Claudiu Niculescu, pregătiri intense pentru reluarea Ligii 2. Cum vor decurge antrenamentele Șelimbărului înaintea primului meci oficial

Andrei PASCU 13 Feb. 2023, 15:05 Liga 2
Claudiu Niculescu, pregătiri intense pentru reluarea Ligii 2. Cum vor decurge antrenamentele Șelimbărului înaintea primului meci oficial

CS Comunal Șelimbăr s-a pregătit intens pentru partea a doua a sezonului de Liga 2, chiar dacă nu s-a numărat printre echipele care au plecat din țară pentru cantonament, ci a preferat să rămână în România.

Claudiu Niculescu este totuși mulțumit de cum a decurs perioada, ce au acumulat jucătorii din momentul reunirii în noul an.

Claudiu Niculescu, pregătiri intense pentru reluarea Ligii 2. Antrenorul, detalii despre nivelul CS Comunal Șelimbăr

În acest început de săptămână, Niculescu nu va schimba drumul pe care a mers și până acum, anume să pună accentul pe pregătirea fizică, dar și pe detaliile tactice. E convins că formația sa va arăta bine la ora primului duel oficial din 2023, care găsește CS Comunal Șelimbăr aproape de mijlocul clasamentului, pe locul 12.

Oricum, primul joc oficial nu va fi unul ușor pentru CS Comunal Șelimbăr. Va întâlni Poli Iași, una dintre favoritele la promovare, în deplasare, chiar fostul club antrenat de Claudiu Niculescu.

Urmează încă o săptămână (n.r. – de luni, 13 februarie) în care vom lucra intens atât fizic, cât și tactic, o săptămână pe care o vom încheia cu un meci amical cu CSM Slatina și sper să fim cu toții pregătiți sută la sută la ora primului meci din campionat și să nu avem probleme de sănătate.

Băieții au dat dovadă de abnegație și de sacrificiu, au fost înțelegători că s-au pregătit doar pe suprafețe sintetice de joc și țin să le mulțumesc pentru asta. Modul în care s-au pregătit îmi dă încredere că ușor, ușor formăm acel grup unit de care avem nevoie pentru a face performanță împreună”, a spus Claudiu Niculescu, conform site-ului oficial al clubului sibian.

 

CS Comunal Șelimbăr, amical cu CSM Slatina

CS Comunal Șelimbăr a disputat la finalul săptămânii trecute al patrulea amical programat în această iarnă. În testele desfășurate, a trecut cu 2-0 de SCM Râmnicu Vâlcea (Liga 4 Vâlcea), cu 2-1 de Metalurgistul Cugir (Liga 3), cu 4-0 de CSC Dumbrăvița (Liga 2), după care a învins cu 5-2 CSM Unirea Alba Iulia (Liga 3).

Conform programului anunțat inițial, echipei lui Claudiu Niculescu i-a mai rămas de disputat amicalul cu CSM Slatina, pe 18 februarie.

(N.r. – Claudiu Niculescu, după partida cu formația din Alba Iulia) ”A fost o săptămână destul de bună, săptămână la finalul căreia pot spune că ne-am atins obiectivele.

Sunt destul de mulțumit de cum au arătat băieții în aceste meciuri amicale au încercat, pe cât a fost posibil în această perioadă, să pună în practică ceea ce am exersat la antrenamente.

Bineînțeles că au fost și aspecte care nu m-au mulțumit, dar care se pot regla, mai avem două săptămâni, mai avem de muncit, dar per total a fost o perioadă bună până în acest moment.

M-au nemulțumit cele două goluri încasate cu Unirea Alba Iulia, dar sper că vom regla aceste aspecte până la primul meci”, a declarat Claudiu Niculescu.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-a-facut-instructie-la-blaj-in-a-doua-repriza-cu-csm-unirea-alba-iulia-doi-jucatori-au-reusit-duble-19260273

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-boboc-prezentat-oficial-la-fc-brasov-contract-minim-pentru-mijlocas-la-echipa-antrenata-de-alexa-19260133

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-tatar-s-a-despartit-si-el-de-cs-comunal-selimbar-si-a-ales-sa-continue-in-liga-4-la-sibiu-nu-consider-ca-este-un-pas-inapoi-19260093

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-joaca-cu-dinamo-pe-noul-stadion-din-sibiu-este-un-aspect-foarte-important-pentru-noi-19260016

 

 

 

 

Andrei PASCU 13 Feb. 2023, 15:05 Liga 2
Pe aceeași temă