Unirea Dej a pierdut la scor amicalul cu campioana CFR Cluj. Echipa lui Dragoș Militaru a fost condusă la limită după prima repriză

Marius ANGHEL 17 Feb. 2022, 11:44 Liga 2

Unirea Dej s-a abonat la meciuri amicale cu CFR Cluj în pauzele competiționale. Nici în această iarnă divizionara secundă nu a ratat un test cu campioana României, de această dată pierzând cu scorul de 0-4 (0-1) jocul desfășurat la Cluj-Napoca.

Unirea Dej a pierdut cu 0-4 amicalul cu CFR Cluj

Partida a avut loc miercuri după-amiază și i-a avut ca marcatori pe Sergiu Buș, în minutul 26, cu o lovitură de cap din centrul careului lângă bara din dreapta, Cătălin Itu (47), după o combinație în fața careului și un șut din 17 metri central în vinclul din dreapta, Cristian Neguț (76), cu o reluare din prima din 7 metri lateral dreapta pe lângă portar, la colțul lung, și Alexandru Chipciu (90), atent după o respingere în lateral a goalkeeperului și un șut din 6 metri ușor dreapta.

Cu ocazia acestui test, la CFR au debutat fundașul bulgar Kristian Dimitrov, fundașul brazilian Yuri Matias și mijlocașul italian Raoul Mal.

De partea cealaltă, Dragoș Militaru l-a utilizat în primul ”11” pe Alexandru Gîț, una dintre cele două achiziții făcute de echipă în această iarnă, în timp ce Dorinel Todoran, juniorul împrumutat chiar de la CFR Cluj, a fost folosit în repriza a doua.

Unirea Dej: Răilean – Roș, Kereki, Burdeț, Gîț, Cocian, Cătinean (cpt.), Chira, Mir. Manole, Al. Pop, Fl. Blaj
Pe parcursul jocului au mai intrat: Ad. Pop, P. Popescu, D. Pop, D. Todoran, Vl. Bogdan și Peter
Nu au fost utilizați: R. Papp, Cl. Chindriș – Ed. Meszaros, Frăsineanu
Antrenor: Dragoș Militaru

CFR Cluj: Bălgrădean (Letica 46) – Susic, Dimitrov, Yuri, Fl. Ștefan, Itu (Gîdea 61), Chipciu, Mal (Hoban 46), Birligea, Sacko (Cr. Neguț 46), Sg. Buș (Dugandzic 46)
Rezerve neutilizate: – R. Bălan, Val. Costache, Bouhenna
Antrenor: Dan Petrescu

Dejul mai are un amical cu Șelimbărul până la debutul în 2022 la Miercurea Ciuc

În această perioadă de pregătire, Unirea Dej a mai jucat amicale cu FC Hermannstadt (0-1), Sticla Arieșul Turda (3-0), Sănătatea Cluj (10-0), Viitorul Cluj (0-1) și CFR Cluj 2 (1-1).

Dragoș Militaru mai are un joc în care își va testa elevii până la reluarea Ligii 2, la data de 18 februarie Unirea urmând să întâlnească CS Comunal Șelimbăr.

Unirea Dej și-a aflat și data la care va disputa primul meci oficial în 2022. Echipa clujeană clasată pe locul 10 în Liga 2 după 16 etape, cu 22 de puncte, o va întâlni luni, 28 februarie, de la ora 17:30, în deplasare, pe FK Miercurea Ciuc (locul 7, 26 puncte).

Foto: CFR Cluj și Victor Șerban (Unirea Dej)

Marius ANGHEL 17 Feb. 2022, 11:44 Liga 2
Pe aceeași temă