Alte cinci plecări de la Unirea Dej. Doi jucători nu au prelungit contractele, iar trei se întorc la cluburile de la care au fost împrumutați: ”Le mulțumim pentru toate realizările”

Răzvan STÎNGĂ 08 Jun. 2023, 15:56 Liga 2
Alte cinci plecări de la Unirea Dej. Doi jucători nu au prelungit contractele, iar trei se întorc la cluburile de la care au fost împrumutați: ”Le mulțumim pentru toate realizările”

Unirea Dej continuă să anunțe plecările unor jucători alături de care a făcut un sezon recent încheiat foarte bun în Liga 2.

După ce au confirmat despărțirea de Alexandru Pop, în urma anunțului echipei la care a ajuns căpitanul golgheter, la SC Oțelul Galați, clujenii au venit cu comunicat în privința altor cinci fotbaliști cu care a încheiat campionatul în play-off.

Dorian Railean, Bogdan Checicheș, Răzvan Matiș, Ciprian Călugăr și Gabriel Buta nu mai continuă la Unirea Dej și din această vară.

Unirea Dej, noi plecări de jucători!

Așadar, surpriza sezonului trecut de Liga 2 se desparte de alți jucători, iar aceștia pot fi urmați și de alții în zilele următoare, pentru că, se pare, fotbaliștii doresc să meargă la cluburi care le pot oferi mai mult, de la posibilitatea unor realizări importante pe plan sportiv, până la salarii mai mari.

Unirea Dej este cunoscută ca fiind una dintre echipele din Liga 2 aflate în partea a doua a clasamentului în privința bugetului, iar în această vară pierde jucători importanți. Dorian Railean a bifat 22 de partide în campionatul precedent, Răzvan Matiș a evoluat în 23 de meciuri și a marcat de două ori, Ciprian Călugăr a prins cinci meciuri, Gabriel Buta a apărut în 17 dueluri, iar Bogdan Checicheș a fost cel mult rezervă de portar.

Railean și Checicheș nu au prelungit contractele, iar ceilalți trei se vor întoarce la cluburile de la care au fost împrumutați. Matiș și Buta se va întoarce la Farul, iar Călugăr va reveni la Universitatea Cluj.

FC Unirea Dej anunță despărțirea de Dorian RAILEAN, Bogdan CHECICHEȘ, Răzvan MATIȘ, Ciprian CĂLUGĂR și Gabriel BUTA. Cu cei doi portari nu s-a prelungit contractul pentru sezonul viitor, iar ultimii trei s-au reîntors la cluburile de unde au fost împrumutați.

Le mulțumim pentru toate realizările avute în tricoul alb-albastru și le dorim mult succes în continuare!”, a anunțat Unirea Dej pe Facebook.

Unirea Dej a ajuns la șase plecări oficiale după performanța din sezonul 2022/2023 de Liga 2

Clubul din Dej va începe de acum să contureze lotul pentru sezonul următor, probabil primele demersuri urmând să se concentreze pe negocierile pentru prelungirea contractelor cu ceilalți jucătorii alături de care s-a atins play-off-ul Ligii 2 în sezonul trecut, ale căror acorduri au expirat în această perioadă.

După cum spuneam însă, a fost consemnată în primă fază o plecare de la Unirea Dej, Alexandru Pop, căpitanul echipei, care va juca în SuperLiga României, ajungând la un acord cu nou-promovata SC Oțelul. Acum, au fost anunțate alte noi despărțiri, cinci la număr.

Deciziile luate de club îl privesc mai nou și pe antrenorul Dacian Nastai, numit recent în funcție.

Și despre celălalt golgheter al echipei, Angelo Cocian, se zvonește că a semnat de ceva timp cu FC Voluntari.

Foto: Unirea Dej

Răzvan STÎNGĂ 08 Jun. 2023, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă