani de lucrări, dar și retrogradarea echipei în Liga 2.

Marți, 8 august, de la ora 21:00, Chindia debutează în noul sezon într-un meci pe teren propriu cu Steaua, care stârnește un interes ridicat în rândul microbiștilor, fani ai Chindiei, dar și ai ”militarilor”, ultimii aflați în ”război” cu conducerea clubului, după aprobarea accesului FCSB în Ghencea.

Chindia a vândut puțin peste 100 de abonamente, număr mult inferior așteptărilor conducerii, care sperase să dea 1000 de bucăți!

Bilete între 15 și 60 lei la Chindia – Steaua

Tichetele pentru meciul cu Steaua vor fi puse în vânzare online abia de joi, de la ora 20:00, conform unui anunț făcut marți seară de către club. Vânzarea fizică, la casele stadionului din Târgoviște, va începe vineri, de la ora 12:00.

De vineri până marți inclusiv, în ziua meciului, biletele se vor comercializa atât online, cât și la case, sigur, în măsura în care nu vor fi epuizate în primele zile, cum s-a întâmplat în mai, la ultimul joc din SuperLigă, cu FC Voluntari. Cel mai ieftin bilet costă 15 lei, în sectoarele periferice ale Tribunei a 2-a, iar cel mai scump este 60 lei, în zona centrală a Tribunei 1.

Nu vor fi comercializate bilete în sectorul VIP, și așa cu o capacitate redusă, aproximativ 70 locuri în total, pe un stadion de aproape 8.000!

Dinspre Steaua și-au anunțat prezența cel puțin 500 de fani, astfel că atmosfera de la joc va fi asigurată de galeria clubului din Ghencea, așa cum se întâmplă la toate partidele echipei antrenate de Daniel Oprița, indiferent că se joacă acasă sau în deplasare.

Parteneriat cu Oțelinox pentru Chindia

Chindia a încheiat un contract de sponsorizare cu Oțelinox, companie specializată în producerea de materiale feroase, cu vechime considerabilă în industria din România și care număra, la finalul anului trecut, circa 600 de angajați.

Înțelegerea a fost parafată luni, 31 august 2023, Oțelinox urmând să devină, cel mai probabil, sponsorul principal al echipei în sezonul 2023-2024.

În ultimele două sezoane din prima ligă, numele principal de pe tricouri a fost al celor de la Gias.

  • Altfel, ca o ironie a sorții, în ziua în care Chindia a semnat contractul cu noul sponsor, Dinamo București – unde s-a implicat financiar compania Regata, cea care ar fi fost în cărți să investească la Târgoviște în acest sezon – a suferit a treia înfrângere consecutivă în campionat.

Chindia confirmă că Nasser Chamed continuă la Târgoviște

Eroul Chindiei din barajul din 2022 cu Concordia Chiajna, Nasser Chamed, a semnat o nouă înțelegere cu clubul târgoviștean, așa cum Liga2.ro a anunțat încă din 21 iulie.

Chamed va mai avea totuși de așteptat aproximativ o lună până să revină pe teren, aflându-se încă în refacere după accidentarea groaznică din meciul cu CS Mioveni, din martie. În debutul acelui meci, Chamed a suferit o ruptură de ligamente. A fost operat apoi la București, pentru ca recuperarea să o facă atât acasă, în Franța, cât și la Târgoviște.

La Chindia a ajuns în martie 2022 și într-un sezon și jumătate a prins 27 de meciuri în prima ligă și a înscris 3 goluri.

Foto: Chindia Târgoviște

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatori-de-la-uta-in-liga-2-19278636

https://liga2.prosport.ro/seria-1/program-etapa-1-liga-2-19278618

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-pluseaza-in-ofensiva-cu-doi-jucatori-cu-meciuri-in-prima-liga-unul-prezentat-vine-de-la-fc-botosani-celalalt-a-fost-ultima-data-la-unirea-constanta-19278351

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vin-banii-la-chindia-alocare-suplimentara-de-la-consiliul-judetean-dambovita-pentru-stingerea-urgenta-a-litigiilor-cu-fostii-jucatori-clubul-va-avea-in-cateva-zile-si-un-autocar-personalizat-19278008

Bogdan ISTRATE 02 Aug. 2023, 11:54 Liga 2
Pe aceeași temă