Un al doilea jucător care a promovat în prima ligă cu SC Oțelul a ajuns la Unirea Dej. ”Împreună putem să atingem performanțe foarte frumoase”

Marius ANGHEL 26 Jul. 2023, 17:03 Liga 2
Un al doilea jucător care a promovat în prima ligă cu SC Oțelul a ajuns la Unirea Dej. ”Împreună putem să atingem performanțe foarte frumoase”

Unirea Dej a punctat la capitolul achiziții perfectate în această vară cu încă un tânăr jucător. În lotul condus de Dacian Nastai a ajuns și Rareș Scocîlcă, sub formă de împrumut de la ”U” Cluj, club care la începutul anului 2023 l-a cedat la SC Oțelul, echipă cu care a reușit promovarea în prima ligă, dar unde nu a mai ajuns să joace cu gălățenii.

Scocîlcă este a 12-a achiziție a Unirii Dej înaintea noului sezon de Liga 2.

Rareș Scocîlcă a ajuns la Unirea Dej

Mijlocașul de 19 ani, împliniți luna trecută (22 iunie), originar din Focșani și care la seniori a jucat până acum doar la SC Oțelul Galați, în partea a doua a sezonului trecut de Liga 2, 2022-2023, a ajuns acum la Unirea Dej. A fost luat sub formă de împrumut de la Universitatea Cluj.

În opt partide a jucat pentru SC Oțelul, în cinci ca titular, de fiecare dată fiind înlocuit. A acumulat 378 de minute.

”Am întâlnit un grup frumos, cu jucători tineri, dornici de afirmare și cred că împreună putem să atingem performanțe foarte frumoase. Îmi propun să fiu sănătos, să joc cât mai multe meciuri și bineînțeles să îmi ajut echipa la îndeplinirea obiectivelor, mai ales că va fi un sezon disputat, cu multe echipe care își propun rezultate ambițioase”, a declarat Rareș Scocîlcă după ce a semnat cu Unirea Dej.

”RAREȘ SCOCÎLCĂ la FC Unirea Dej
Mijlocașul în vârstă de 19 ani a evoluat, sezonul trecut, la Oțelul Galați, echipă care a promovat în Superliga României. Anterior, fotbalistul de picior drept a îmbrăcat tricoul Universității Cluj U19. În anul 2021, a primit trofeul “Mircea Luca”, fiind desemnat cel mai bun junior al Academiei “U” Cluj. Noul nostru jucător – care vine sub formă de împrumut de la “U” – este un obișnuit al loturilor naționale, având convocări la U16, U17 și U18. 
Bine ai venit la FC Unirea Dej și multă baftă, Rareș!”, sună anunțul de prezentare al lui Scocîlcă la Unirea Dej.

A 12-a achiziție și al doilea jucător fost la SC Oțelul care ajunge la Unirea Dej

Cu echipa din Dej au mai semnat în această vară jucătorii: Sergiu Ciocan (mijlocaș, ex Minaur Baia Mare), Rareș Pop (portar, ex SC Oțelul Galați), Claudiu Zamfirescu (fundaș, ex Ripensia), Alex Negrea (fundaș, CSM Satu Mare), Alexandru Piftor (mijlocaș, ex CSC Dumbrăvița), Denis Golda (atacant, ex Unirea Slobozia), Alexandru Șuteu (fundaș, ex Gloria Buzău), Simion Pop (mijlocaș, ex CSM Sighetu Marmației – Liga 3), Mario Geană (fundaș, împrumutat de la FCSB), Victor Stancovici (mijlocaș, împrumutat de la FCSB) și Marian Pruteanu (mijlocaș, ex FCSB).

După Rareș Pop, Scocîlcă este al doilea jucător care a promovat cu SC Oțelul în prima ligă și care ajunge la Unirea Dej.

Foto: Sorin Pană (Sport Pictures) și Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-in-liga-2-sau-3-19278058

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-1-al-cupei-romaniei-sezon-2023-2024-partidele-au-loc-la-inceputul-lunii-august-19277922

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ca-la-noi-la-nimeni-liga-2-din-romania-versus-structurile-esaloanelor-secunde-din-celelalte-tari-care-apartin-de-uefa-sub-lupa-lui-razvan-toma-19277899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-victorie-in-fata-unei-echipe-din-liga-3-care-l-a-anuntat-pe-fostul-international-laszlo-sepsi-ca-membru-fondator-proprietar-19277822

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacian-nastai-analiza-tragerii-la-sorti-pentru-unirea-dej-19277782

Marius ANGHEL 26 Jul. 2023, 17:03 Liga 2
Pe aceeași temă