Unirea Dej și-a completat stafful tehnic cu un nou antrenor cu portarii. Un fost jucător al clujenilor a fost numit în funcție, iar SC Oțelul a reacționat la postare

Andrei PASCU 26 Jun. 2023, 16:56 Liga 2
Unirea Dej și-a completat stafful tehnic cu un nou antrenor cu portarii. Un fost jucător al clujenilor a fost numit în funcție, iar SC Oțelul a reacționat la postare

Unirea Dej a mai făcut o mutare în această vară, dar la nivelul staffului tehnic. Antrenorul principal Dacian Nastai și-a completat echipa de pe bancă, aducând un fost portar al dejenilor, pe Constantin Bădan (55 de ani).

De altfel, ajutoarele lui Nastai mai sunt Eusebio Șuvagău, Dan Roman, antrenori secunzi, și Răzvan Bonțidean, kinetoterapeut.

Unirea Dej are un nou antrenor cu portarii, Constantin Bădan

Constantin Bădan a început cariera de fotbalist la echipa din orașul natal, la ASA Câmpulung Moldovenesc, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Bucovina Suceava, Oțelul Galați și Unirea Dej.

Ulterior, după retragerea din cariera de fotbalist, în 2005, a decis să devină antrenor cu portarii. El nu se află la prima experiență ca antrenor cu portarii al echipei Unirea Dej. A mai îndeplinit funcția și în trecut.

Portarii Claudiu CHINDRIȘ, Rareș POP și Eusebiu URIAN vor fi pregătiți de fostul goalkeeper al Unirii Dej, Constantin BĂDAN.

Bine ai revenit, Costi!”, a anunțat Unirea Dej pe Facebook.

SC Oțelul, mesaj pentru Unirea Dej

La postarea Unirii Dej, cu privire la prezentarea noului antrenor cu portarii, a reacționat SC Oțelul, care a postat mesajul: ”Doi foști portari ai Oțelului, Bădan și Pop. Mult succes, Unirea Dej!”.

Dejenii au răspuns la mesajul gălățenilor, cărora le-au urat baftă în SuperLiga României, unde au ajuns în această vară, în urma sezonului recent încheiat de Liga 2.

Pe cine a adus și de cine s-a despărțit Unirea Dej

Unirea Dej a făcut, până acum, opt achiziții în această vară, pentru noul sezon de Ligii 2. Au semnat Sergiu Ciocan (mijlocaș, ex Minaur Baia Mare), Rareș Pop (portar, ex SC Oțelul Galați), Claudiu Zamfirescu (fundaș, ex Ripensia), Alex Negrea (fundaș, CSM Satu Mare), Alexandru Piftor (mijlocaș, ex CSC Dumbrăvița), Denis Golda (atacant, ex Unirea Slobozia), Alexandru Șuteu (fundaș, ex Gloria Buzău) și Simion Pop (mijlocaș, ex CSM Sighetu Marmației- Liga 3).

Clujenii s-au despărțit în această vară de antrenorul Dragoș Militaru și de stafful său, cât și de jucătorii Angelo CocianAlexandru PopDorian Railean, Bogdan Checicheș, Răzvan Matiș, Ciprian Călugăr, Gabriel Buta, Vlad BogdanDavid Maftei, Alexandru Militaru, Alexandru Gîț și Ionuț Frăsineanu.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-sunat-adunarea-dupa-retrogradarea-in-liga-2-constantin-schumacher-a-avut-28-de-jucatori-la-reunire-doar-9-fiind-din-vechiul-lot-doi-fosti-dinamovisti-ii-sunt-secunzi-19276093

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-intarzie-achizitiile-19276065

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steauaa-doua-noi-achizitii-19276058

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-si-a-stabilit-locatia-unde-merge-in-cantonament-dar-si-sase-adversari-pentru-amicale-19276055

https://liga2.prosport.ro/seria-1/povestea-fotbalistului-roman-care-pana-la-19-ani-a-jucat-la-dinamo-fcsb-si-steaua-a-dat-gol-impotriva-nationalei-romaniei-dar-nu-continua-cu-cs-tunari-in-liga-2-mi-au-facut-o-propunere-19276047

Andrei PASCU 26 Jun. 2023, 16:56 Liga 2
Pe aceeași temă