VIDEO | Unirea Dej, în echipamente noi pentru sezonul următor. Cum arată ținutele pe care le vor purta clujenii

Andrei PASCU 28 Jul. 2023, 17:28 Liga 2
VIDEO | Unirea Dej, în echipamente noi pentru sezonul următor. Cum arată ținutele pe care le vor purta clujenii

Unirea Dej și-a prezentat echipamentele cu care va evolua în sezonul 2023/2024 al Ligii 2! Clujenii vor păstra același sponsor tehnic, Hummel, însă ținutele pe care le vor îmbrăca elevii lui Dacian Nastai au suferit modificări comparativ cu stagiunea precedentă.

Unirea Dej și-a prezentat echipamentele de joc pentru sezonul 2023/2024 de Liga 2

Unirea Dej va purta, în partidele de acasă, un echipament în culorile tradiționale, alb-albastru. Pantalonii vor fi de culoare albastră, cu mici detalii albe, iar tricourile vor fi în dungi albe și albastre.

Pentru deplasare, echipamentul va fi roșu, cu anumite detalii albe. Unirea Dej a prezentat ținutele vineri, 28 iulie, cu exact o săptămână înainte de startul noului sezon de Liga 2, în care speră să repete performanța din stagiunea trecută, calificarea în play-off.

Unirea Dej debutează cu CSM Alexandria în Liga 2

Unirea Dej e pe ultima sută a pregătirilor, înainte de startul noului sezon de Liga 2, la fel ca toate celelalte formații din divizie, iar recent a aflat țintarul întrecerii regulare, ordinea și unde va disputa partidele până la împărțirea în play-off și play-out.

În primele cinci etape, clujenii vor întâlni CSM Alexandria (acasă), CSC Şelimbăr (deplasare), Steaua (acasă), CSM Slatina (deplasare) și Gloria Buzău (acasă).

”Aș fi vrut să nu jucăm cu o nou-promovată, pentru că vine mereu cu un suflu nou, cu lucruri pozitive, cu încredere. Nu mi-aș fi dorit o echipă care vine de la Liga 3. Aș fi vrut mai mult o echipă care a retrogradat și e încă în reorganizare. Este foarte dificil să spun ce adversari sunt puternici și ce adversari sunt accesibili.

S-au schimbat antrenori, s-au schimbat jucători, sunt filozofii noi, jucători noi, e nevoie de câteva etape să vedem idei de joc. Mă gândesc la primul joc, vom lua pas cu pas, vedem cum va fi.

(N.r. – În primele cinci etape întâlniți Steaua și Gloria Buzău) E bine, pentru că noi, când jucăm cu echipe care vor promovarea, ne mobilizăm. Atunci când joci cu echipe organizate, te obligă să evoluezi cumva altfel”, spunea Dacian Nastai despre țintarul Ligii 2.

Unirea Dej mai are un amical, cu SCM Zalău

Până la acel moment, clujenii mai au programat un amical, cu o echipă din Liga 3, SCM Zalău (29 iulie). Dacian Nastai trebuie să pună la punct ce mai consideră necesar, pentru că Unirea Dej a făcut multe achiziții în această vară.

Până acum, la Unirea au ajuns Sergiu Ciocan (mijlocaș, ex Minaur Baia Mare), Rareș Pop (portar, ex SC Oțelul Galați), Claudiu Zamfirescu (fundaș, ex Ripensia), Alex Negrea (fundaș, CSM Satu Mare), Alexandru Piftor (mijlocaș, ex CSC Dumbrăvița), Denis Golda (atacant, ex Unirea Slobozia), Alexandru Șuteu (fundaș, ex Gloria Buzău), Simion Pop (mijlocaș, ex CSM Sighetu Marmației – Liga 3), Mario Geană (fundaș, împrumutat de la FCSB), Victor Stancovici (mijlocaș, împrumutat de la FCSB), Marian Pruteanu (mijlocaș, ex FCSB), Rareș Scocîlcă (mijlocaș, împrumutat de la Universitatea Cluj) și Aurelian Ciuciulete (mijșocaș, ex FCSB).

Foto și video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-tas-liga-2-si-frf-19278277

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-a-imprumutat-un-jucator-din-superliga-19278285

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-amical-cu-dinamo-la-saftica-19278264

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-va-mai-face-cel-mult-un-19278266

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-castigat-amicalul-din-crang-cu-fc-bacau-19278258

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-doi-jucatori-straini-la-selimbar-un-camerunez-care-a-fost-la-juniori-la-psg-si-un-danez-cu-juniorat-la-fc-copenhaga-19278250

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 28 Jul. 2023, 17:28 Liga 2
Pe aceeași temă