Scor ireal în Unirea Dej – Sănătatea Cluj. Echipa lui Dragoș Militaru a câștigat de o manieră clară amicalul cu divizionara a treia

Andrei PASCU 01 Feb. 2022, 18:44 Liga 2

Unirea Dej n-a avut milă de Sănătatea Cluj (locul 9 în Seria 9 a Ligii a 3-a), într-o partidă de verificare. Echipa antrenată de Dragoș Militaru a învins la un scor ireal, 10-0, deși după primele 45 de minute conducea cu 2-0. În partea a doua, chiar dacă s-au făcut mai multe schimbări, formația din Dej a marcat de opt ori.

  • Sănătatea Cluj jucase vinerea trecută un alt amical cu o echipă din Liga 2, cu ”U” Cluj, în fața căreia a pierdut ”doar” cu 1-4.

Șase jucători au marcat pentru Unirea Dej în repriza a doua a amicalului cu Sănătatea Cluj 

Amicalul jucat la Iclod nu părea că se va termina la o diferență atât de mare. În prima repriză au marcat Ionuț Frăsineanu (min. 29) și Mircea Manole (min. 44) de la 11 metri.

În partea secundă și-au trecut șase jucători numele pe lista marcatorilor, iar Angelo Cocian a fost omul meciului, reușind o triplă (min. 70, 74 și 84). Ceilalți jucători care au înscris în poarta Sănătății Cluj au fost Florin Blaj (min. 65), Patrick Popescu (min. 79), Vlad Bogdan (min. 82), Adrian Popa (min. 85) și Cristian Chira (min. 87).

În repriza a doua, la Unirea Dej a intrat și primul și singurul fotbalist adus în această iarnă, Alexandru Gîț.

  • Primul 11 al Unirii Dej: Dorian Railean – Denis Roș, Mihai Kereki, Daniel Pop, Ionuț Rus, Eduard Meszaroș, Marius Cătinean (cpt.), Alexandru Militaru, Mircea Manole, Patrick Popescu, Ionuț Frăsineanu. Au mai intrat: Raul Papp, Claudiu Chindriș – Alex Gîț, Alin Burdeț, Andrei Peter, Angelo Cocian, Cristian Chira, Adrian Pop, Florin Blaj, Vlad Bogdan.

Unirea Dej, două victorii și un eșec în amicalele din această iarnă 

Unirea Dej se află în aceste zile într-un cantonament pe plan local. Înainte de amicalul cu Sănătatea Cluj, dejenii au mai jucat două partide de verificare, cu FC Hermannstadt (scor 0-1) și Sticla Arieșul Turda (scor 3-0).

Până la reluarea Ligii a 2-a, Unirea Dej le va mai întâlni pe CFR Cluj 2 și Viitorul Cluj, ambele la 12 februarie, și CS Comunal Șelimbăr, la 18 februarie.

Unirea Dej debutează în 2022, în Liga 2, cu FK Miercurea Ciuc

Ulterior acestei perioade, Unirea Dej va începe meciurile din partea a doua a sezonului regular, trei la număr. Obiectivul este salvarea de la retrogradare, iar echipa stă bine până acum, fiind chiar la mijlocul clasamentului, pe poziția a 10-a.

În ultimele trei runde din campionatul regular, până să își afle adversarele din play-out, Unirea Dej le va întâni, în următoarea ordine, pe FK Miercurea Ciuc, în deplasare, Viitorul Pandurii, acasă, și Dacia Unirea Brăila, deplasare.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-asteptarea-achizitiilor-unirea-dej-s-a-despartit-de-inca-un-jucator-l-a-cedat-la-adversara-din-oras-somesul-19218150

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-inceput-cantonamentul-cu-acelasi-numar-de-jucatori-pe-care-i-a-avut-si-la-reunire-19217454

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-poate-face-performanta-si-cu-bani-putini-unirea-dej-a-intrecut-toate-asteptarile-cu-un-buget-bunicel-de-liga-3-19216482

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-atacant-jucatorul-cel-mai-rezistent-la-testul-gacon-din-lotul-unirii-dej-singurul-care-a-si-terminat-proba-fizica-19216305

Andrei PASCU 01 Feb. 2022, 18:44 Liga 2
Pe aceeași temă