Unirea Dej a dezamăgit în ziua cu două amicale. Fără victorie și doar un gol marcat în partidele cu Viitorul Cluj și CFR Cluj 2

Răzvan STÎNGĂ 12 Feb. 2022, 18:41 Liga 2
Unirea Dej a dezamăgit în ziua cu două amicale. Fără victorie și doar un gol marcat în partidele cu Viitorul Cluj și CFR Cluj 2

Cele două meciuri amicale jucate de Unirea Dej, sâmbătă, 12 februarie, s-au terminat cu un eșec și o remiză. Chiar dacă au întâlnit formații din Liga 3, dejenii au marcat doar un gol în testele cu Viitorul Cluj (locul 4 în Seria 9 a Ligii a 3-a) și CFR Cluj 2 (locul 7 în Seria 10 a Ligii a 3-a).

Unirea Dej a pierdut cu Viitorul Cluj, scor 0-1 

Ambele partide au avut loc în cadrul Bazei Sportive ”Dan Anca” din Cluj. În prima, Unirea Dej a întâlnit Viitorul Cluj și a fost învinsă la limită, scor 0-1. Victoria echipei din eșalonul al treilea a fost adusă de Mihai Dolghi, care a marcat în repriza a doua, în minutul 73.

Dragoș Militaru a început meciul în formula Dorian Railean – Denis Roș, Mihai Kereki, Alin Burdeț, Ionuț Rus, Adrian Pop, Marius Cătinean (cpt.), Alexandru Militaru, Mircea Manole, Patrick Popescu, Florin Blaj, iar pe parcursul jocului au intrat Alexandru Gîț și Eduard Meszaros, care i-au înlocuit pe Rus și Militaru.

Unirea Dej a făcut 1-1 cu CFR Cluj 2 

A doua partidă a Unirii Dej de sâmbătă, cu CFR Cluj 2, s-a terminat tot fără victorie, scorul după 90 de minute fiind 1-1. Asta în ciuda faptului că dejenii au deschis tabela încă din prima repriză, din minutul 20, prin Cristian Chira. Echipa secundă a campioanei României a egalat în repriza a doua, în minutul 75, prin Bogdan Sucitu.

Cu CFR Cluj 2, Dragoș Militaru a trimis pe teren următoarea formulă de start: Raul Papp – Alexandru Gîț, Daniel Pop, Andrei Peter, Angelo Cocian, Cristian Chira, Ionuț Coman (probe), Eduard Meszaros, Ionuț Frăsineanu, Alexandru Pop, Vlad Bogdan, iar apoi au intrat Claudiu Chindriș, Bocica și Copos, ultimii doi fiind juniori născuți în 2005.

Unirea Dej are următorul amical cu CS Comunal Șelimbăr

De când au fost începute pregătirile, Unirea Dej a mai jucat trei meciuri amicale, dar va mai disputa unul. Până acum, le-a întâlnit pe FC Hermannstadt (scor 0-1), Sticla Arieșul Turda (scor 3-0) și Sănătatea Cluj (scor 10-0).

Până la reluarea Ligii a 2-a, Unirea Dej o va mai întâlni pe CS Comunal Șelimbăr, la 18 februarie.

Toți factorii din club și cei care susțin echipa sunt implicați și sper să fie la fel și în continuare, acesta fiind factor decizional pentru a prelungi înțelegerea. Eu îmi doresc să fim mai buni de la an la an și această mentalitate trebuie să o aibă și clubul.

Știu că nu e ușor pentru că pașii au fost destul de rapizi, de la o echipă de Liga 3, din a doua parte a clasamentului, la o echipa de prima parte a clasamentului Ligii 2. Acest progres îmi doresc să îl continuăm”, spunea ”principalul” Dragoș Militaru la finalul anului trecut, când prelungea contractul cu Unirea Dej.

Foto: Unirea Dej 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Feb. 2022, 18:41 Liga 2
Pe aceeași temă