Chindia și-a prezentat patru noi achiziții. Vin de la Petrolul, FCSB, U Craiova și UTA

Marius ANGHEL 26 Jul. 2023, 18:25 Liga 2

Chindia Târgoviște și-a prezentat miercuri, 26 iulie, patru noi achiziții perfectate în această vară, doi dintre ei fiind în lot încă de la reunirea efectuată fix în urmă cu o lună, la 26 iunie.

Ionuț Anișorac, Alberto Călin, Luca Manolache și Alin Boțogan au semnat cu echipa dâmbovițeană. Călin și Manolache au fost în lot de la primul antrenament condus de Dragoș Militaru.

Alți patru jucători, prezentați de Chindia

Dintre cei patru, singurul cu experiența Ligii 2 este mijlocașul ploieștean Alin Boțogan (19 ani), care vine sub formă de împrumut de la Petrolul, club pentru care a prins 2 jocuri în ediția 2020-2021 a ligii secunde, și 8 în sezonul 2021-2022. În campionatul trecut a fost împrumutat la Unirea Slobozia, unde a avut 20 de apariții în Liga 2 și a marcat 1 gol.

Mijlocașul Luca Manolache (18 ani) este originar chiar din Târgoviște și vine de la FCSB, unde a prins un joc la echipa se seniori, în sezonul 2021-2022 de prima ligă. A debutat în minutul 90+1, când i-a luat locul lui Octavian Popescu, în meciul FCSB – CFR Cluj 3-1, disputat la Buzău, în data de 22 mai 2022.

Alberto Călin (18 ani) este un mijlocaș născut la Câmpina și care vine de la U Craiova, club unde la echipa de seniori a prins 13 minute într-un joc din prima ligă (Dinamo – U Craiova 1-6, la 10 februarie 2022).

În fine, la dâmbovițeni a ajuns sub formă de împrumut de la UTA și fundașul de 18 ani Ionuț Anișorac.

”Mult succes la Chindia Targoviste!”, le-a transmis Chindia celor patru jucători.

Leo Indio, următorul transfer al Chindiei?

La antrenamentele Chindiei și utilizat în ultimele amicale s-a aflat și Leonardo de Oliveira Silva.

Acesta este un mijlocaș defensiv de 27 de ani, Leo Indio, pe numele său de scenă, care în primele zile ale lunii iunie a acestui an ajungea la Poli Iași, echipă nou-promovată în prima ligă.

A ajuns în România de la Athletic Club din orașul brazilian Minas Gerais. Acesta a mai jucat în carieră la mai multe echipe din ligile inferioare din țara sa, precum Portuguesa RJ, Itumbiara, Azuriz sau Nova Iguacu.

Pentru ultima echipă a evoluat în 3 jocuri, 207 minute, în liga a patra braziliană. Tot în 2023 a avut și 10 jocuri (485 minute) pentru Nova Iguacu.

  • Pe acesta, Chindia nu l-a prezentat oficial, însă clubul nu s-a ascuns să arate poze cu el sau să-l prezinte printre jucătorii utilizați în amicale.

În această vară, Chindia Târgoviște i-a mai prezentat oficial ca noi achiziții pe Florin Plămadă (fundaș, ex Poli Iași), Roberto Romeo (fundaș, ex FK Miercurea Ciuc), Vlad Prejmerean (mijlocaș, ex Unirea Slobozia), Dorian Railean (portar, ex Unirea Dej), Gabriel Dodoi (atacant, ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Alexandru Gîț (fundaș, ex Unirea Dej), Iustin Popescu (portar, ex CS Mioveni), Andrei Marc (fundaș, ex FC Brașov), Andrei Blejdea (atacant, ex Gloria Buzău), Răzvan Matiș (mijlocaș, ex Unirea Dej), Robert Moldoveanu (atacant, ex Petrolul) și Matteo Fedele (mijlocaș, ex Birkirkara FC – Malta).

Foto: Chindia Târgoviște

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-a-oficializat-venirea-lui-matteo-fedele-19278054

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vin-banii-la-chindia-alocare-suplimentara-de-la-consiliul-judetean-dambovita-pentru-stingerea-urgenta-a-litigiilor-cu-fostii-jucatori-clubul-va-avea-in-cateva-zile-si-un-autocar-personalizat-19278008

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ca-la-noi-la-nimeni-liga-2-din-romania-versus-structurile-esaloanelor-secunde-din-celelalte-tari-care-apartin-de-uefa-sub-lupa-lui-razvan-toma-19277899

Marius ANGHEL 26 Jul. 2023, 18:25 Liga 2
Pe aceeași temă