Unirea Dej și CS Comunal Șelimbăr au remizat în ultimul lor test înainte de reluarea Ligii 2. Partida nu a fost la fel de spectaculoasă ca cea din campionat

Andrei PASCU 20 Feb. 2022, 17:08 Liga 2
Unirea Dej și CS Comunal Șelimbăr au remizat în ultimul lor test înainte de reluarea Ligii 2. Partida nu a fost la fel de spectaculoasă ca cea din campionat

Sâmbătă, la Cluj-Napoca, s-a jucat un meci amical între Unirea Dej și CS Comunal Șelimbăr. Duelul celor două nou-promovate din Liga 2 s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

A fost ultima partidă de verificare înainte de reluarea campionatului pentru ambele formații.

Unirea Dej și CS Comunal Șelimbăr, egal fără goluri 

Amicalul a fost urmărit și de câteva zeci de suporteri aflați în micile tribune ale terenului pe care s-a jucat, dar, din păcate, nu s-a marcat vreun gol. S-a terminat 0-0 meciul, iar cele două echipe nu au oferit informații cu privire la desfășurarea evenimentelor din teren.

Meciul din Liga 2 dintre cele două, din sezonul regular, a fost unul mai ofertant, pentru că s-au marcat trei goluri. În etapa a 4-a, Unirea Dej – CS Comunal Șelimbăr s-a terminat 3-0.

  • Unirea Dej: Răilean – Roș, Kereki, Burdeș, Gîț, Cocian, Cătinean (cpt.), Chira, Mir. Manole, Vl. Bogdan, Blaj.
    Au mai intrat: Al. Pop, Todoran, Meszaros, P. Popescu, Frăsineanu
    Antrenor: Dragoș Militaru
  • CS Comunal Șelimbăr: Gal – Monea, Natea, R. Crișan, Tătar – Cărăruș, Rob. Boboc – Antone, Ciocâlteu, Buzan – Cîrstean.
    Au mai intrat: Vâtcă – T. Telcean, Vișa, Yameogo, Al. Luca, Curtean, Vecerdea, Costiniuc, Rotar, Arhirii
    Antrenor: Eugen Beza

În acest meci, antrenorul Eugen Beza l-a folosit în repriza secundă și pe moldoveanul Igor Arhirii, un fundaș de 25 de ani aflat în probe, scrie Tribuna. Arhirii a fost legitimat ultima dată la Milsami Orhei, pentru care a evoluat în 17 meciuri în acest sezon de primă ligă în Moldovan. În cariera sa a mai jucat pentru Zimbru Chișinău.

Unirea Dej și CS Comunal Șelimbăr și-au terminat meciurile amicale 

De când au fost începute pregătirile, Unirea Dej a mai jucat șase meciuri amicale. Le-a mai întâlnit pe FC Hermannstadt (scor 0-1), Sticla Arieșul Turda (scor 3-0), Sănătatea Cluj (scor 10-0), Viitorul Cluj (scor 0-1), CFR Cluj 2 (scor 1-1) și CFR Cluj (scor 0-4).

CS Comunal Șelimbăr a mai disputat în acest an amicale cu ”FC U” Craiova (0-3), Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (0-4), CSM Deva (1-3), FC Hermannstadt (3-3), SKA Khabarovsk (locul 5 în liga secundă a Rusiei, 0-1), FK Kamaz (locul 13 în liga secundă a Rusiei, 1-0), LKS Lodz (locul 9 din 18 în eșalonul secund al Poloniei, 0-5) și Jedinstvo UB (locul 2 în seria Vest a ligii a treia din Serbia, 0-0).

Sezon încheiat pentru Alexandru Vodă

Din păcate pentru CS Comunal Șelimbăr, Alexandru Vodă a primit un verdict dur din partea medicilor, în urma accidentării suferite în cantonamentul din Turcia. El s-a ales cu o ruptură a ligamentului încrucișat anterior al genunchiului, astfel că va absenta luni bune.

Cu siguranță, el nu va mai juca în acest sezon, iar revenirea s-au putea produce peste jumătate de an, undeva în luna august.

Jucătorul echipei noastre, Alexandru Vodă a primit azi un verdict dur din partea medicilor. Alexandru s-a accidentat in cantonamentul din Turcia, la meciul amical disputat contra echipei FK Kamaz. Ca urmare a rezultatului RMN, Alexandru a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior al genunchiului și va lipsi pentru o perioadă importantă de pe gazon.

Clubul nostru îi urează însănătoșire grabnică,recuperare rapidă si să ne revedem cât mai curând.

Multă sănătate Alex !!!”, a anunțat clubul.

Foto: Unirea Dej  

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ioan-filip-nu-vrea-sa-stea-mult-timp-in-liga-2-cu-u-cluj-mijlocasul-a-revenit-in-ardeal-cu-un-plan-clar-avem-sanse-mari-la-promovare-dar-ne-trebuie-si-noroc-19220097

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-fc-buzau-a-invins-sc-otelul-intr-un-amical-disputat-in-crang-dar-a-incasat-un-gol-incredibil-alin-nica-faza-meciului-pentru-echipa-lui-dorinel-munteanu-19220089

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-moale-in-ultimul-amical-al-iernii-cu-sr-brasov-valentin-suciu-stramba-din-nas-cu-atitudinea-pe-care-am-avut-o-in-prima-repriza-va-fi-foarte-greu-19220077

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-s-a-impus-clar-la-chisineu-cris-in-ultimul-amical-al-iernii-florin-fabian-spune-ce-mai-are-de-reglat-la-echipa-sa-pana-la-deplasarea-pe-puncte-de-la-targu-jiu-19220072

Andrei PASCU 20 Feb. 2022, 17:08 Liga 2
Pe aceeași temă