Prima victorie din 2022 pentru Unirea Dej! A trecut clar de Sticla Arieșul Turda, într-un amical disputat la Iclod

Andrei PASCU 28 Jan. 2022, 18:49 Liga 2
Prima victorie din 2022 pentru Unirea Dej! A trecut clar de Sticla Arieșul Turda, într-un amical disputat la Iclod

Victorie fără emoții pentru Unirea Dej, în al doilea meci de verificare organizat după ce a reînceput antrenamentele. Într-o dispută cu Sticla Arieșul Turda (Liga 3), la Iclod, elevii lui Dragoș Militaru s-au impus cu scorul de 3-0.

Adrian Pop, primul gol al Unirii Dej în meciurile amicale 

Unirea Dej și-a păstrat statutul de favorită și a reușit să treacă ușor de ocupanta locului 7 în Seria 9 a Ligii a 3-a. Adrian Pop a marcat primul gol al dejenilor din 2022, în minutul 39. Așa s-au terminat și primele 45 de minute, pentru că formația de Liga 2 a marcat celelalte două goluri în partea a doua.

După pauză, Patrick Popescu a fost singurul marcator, reușind o dublă. A fost introdus pe teren în repriza a doua de Dragoș Militaru și și-a făcut treaba. A înscris pentru 2-0 în minutul 69 și a stabilit scorul final în minutul 89.

Unirea Dej, la prima victorie în amicale 

A fost al doilea test pentru Unirea Dej, care a avut prima partidă amicală zilele trecute, cu FC Hermannstadt, la Florești, în care a cedat cu 0-1.

  • Primul 11 al Unirii Dej: Railean – Meszaroș, Kereki, Burdeț, Rus, Cocian, Cătinean (cpt), Ad. Pop, Manole, Blaj, Alex. Pop. Au mai jucat Papp, Chindriș, Roș, Daniel Pop, Peter, Militaru, Săvan, Popescu, Frăsineanu, Bogdan, Copos, Bocica.

Următorul amical al Unirii Dej, cu CFR Cluj 2 

După ce va ieși din stagiul de pregătire centralizat, început la 25 ianuarie, la 4 februarie Unirea Dej va organiza și ultimele confruntări de verificare, cu CFR Cluj 2 și Viitorul Cluj, ambele la 12 februarie, și cu CS Comunal Șelimbăr, la 18 februarie.

Unirea Dej debutează în 2022, în Liga 2, cu FK Miercurea Ciuc

Ulterior acestei perioade, Unirea Dej va începe meciurile din partea a doua a sezonului regular, trei la număr. Obiectivul este salvarea de la retrogradare, iar echipa stă bine până acum, fiind chiar la mijlocul clasamentului, pe poziția a 10-a.

În ultimele trei runde din campionatul regular, până să își afle adversarele din play-out, Unirea Dej le va întâni, în următoarea ordine, pe FK Miercurea Ciuc, în deplasare, Viitorul Pandurii, acasă, și Dacia Unirea Brăila, deplasare.

Foto: Unirea Dej

 

 

 

Andrei PASCU 28 Jan. 2022, 18:49 Liga 2
Pe aceeași temă