Șelimbărul a pierdut și al treilea amical, deși n-a mai avut în față un adversar din Liga 1, ci pe CSM Deva, din Liga 3

Ovidiu BOICA 23 Jan. 2022, 16:45 Liga 3

După 0-3 cu ”FC U” Craiova și 0-4 cu Sepsi OSK, două echipe din primul eșalon, jucătorii pregătiți de Eugen Beza au cedat, sâmbătă, și pe terenul unei formații din Liga 3.

CS Comunal Șelimbăr a pierdut cu 1-3 în deplasare la CSM Deva, contra formației pregătite de Ștefan Nanu, clasată pe locul 2 în Seria a 7-a după 15 etape, aflată la primul amical disputat în acest an.

Blaise Yameogo a înscris primul gol al sibienilor în amicalele din această iarnă.

Mahad Kayondo a reușit ”dubla” pentru Deva, Blaise Yameogo a marcat primul gol din amicale pentru Șelimbăr

Șelimbărul mai are de așteptat până să obțină primul succes în amicalele din această iarnă, chiar dacă sâmbătă a jucat pe terenul unei echipe din Liga 3. După eșecurile de la Craiova și Sfântu Gheorghe, ”cavalerii roșii” au cedat și pe terenul celor de la CSM Deva.

Hunedorenii au deschis scorul pe terenul sintetic de la ”Cetate” încă din minutul 12, când Mahad Kayondo a profitat de o eroare a portarului Șelimbărului, Rareș Gal, în marginea careului mic și a trimis în plasă, din apropiere. Douăzeci de minute mai târziu, același Gal a respins până la Kayondo, mingea centrată de Bloj, iar vârful de atac ugandez a făcut ”dubla”.

Blaise Yameogo a redus din diferențâ, stabilind scorul pauzei, în minutul 36, la capătul unei acțiuni prelungire de atac.

Erwin Bloj a stabilit scorul final

La reluare, șelimbărenii puteau egala, dar s-a opus bara porții apărate de Bădescu, la reluarea lui Toni Suciu. În replică, Kayondo a fost cât pe ce să înscrie și al treilea gol, însă a trimis peste transversală, din apropiere.

Erwin Bloj a refăcut diferența de două goluri în minutul 69, cu un șut dintr-o lovitură liberă de la circa 25 de metri, lateral stânga.

Avramovici a trecut în două rânduri pe lângă golul patru al Devei. Nu e mai puțin adevărat că și Radu Crișan putea reduce a minim diferența, însă Vasilescu a respins de pe linia porții la lovitura cu capul a lui Radu Crișan.

Vișa și Viera au lipsit de la amicalul Șelimbărului

Ștefan Nanu, antrenorul CSM-ului, a folosit o formulă de echipă în care s-au regăsit și trei dintre jucătorii nou-veniți în iarnă, Flavius Dumbrăvean (ex CSM Ceahlăul), Bogdan Cuibari (ex CSM Jiul Petroșani) și Alexandru Avramovic (ex Voința Lupac), conform sportulhunedorean.ro. Sulea și Kelemen au lipsit, în schimb, nerefăcuți după accidentări. Nanu a jucat cu Jianu (Bădescu 46) – Vasilescu, Plută (Iordache 63), Dumbrăvean, Doboș – Bloj (Marinca 70), Stelea (Dobre 63), Cuibari (Săulescu 46, Cuibari 54) – Avramovici, Kayondo. Intrat la pauză, Dragoș Săulescu, adus de la Gilortul Târgu Cărbunești, a fost schimbat după numai câteva minute, din cauza unei accidentări. Cu probleme medicale a părăsit terenul și Plută.

De cealaltă parte, Eugen Beza a început partida cu ”unsprezecele”: Rareș Gal – George Monea, Ciprian Natea, Radu Crișan, Daniel Tătar – Alexandru Curtean, Ion Cărăruș, Blaise Yameogo – Costiniuc (în probe), Alexandru Ciocâlteu, Bogdan Rotar. Au mai jucat: Alexandru Vodă, Toni Suciu, Ruben Vecerdea, Alexandru Luca, Adrian Cîrstean, Radu Criștiu, Nicolas Antone, Hulpușiu și Lucian Buzan. Au lipsit Bogdan Vișa (accidentat), și Ousmane Viera.

CS Comunal Șelimbăr joacă următorul meci amical miercuri, 26 ianuarie, cu FC Hermannstadt, în timp ce CSM Deva va întâlni tot miercuri altă divizionară secundă, pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-a-pierdut-si-al-doilea-amical-disputat-in-compania-unui-adversar-din-liga-1-acum-sepsi-osk-19216828

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-deva-ataca-promovarea-in-liga-2-cu-cinci-fotbalisti-noi-echipa-lui-stefan-nanu-va-disputa-amicale-puternice-si-va-face-cantonament-pe-plan-intern-19216904

https://liga2.prosport.ro/seria-1/atacant-de-la-fk-miercurea-ciuc-pentru-selimbar-bogdan-rotar-a-doua-achizitie-a-sibienilor-m-am-intors-acasa-cu-gandul-la-rezultate-bune-si-dornic-de-performanta-19216580

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-esec-categoric-in-primul-amical-al-iernii-trupa-lui-eugen-beza-a-cedat-la-scor-in-banie-contra-fc-u-craiova-19216427

Ovidiu BOICA 23 Jan. 2022, 16:45 Liga 3
Pe aceeași temă