Unirea Dej, într-o continuă schimbare! Alte cinci plecări confirmate de club, iar numărul total a ajuns la 12

Andrei PASCU 15 Jun. 2023, 14:22 Liga 2
Unirea Dej, într-o continuă schimbare! Alte cinci plecări confirmate de club, iar numărul total a ajuns la 12

Unirea Dej continuă să piardă jucătorii alături de care a făcut un sezon trecut istoric în Liga 2. Încă cinci plecări a mai confirmat clubul din județul Cluj, trei fotbaliști care s-au întors la echipele de la care au fost împrumutați și doi ale căror contracte nu au mai fost prelungite.

Unirea Dej, încă cinci plecări de jucători

Unirea Dej a confirmat faptul că nu vor mai continua pentru stagiunea următoare trei jucători dintre cei aduși pe perioadă determinată de timp, Vlad Bogdan (20 de ani, împrumutat de la Petrolul, 13 meciuri și un gol în sezonul trecut de Liga 2), David Maftei (18 ani, împrumutat de la Farul, 27 de meciuri și un gol în sezonul trecut de Liga 2) și Alexandru Militaru (20 de ani, împrumutat de la CFR Cluj, 22 de meciuri și un gol în sezonul trecut de Liga 2).

În același timp, clujenii nu au reușit să prelungească înțelegerile cu doi jucători importanți în sezonul trecut, Alexandru Gîț (25 de ani, 24 de meciuri în sezonul trecut de Liga 2) și Ionuț Frăsineanu (25 de ani, 11 meciuri și un gol în sezonul trecut de Liga 2).

Încă cinci dintre jucătorii care au făcut parte din lotul echipei noastre pe parcursul sezonului trecut din Liga 2 nu vor mai continua la FC Unirea Dej și în stagiunea 2023-2024.

Astfel, Vlad Bogdan, David Maftei și Alex Militaru s-au reîntors la cluburile de unde au fost împrumutați, în vreme ce cu Alex Gîț și Ionuț Frăsineanu nu s-a prelungit contractul pentru sezonul viitor.

Le mulțumim pentru toate realizările lor în tricoul alb-albastru și le dorim mult succes în viitor!”, a anunțat Unirea Dej pe pagina de Facebook.

Unirea Dej a ajuns la un total de 12 plecări. A făcut numai două achiziții

Unirea Dej a ajuns la un total de 12 plecări din lotul din sezonul trecut de Liga 2. Anterior acestor cinci despărțiri, clubul a mai confirmat ”rupturile” cu Angelo Cocian, Alexandru Pop, Dorian Railean, Bogdan Checicheș, Răzvan Matiș, Ciprian Călugăr și Gabriel Buta.

La capitolul achiziții, Unirea Dej are momentan numai două nume confirmate, Sergiu Ciocan (ex Minaur Baia Mare) și Rareș Pop (ex SC Oțelul Galați).

Unirea Dej va arăta diferit față de sezonul trecut, inclusiv cu un nou antrenor

Iată că surpriza sezonului 2022/2023 din Liga 2, Unirea Dej, după ce nu a reușit să își asigure continuitatea pe banca tehnică, alături de Dragoș Militaru, se desparte de jucători de la o zi la alta. A ajuns la un total de 12 plecări, în timp ce numărul achizițiilor se ridică la două.

Clubul din Dej va începe al treilea sezon consecutiv în Liga 2 și cu un nou antrenor. Dacian Nastai, cel care a retrogradat în Liga 3 cu Unirea Constanța, a fost alegerea conducerii pentru a-l înlocuit cu Dragoș Militaru, care a refuzat prelungirea contractului. Militaru este în continuare liber de contract.

Reamintim și faptul că Unirea Dej a evoluat în play-off-ul Ligii 2, unde a terminat pe locul 6, ultimul, însă chiar și dacă s-ar fi clasat mai sus tot nu ar fi promovat sau ar fi jucat baraj de promovare, deoarece nu a primit licența de primă ligă.

Foto: Sorin Pană (Mediafax Foto) și Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-este-tot-liber-de-contract-dupa-ce-a-refuzat-prelungirea-acordului-cu-unirea-dej-daca-aveam-licenta-pro-acum-eram-in-cantonament-cu-echipa-antrenorul-se-simte-preg-19275052

https://liga2.prosport.ro/seria-1/au-dat-un-pop-si-au-luat-altul-a-doua-achizitie-a-unirii-dej-din-aceasta-vara-portarul-pe-care-sc-otelul-nu-l-a-pastrat-in-lot-pentru-superliga-19274963

https://liga2.prosport.ro/seria-1/angelo-cocian-a-lasat-unirea-dej-pentru-superliga-al-doilea-golgheter-al-clujenilor-din-acest-sezon-urca-in-prima-liga-19274954

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-din-nou-cea-mai-grabita-echipa-din-liga-2-trupa-olteana-s-a-reunit-cu-multe-noutati-in-lot-jucatori-de-la-steaua-viitorul-pandurii-dar-si-de-la-doua-dintre-retrogradatele-in-liga-3-19275061

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-trei-achizitii-19275058

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-cojocaru-n-a-semnat-noul-contract-cu-viitorul-pandurii-dar-a-stabilit-programul-de-pregatire-stiu-ca-au-plecat-multi-jucatori-dar-deja-suntem-in-tratative-cu-altii-19275055

https://liga2.prosport.ro/liga-4/prima-campioana-judeteana-care-promoveaza-in-liga-3-reprezentanta-bacaului-profita-de-problema-adversarei-pe-care-urma-sa-o-intalneasca-in-baraj-si-urca-la-masa-verde-in-al-treilea-19275046

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cantonament-in-bulgaria-pentru-echipa-lui-claudiu-niculescu-selimbarul-are-stabilit-pana-acum-un-singur-amical-19275043

Andrei PASCU 15 Jun. 2023, 14:22 Liga 2
Pe aceeași temă