Unirea Dej mărește ritmul achizițiilor. Un fundaș cu juniorat în Germania și ultima dată în Liga 3, prezentat de clujeni: ”Dacian Nastai a fost primul antrenor, la cinci ani”

Andrei PASCU 17 Jun. 2023, 16:32 Liga 2
Unirea Dej mărește ritmul achizițiilor. Un fundaș cu juniorat în Germania și ultima dată în Liga 3, prezentat de clujeni: ”Dacian Nastai a fost primul antrenor, la cinci ani”

Unirea Dej a intensificat achizițiile în ultimele zile, dat fiind faptul că reluarea pregătirilor se apropie și nu mai e mult până la startul unui nou sezon de Liga 2. Formația din județul Cluj l-a adus pe Alex Negrea (24 de ani), fundaș stânga.

Unirea Dej l-a achiziționat pe fundașul Alex Negrea

Născut la Satu Mare, Negrea a jucat ultima dată la formația din orașul natal, la CSM Satu Mare, în Liga 3. Noua achiziție a Unirii Dej are un trecut interesant, făcând junioratul, pentru cinci ani, în Germania, la Augsburg. S-a întors în România în noiembrie 2019, când a semnat cu Chindia Târgoviște.

Ulterior, a mai evoluat pentru Sportul Șimleu Silvaniei, FC Hermannstadt și CSM Satu Mare. În perioada în care evolua la clubul din Târgoviște, Alex Negrea a prins și șapte partide în prima divizie din România.

ALEX NEGREA la FC Unirea Dej

Fundașul în vârstă de 24 ani vine de la CSM Satu Mare. Fotbalistul de picior stâng, care și-a făcut junioratul în Germania, la FC Augsburg, a mai evoluat la Hermannstadt (alături de care a promovat în Liga 1), Sportul Șimleu Silvaniei și Chindia Târgoviște (Liga 1). Noul unirist este fost component al naționalelor U18 și U19.

Bine ai venit la FC Unirea Dej și multă baftă, Alex!”, a anunțat Unirea Dej pe pagina de Facebook.

Alex Negrea a acceptat oferta de la Unirea Dej și pentru Dacian Nastai

Alex Negrea a ales și sentimental în momentul în care a venit la Unirea Dej. Discuția cu antrenorul Dacian Nastai l-a convins, pentru că a fost primul său antrenor, la vârsta de cinci ani, dar și la Sportul Șimleu Silvaniei.

Fundașul a avut un discurs încrezător, anume că Unirea Dej poate accede din nou în play-off-ul Ligii 2 și în stagiunea care vine.

M-a convins să vin domnul Dacian Nastai la Unirea Dej, pentru că am lucrat cu el la cinci ani, el a fost primul meu antrenor. Am lucrat și la Sportul Șimleu Silvaniei, jumătate de sezon.

M-a convins și echipa, jucătorii, sunt tineri, ca mine, mi-a plăcut ce au făcut sezonul trecut și sper să facem în sezonul care vine și mai bine.

În tricoul Unirii Dej îmi propun să joc cât mai multe minute, să îmi ajut echipa și să ajungem iar în play-off.

(N.r. – Mesaj pentru suporteri) Vă așteptăm mult mai mulți ca sezonul trecut la stadion și să ne susțineți. Vă așteptăm la stadion!”, a declarat Alex Negrea după acordul cu Unirea Dej.

https://www.youtube.com/watch?v=M2eVOHI72Tc

Unirea Dej, patru achiziții până acum, dar și 12 plecări

Înainte de anunțul venirii lui Alex Negrea, Unirea Dej mai făcuse trei achiziții. La Dej au mai ajuns și Sergiu Ciocan (ex Minaur Baia Mare), Rareș Pop (ex SC Oțelul Galați) și Claudiu Zamfirescu (ex Ripensia).

Referitor la plecări, Unirea Dej a anunțat 12 până acum. Nu vor mai continua la clubul din județul Cluj: Angelo CocianAlexandru PopDorian Railean, Bogdan Checicheș, Răzvan Matiș, Ciprian Călugăr, Gabriel Buta, Vlad Bogdan, David Maftei, Alexandru Militaru, Alexandru Gîț și Ionuț Frăsineanu.

Foto și video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-prima-achizitie-dupa-promovarea-in-liga-2-19275226

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-cantonament-la-munte-si-trei-patru-amicale-19275220

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-va-intalni-trei-echipe-din-liga-2-in-amicale-19275215

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-drum-liber-catre-promovare-mapn-si-a-dat-acordul-pentru-asocierea-echipei-cu-un-privat-care-sunt-urmatorii-pasi-si-cine-este-in-pole-position-pentru-a-se-alatura-militarilor-19275207

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-echipei-steaua-vor-incasa-primele-de-promovare-19275202

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-efectuat-vizita-medicala-insa-mai-multi-jucatori-importanti-si-au-prelungit-vacanta-echipa-lui-dan-alexa-joaca-amicale-cu-ultimele-doua-campioane-19275199

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 17 Jun. 2023, 16:32 Liga 2
Pe aceeași temă