Lucian Buzan i-a adus primul succes Șelimbărului în amicalele din această iarnă, cu rușii de la Kamaz

Ovidiu BOICA 06 Feb. 2022, 21:32 Liga 2
Lucian Buzan i-a adus primul succes Șelimbărului în amicalele din această iarnă, cu rușii de la Kamaz

CS Comunal Șelimbăr a câștigat, vineri, la limită, cu 1-0, duelul cu ocupanta locului 13 din 20 în liga secundă a Rusiei, după 25 de etape, FK Kamaz.

Echipa antrenată de Eugen Beza a reușit să obțină, în sfârșit, prima victorie în amicalele din această iarnă, după patru înfrângeri și o remiză.

Șelimbăr a învins la limită Kamaz, o echipă din liga secundă a Rusiei

Diferența a fost făcută de jucătorul transferat în această iarnă după ce s-a despărțit de FC Hermannstadt, Lucian Buzan. Mijlocașul a punctat în minutul 73, la capătul unui contraatac rapid.

Antrenorul Eugen Beza a început partida cu ”unsprezecele”: Cosmin Vâtcă – George Monea, Bogdan Vișa, Ciprian Natea, Daniel Tătar – Ruben Vecerdea, Alexandru Luca, Ion Cărăruș, Alexandru Ciocâlteu – Bogdan Rotar, Adrian Cîrstean. Pe parcurs au mai intrat Rareș Gal, Alexandru Vodă, Lucian Buzan, Radu Crișan, Tudor Telcean, Tudor Hulpușiu, Toni Suciu, Nicolas Antone și Alex Costiniuc, conform noului site al clubului sibian, unde despre Kamaz se spune că joacă în ”Liga Națională”, adică prima ligă, deși ea evoluează în a doua.

Beza nu i-a putut folosi pe Alexandru Curtean și Robert Boboc, cei doi mijlocași acuzând ceva probleme de ordin medical.

CS Comunal Șelimbăr a terminat jocul cu șapte jucători ”under” pe teren, a mai notat sursa amintită mai sus.

LKS Lodz a umilit echipa lui Beza

Sibienii au jucat astăzi, duminică, al treilea joc din cantonamentul din Antalya, în compania polonezilor de la LKS Lodz, ocupanta locului 9 din 18 în liga secundă. Șelimbărul a încasat-o cu 5-0, 3-0 la pauză, însă până la ora publicării acestui material nu a oferit nicio informație despre acest eșec drastic.

Anterior, în Turcia, CS Comunal Șelimbăr pierduse cu 0-1 în fața rușilor de la SKA Khabarovsk (locul 5 în liga secundă), cu un gol incredibil primit de Gal, aproape din poartă în poartă. În țară, sibienii înregistraseră următoarele rezultate: 0-3 cu ”FC U” Craiova, 0-4 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 1-3 cu CSM Deva, și 3-3 cu FC Hermannstadt.

Jucătorii lui Eugen Beza și-au aflat, între timp, și ultimul adversar din stagiul de pregătire din Turcia. Miercuri, 9 februarie, ”cavalerii roșii” se vor întâlni cu sârbii de la Jedinstvo UB.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-gol-colosal-primit-de-selimbar-in-primul-amical-din-turcia-echipa-rusa-la-care-a-jucat-si-beza-antrenorul-sibienilor-a-marcat-aproape-din-poarta-in-poarta-19218507

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-face-precizari-despre-cedarea-lui-tudor-telcean-la-selimbar-jucatorul-intors-de-la-campionii-fc-arges-e-pus-la-zid-de-clubul-de-care-apartine-contractual-19218386

Ovidiu BOICA 06 Feb. 2022, 21:32 Liga 2
Pe aceeași temă