Dragoș Militaru, supărat pe anularea amicalului cu FK Miercurea Ciuc, dar cu ”temele” aproape făcute pentru reluarea Ligii 2: ”90 la sută știu care va fi primul 11 din meciul cu Ripensia”

Andrei PASCU 17 Feb. 2023, 13:43 Liga 2
Dragoș Militaru, supărat pe anularea amicalului cu FK Miercurea Ciuc, dar cu ”temele” aproape făcute pentru reluarea Ligii 2: ”90 la sută știu care va fi primul 11 din meciul cu Ripensia”

Unirea Dej speră la play-off-ul de Liga 2 în ultimele etape rămase de jucat în sezonul regular, chiar dacă în această iarnă nu a făcut mari schimbări de lot, să aducă ceea ce îi lipsește, jucători cu experiență. Dragoș Militaru va merge pe principiul de până acum, accentul pe tineri talentați.

În plus, Unirea Dej nu are nici un lot prea numeros, până în 20 de jucători având sub comandă antrenorul clujenilor, care, în mare măsură, a decis și care va fi primul 11 din prima etapă din acest an, cu Ripensia.

Dragoș Militaru știe, în mare măsură, primul 11 pe care Unirea Dej va miza în partida cu Ripensia

Dragoș Militaru știe, în proporție de 90 la sută, pe cine va miza în duelul cu timișorenii, dar mai sunt câteva zile de pregătire până la ora de start a confruntării. El ar mai fi vrut să mai joace un amical, care în primă fază era și programat, cu FK Miercurea Ciuc, sâmbătă, dar în cele din urmă duelul a fost anulat.

Astfel, Unirea Dej va urma un program normal de pregătire, cu antrenamente obișnuite și probabil meciuri de tip școală.

Suntem doar 18-19 jucători, e clar cumva că aproape 90 la sută e un prim 11 format. Dar, un prim 11 doar la acest moment, nu știm ce va fi săptămâna următoare, pentru că nu sunt «bătuți în cuie» cei care vor juca în primul meci, dar aș vrea ca toți să fie pregătiți, să intre și să o facă bine.

Programul echipei până la meciul cu Ripensia… ne-a dat un pic peste cap faptul că nu mai jucăm sâmbătă (n.r. – amicalul cu FK Miercurea Ciuc). O să avem sâmbătă un antrenament normal, duminică liber și de luni vom face antrenamentele pentru meciul cu Ripensia”, a declarat Dragoș Militaru.

https://www.youtube.com/watch?v=qq8CUYATozA&t=1s&fbclid=IwAR3QMVNJCsjngosf8g0OPI9MNsW2DBXSRDIyKr9Kl6Nu5R5UcaZ2Q8l2AWU

 

Unirea Dej a terminat amicalele cu CSM Sighetu Marmației

Joi, Unirea Dej a disputat al treilea meci amical din România și ultimul de când a reluat pregătirile în 2023, 2-1 cu CSM Sighetu Marmației. În primele două a trecut de CSM Satu Mare, cu scorul de 4-3, și de Gloria Bistrița Năsăud, scor 4-1.

Ulterior a plecat într-un cantonament în Turcia, unde a înregistrat următoarele rezultate: 1-5 cu Dinamo Kiev (Ucraina), 1-3 cu Nykobing (ultimul loc din liga secundă din Danemarca), 0-4 cu Næstved BK (locul 3 în liga secundă din Danemarca) și 1-3 cu FK Zhetysu Taldykorgan (nou-promovată în prima ligă din Kazakstan).

Unirea Dej, pe locuri de play-off în Liga 2

Unirea Dej se află pe locul 5 în ierarhia din Liga 2, cu 27 de puncte, la două puncte peste locul 7, FK Miercurea Ciuc, primul care nu duce în play-off la finalul întrecerii regulare. Deasupra clujenilor, pe locul 4, se află Unirea Slobozia, cu 29 de puncte, iar sub ei, pe 6, se află Gloria Buzău, 26 de puncte.

Liderul Ligii 2 este Steaua, cu 33 de puncte, pe 2 e Poli Iași, cu 31 de puncte, iar podiumul e încheiat de SC Oțelul, tot 31 de puncte.

În ultimele cinci etape din Liga 2 din 2022, Unirea Dej nu a mai reușit să câștige. A luat doar trei puncte și risca să cadă sub locurile de play-off după etapa a 16-a, dacă Gloria Buzău și FK Miercurea Ciuc și-ar fi câștigat meciurile.

Unirea Dej reia Liga 2 în deplasare, cu Ripensia

În ultimele etape din sezonul regular, Unirea Dej le va mai întâlni pe Ripensia (deplasare), Metaloglobus (acasă) și CSM Slatina (deplasare).

Foto și video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-victorie-in-meciul-amical-cu-csm-sighetu-marmatiei-19260550

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-si-a-incheiat-amicalele-din-turcia-cu-infrangeri-pe-linie-scorul-din-testul-cu-zhetysu-concluzia-lui-dragos-militaru-si-singurul-jucator-cu-probleme-medicale-19260069

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-fost-invinsa-si-in-al-treilea-amical-din-antalya-acum-fara-sa-mai-inscrie-a-intalnit-tot-un-adversar-din-danemarca-19259833

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cutremur-cu-magnitudinea-de-78-grade-in-turcia-unde-se-afla-in-cantonament-si-sase-echipe-de-fotbal-din-liga-2-sc-otelul-si-unirea-dej-si-au-informat-suporterii-despre-situatia-lor-19259668

 

 

 

Andrei PASCU 17 Feb. 2023, 13:43 Liga 2
Pe aceeași temă