Dragoș Militaru a luat la Chindia Târgoviște încă un fotbalist pe care l-a pregătit la Unirea Dej

Andrei PASCU 01 Jul. 2023, 16:04 Liga 2
Dragoș Militaru a luat la Chindia Târgoviște încă un fotbalist pe care l-a pregătit la Unirea Dej

Dragoș Militaru a adus la Chindia Târgoviște un fotbalist pe care l-a pregătit sezonul trecut, la Unirea Dej. Antrenorul a convins conducerea că are nevoie de mijlocașul Răzvan Matiș, în vârstă de 22 de ani, în încercarea de a promova în SuperLiga României.

Chindia Târgoviște l-a prezentat pe Răzvan Matiș, sâmbătă, 1 iulie. Este o revenire mai exact, jucătorul mai evoluând la formația din Târgoviște în perioada iulie 2021 – februarie 2022, sub formă de împrumut de la Farul.

Răzvan Matiș, acord cu Chindia Târgoviște!

Originar din Cluj-Napoca, Răzvan Matiș are 22 de ani, însă, în ciuda vârstei destul de fragede, a bifat deja destul de multe echipe în cariera sa, acum fiind la a șaptea, Chindia pentru a doua oară.

Răzvan Matiș, mijlocaș plecat în iarnă, în pauza din campionatul trecut, de la Gloria Buzău, a semnat apoi cu Unirea Dej, alături de care a încheiat sezonul. La clubul din Buzău a prins 11 meciuri, iar la formația din Cluj a bifat 10 jocuri.

Crescut la Academia Gheorghe Hagi, campion U19 în 2019 cu Viitorul Constanța, Matiș nu a reușit să facă pasul la prima echipă a clubului ”Regelui”, ci a fost împrumutat la Campionii FC Argeș și mai apoi la Petrolul, echipe cu nume în fotbalul românesc.

Doar la piteșteni a reușit în primul an să fie un jucător de bază. În ediția 2019/2020 a Ligii 2 a evoluat în 21 de jocuri și a înscris cinci goluri. Atunci a reușit și promovarea, însă în prima ligă a evoluat la alb-violeți în două jocuri, fiind împrumutat la scurt timp din nou în liga secundă, la Petrolul, unde a prins doar patru jocuri.

Chindia Târgoviște s-a întărit cu Răzvan Matiș

În pauza de iarnă a sezonului 2020/2021 s-a întors la clubul de care aparținea, Viitorul Constanța, pentru care evolua trei jocuri de primă ligă. Nu l-a convins pe Gheorghe Hagi, dar Chindia Târgoviște i-a întins o mână și Matiș s-a văzut din nou în lotul unei echipe din prima ligă. Nici aici mijlocaș nu avea însă să se impună, fiindcă în cele 13 meciuri în care a fost utilizat a evoluat doar 406 minute, fără să înscrie.

În partea a doua a sezonului 2021/2022 s-a întors în Liga 2, la Concordia Chiajna, unde a prins 12 meciuri.

Acum, Răzvan Matiș a fost prezentat oficial de Chindia Târgoviște, dar era de ceva timp prezent la antrenamentele echipei, încă de la reunire.

Bine ai venit, Razvan Matis! #Mijlocas

+50 meciuri in Liga2 si +16 in SuperLiga din Romania

Echipe la care a mai evoluat: FC Arges, FCV Farul, Chindia Targoviste, Concordia, FC Buzau si Unirea Dej

Mult succes la Chindia Targoviste!”, a anunțat Chindia Târgoviște pa pagina de Facebook.

Chindia Târgoviște, la a noua achiziție

Înainte de anunțul aducerii lui Răzvan Matiș, Chindia Târgoviște i-a mai legitimat, după retrogradarea în Liga 2, pe Florin Plămadă (fundaș, ex Poli Iași), Roberto Romeo (fundaș, ex FK Miercurea Ciuc), Vlad Prejmerean (mijlocaș, ex Unirea Slobozia), Dorian Railean (portar, ex Unirea Dej), Gabriel Dodoi (atacant, ex Viitorul Pandurii), Alexandru Gîț (fundaș, ex Unirea Dej), Iustin Popescu (portar, ex CS Mioveni), Andrei Marc (fundaș, ex FC Brașov) și Andrei Blejdea (atacant, ex Gloria Buzău).

Foto: Flaviu Buboi (Mediafax Foto) și Chindia Târgoviște

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-dat-o-caruta-de-goluri-in-primul-amical-de-90-de-minute-jucat-in-aceasta-vara-dan-alexa-disperat-sa-nu-l-piarda-pe-dan-spataru-este-una-dintre-conditiile-sa-continuam-impreuna-19276574

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-boiciuc-a-ajuns-la-steaua-dupa-ce-si-a-incheiat-contractul-cu-gloria-buzau-vreau-sa-obtin-promovarea-bulgarul-mario-topuzov-si-alti-doi-jucatori-prezentati-si-ei-de-19276554

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-victorie-in-primul-meci-amical-al-verii-19276537

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-iese-din-avarie-cu-o-conducere-cu-trei-presedinti-clubul-s-a-nascut-ca-pasarea-pheonix-din-cenusa-poate-deveni-superman-ul-acestei-ligi-a-2-a-cum-e-kryptonita-pentru-un-superman-19276529

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-a-anuntat-aducerea-unui-jucator-din-superliga-19276531

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 01 Jul. 2023, 16:04 Liga 2
Pe aceeași temă