VIDEO | Gol colosal primit de Șelimbăr în primul amical din Turcia. Echipa rusă la care a jucat și Beza, antrenorul sibienilor, a marcat aproape din poartă în poartă

Autor: Ovidiu BOICA Publicat: 03 Feb. 2022, 15:55 Liga 2
VIDEO | Gol colosal primit de Șelimbăr în primul amical din Turcia. Echipa rusă la care a jucat și Beza, antrenorul sibienilor, a marcat aproape din poartă în poartă

CS Comunal Șelimbăr a cedat la limită, miercuri seara, în fața rușilor de la SKA Khabarovsk, echipă din eșalonul secund. Sibienii au pierdut patru din cele cinci meciuri de verificare disputate în această perioadă de pregătire de iarnă, acesta de ieri fiind primul disputat în cantonamentul din Antalya.

Patru înfrângeri și o remiză în amicalele disputate de Șelimbăr

Echipa din Șelimbăr mai are de așteptat până să obțină primul succes în amicalele din această iarnă. Miercuri seara, ”cavalerii roșii” au pierdut și al patrulea meci de verificare, după 0-3 cu ”FC U” Craiova, 0-4 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ambele din Liga 1, și 1-3 cu CSM Deva, din Liga 3.

În afara acestor meciuri, Șelimbăr a terminat la egalitate, chiar înaintea plecării spre Turcia, cu FC Hermannstadt (scor 3-3), meci în care a fost condusă cu 2-0 la pauză, a întors rezultatul la reluare, fiind egalată cu 7 minute înainte de final dintr-o fază cu penalty ratat.

Gol incredibil primit de Gal în meciul cu SKA Khabarovsk

În primul joc disputat în cadrul stagiului de pregătire din Antalya, echipa sibiană a cedat la limită, scor 0-1, în fața rușilor de la FC SKA Khabarovsk, ocupanta locului al treilea în eșalonul secund, nimeni alta decât fosta echipă a lui Eugen Beza. Antrenorul ”cavalerilor roșii” a evoluat în tricolul formației SKA Khabarovsk între iulie 2008 și decembrie 2019.

Unicul gol al meciului a fost înscris în prima repriză, în minutul 5, în urma unei degajări a fundașului Denis Fomin din dreapta propriului careu. Mingea a luat înălțime, a fost dusă de vântul puternic spre poarta lui Gal, l-a sărit pe goalkeeperul ieșit la marginea careului său și a intrat în plasă. Un gol incredibil marcat de ruși și primit de Gal, însă care probabil nu s-ar fi realizat dacă partida s-ar fi desfășurat în alte condiții meteo, pe lângă vântul puternic a și plouat torențial în timpul jocului.

Beza a început partida cu ”unsprezecele”: Rareș Gal – Alexandru Vodă, Ciprian Natea, Radu Crișan, Daniel Tătar- Nicolas Antone, Alexandru Luca, Robert Boboc, Lucian Buzan – Bogdan Rotar, Adrian Cârstean. Au mai intrat Cosmin Vâtcă, George Monea, Ion Cărăruș, Alexandru Curtean, Toni Suciu, Alexandru Ciocâlteu, Ruben Vecerdea și Alexandru Costiniuc.

Următorul amical al celor de la CS Comunal Șelimbăr, în Antalya, are loc vineri, 4 februarie, cu FK Kamaz (Rusia).

Autor: Ovidiu BOICA Publicat: 03 Feb. 2022, 15:55 Liga 2
Pe aceeași temă