Înfrângere usturătoare pentru CS Comunal Șelimbăr cu polonezii de la LKS Lodz. Sibienii acuză oboseala!

Ovidiu BOICA 07 Feb. 2022, 14:23 Liga 2

Echipa din Șelimbăr a pierdut cu 0-5 amicalul cu ocupanta locului 9 din 18 din eșalonul secund al Poloniei, LKS Lodz. Antrenorul Eugen Beza nu i-a putut folosi pe Suciu, Yameogo, Vodă și Boboc, accidentați. Ultimul meci de pregătire din Antalya va avea loc miercuri, 9 februarie, cu Jedinstvo UB (Serbia).

LKS Lodz a pus la punct Șelimbărul

CS Comunal Șelimbăr rămâne cu o singură victorie în amicalele din această iarnă, cea obținută vinerea trecută, 1-0 cu FK Kamaz, după ce a pierdut, duminică, întâlnirea cu LKS Lodz. ”Calaverii roșii” au fost net depășiți de ocupanta locului 9 în eșalonul secund al Poloniei, același loc pe care se situează, în momentul întreruperii campionatului, și sibienii, în Liga 2 din România.

După 90 de minute, Lodz s-a impus cu 5-0, după 3-0 la pauză.

Pirula a deschis scorul după o jumătate de oră de la debutul întâlnirii, iar la scurt timp Dominguez a dublat avantajul polonezilor dintr-o lovitură de la 11 metri, pentru ca Ibe Torti să stabilească rezultatul primei reprize în chiar ultimul minut.

După pauză, Lodz a mai punctat în două rânduri, prin Stipe Juric (62, 80).

Patru accidentați în lotul lui Eugen Beza

Antrenorul Șelimbărului, Eugen Beza, nu i-a avut la dispoziție pentru acest meci pe Toni Suciu, Blaise Yameogo, Alexandru Vodă și Robert Boboc, toți patru cu ceva probleme de ordin medical.

Beza a început partida cu ”unsprezecele” Rareș Gal – George Monea, Bogdan Vișa, Radu Crișan, Daniel Tătar, Alexandru Luca, Ion Cărăruș, Lucian Buzan, Alexandru Ciocâlteu, Bogdan Rotar, Alexandru Costiniuc. În a doua repriză au mai intrat portarul Cosmin Vâtcă și jucătorii de câmp Tudor Telcean, Ciprian Natea, Alexandru Curtean, Nicolas Antone, Ruben Vecerdea, Tudor Hulpușiu și Adrian Cîrstean.

Sibienii și-au găsit imediat scuze și au arătat și spre curtea vecinului

Sibienii au pus înfrângerea severă pe seama oboselii acumulate, având în vedere că, într-un interval de doar cinci zile, au disputat trei amicale, în Antalya. Alte echipe joacă și într-un interval mai scurt de timp. ”Dacă, în primele două meciuri amicale, cu echipele rusești, jucătorii noștri au avut energia necesară, în cel de al treilea meci disputat în 6 zile (n.r. – 5 zile, din 2 până în 6 februarie), oboseala acumulată și nivelul superior al adversarilor a făcut diferența”, a notat CS Comunal Șelimbăr pe contul său de Facebook.

Cu o zi mai devreme, o altă echipă din eșalonul secund autohton, Universitatea Cluj, ocupanta locul al treilea după 16 etape, a fost surclasată de o altă formație din Polonia, Korona Kielce, a treia clasată în liga secundă a țării sale, scor 6-0.

Șelimbărul s-a legat de acest rezultat al clujenilor pentru a se scuza în fața propriilor suporteri pentru umilința suferită cu LKS Lodz.Dacă cu o zi înainte, locul 3 din Divizia 1 Polonia, Korona Kielce învingea “U” Cluj, locul 3 din Liga2 România, cu scorul de 6-0, a urmat o nouă confruntare româno-polonă între locurile 9 din cele două ligi. Jucătorii de la ŁKS Lodz s-au impus duminică cu 5-0 împotriva CSC 1599 Selimbar în penultimul meci al echipei noastre din cantonamentul din Turcia”, au scris sibienii.

Încă un amical în Turcia pentru Șelimbăr

CS Comunal Șelimbăr mai are de susținut un singur meci de verificare în cantonamentul din Antalya, înainte de revenirea în România. Miercuri, 9 februarie, ”cavalerii roșii” o vor întâlni pe Jedinstvo UB, ocupanta locului secund într-una din seriile din cel de-al treilea eșalon din Serbia.

Echipa sibiană a mai disputat în acest an amicale cu ”FC U” Craiova (0-3), Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (0-4), CSM Deva (1-3), FC Hermannstadt (3-3), în țară, SKA Khabarovsk (locul 5 în liga secundă a Rusiei, 0-1) și FK Kamaz (locul 13 în liga secundă a Rusiei, 1-0).

Foto: LKS Lodz

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lucian-buzan-i-a-adus-primul-succes-selimbarului-in-amicalele-din-aceasta-iarna-cu-rusii-de-la-kamaz-19218763

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-gol-colosal-primit-de-selimbar-in-primul-amical-din-turcia-echipa-rusa-la-care-a-jucat-si-beza-antrenorul-sibienilor-a-marcat-aproape-din-poarta-in-poarta-19218507

Ovidiu BOICA 07 Feb. 2022, 14:23 Liga 2
Pe aceeași temă