CS Comunal Șelimbăr, eșec categoric în primul amical al iernii. Trupa lui Eugen Beza a cedat la scor în Bănie, contra ”FC U” Craiova

Andrei PASCU 14 Jan. 2022, 19:22 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr nu a făcut față prim-divizionarei U Craiova 1948 SA, contra căreia a pierdut la scor partida jucată vineri, în Bănie. A fost primul meci de verificare al sibienilor din această iarnă, cedat cu 0-3. Oltenii aveau 1-0 la pauză.

CS Comunal Șelimbăr, eșec categoric în primul amical al iernii 

CS Comunal Șelimbăr a mers la Craiova, pentru primul meci amical din 2022. Disputa cu ”FC U” Craiova s-a jucat la Baza ”Fotbal Park”, iar antrenorul Eugen Beza a trimis pe teren două echipe mult schimbate în cele două reprize.

U Craiova 1948 SA a dominat meciul, așa cum era de așteptat, potrivit Ediție, iar CS Comunal Șelimbăr a trecut cu greu centrul terenului în anumite momente. Diferența pe tabelă s-a rupt prima dată în minutul 21, când a punctat atacantul Andrea Compagno, care a și stabilit scorul primelor 45 de minute.

CS Comunal Șelimbăr a ratat două șanse bune 

Partea a doua s-a desfășurat după aceleași coordonate, cu gazdele la controlul partidei, dar golurile au picat în ultimele 15 minute. În primă fază, Alexandru Raicea a făcut 2-0 în minutul 75, pentru ca Sekou Sidibe să decidă scorul final în minutul 88.

CS Comunal Șelimbăr a avut ocaziile ei, conform informațiilor oferite de echipa de Liga 2 pe Facebook, având și ea două șanse importante de a marca.

  • ”FC U” Craiova în prima repriză: Popa – Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Albu, Achim, Asamoah – Baeten, Compagno, Van Durmen.
    ”FC U” Craiova în repriza a doua: Cobrea – Enache, Paramatti, Zanfir, Bușu – Ondan, Marquet, Sidibe – Raicea, Bălan, Blidar.
  • CS Comunal Șelimbăr în prima repriză: Vâtcă – Vodă, Vișa, Natea, Tătar – Boboc, Luca – Monea, Ciocâlteu, Buzan – Cîrstean.
    CS Comunal Șelimbăr în repriza a doua: Gal – Monea, Viera, Natea, Vodă – Luca, Curtean – Antone, Rotar, Vecerdea – Suciu. Au mai intrat Crișan, Badea și Yameogo.

Pentru CS Comunal Șelimbăr urmează încă un meci cu o formație de Liga 1 

Pentru CS Comunal Șelimbăr urmează un cantonament în Turcia, la finalul lunii ianuarie, dar până atunci va mai disputa câteva meciuri amicale destul de puternice. Le va mai întâlni pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (19 ianuarie), CSM Deva (22 ianuarie), FC Hermannstadt (26 ianuarie) și Unirea Ungheni (28 ianuarie). Bineînțeles, vor fi programate amicale și în Turcia.

Ne așteaptă o perioadă lungă până începe campionatul. Din păcate, vremea nu ne ajută să începem campionatul mai rapid. Așteptările mele sunt aceleași pe care le-am avut în vară, când am venit aici, să creșem în continuare. Suntem la jumătatea drumului pentru ciclul pe care ni l-am propus până în vară și asta vom încerca, cei din staff, să implementăm ideile noastre referitoare la seriozitate, la muncă și la performanță.

(N.a. – de la 2022) Îmi doresc să fim respectați, ca și echipă, cum suntem în momentul de față. Am avut un început dificil de campionat, dar ne-am reglat pe parcurs. Vreau să lucrăm mult mai mult la unitatea de grup pentru că foarte mult s-a făcut diferența acolo și să perfecționăm ideile tactice după care ne-am ghidat în acest campionat”, declara Eugen Beza, despre perioada de pregătire.

Foto: CS Comunal Șelimbăr 

 

 

Andrei PASCU 14 Jan. 2022, 19:22 Liga 2
Pe aceeași temă